- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Aaa beğenmediniz mi. Ben karakterini, sesinin tonunu, düşüncelerini çok sevmiştim şahsen. Bide aldığı parayla sokak hayvanlarını doyuruyormuş falan. Fal derseniz anı ve geçmişi bildi ama geleceği zaten bilmelerine imkan yok. Burda bir üyeden almıştım numarasını. Üzüldüm gerçekten, yine boşuna gitti paranız desenize.Yaaa ne güzel biriymiş gerçekten
Çok teşekkür ederim :) sadece kendimi temize çıkarmak istemiştim, çok sağolunX xbutterflyx burada açıklama yapmaya gerek(ödeme dekontlarını gördüm) yok geri döndüğünüze göre sorun yok demektir.
Numarasini bulursan banada atarmisin zahmet olmazsa cok rica etsem️ Arkadaşlar genel bir güncelleme yapayım...
Roza, Can, Zeyder, Zeynep, Kuzey, Hande Leyla, Nuray en çok beğendiklerim.
Roza ve Can yakın geleceği biliyor.
Zeyder'in ilk falı tarihiyle beraber çıkmıştı, son fallarında saçmaladı.
Zeynep ilk falı efsaneydi.
Kuzey ve Hande yakın geleceği biliyor, eğer beklediğim şey olursa Kuzey de Hande de bilmiş olacak ama Hande tam zamanıyla bilmiş olacak.
Leyla ve Nuray birbirine benzer doğru şeyler söylemiş, yakın geleceği bilmişler.
Ben beğeniyorum ama işte sorun da beğendiğim için baska birisininde aynı seyi söylemesiEvet canim cok iyi anliyorum seni. Ben hep bu yuzden yeni yeni arayislardayimbitmeyen mesele yani
Hahaha al bendende tammm o kadarBen beğeniyorum ama işte sorun da beğendiğim için baska birisininde aynı seyi söylemesibaktırdıgım kisiyi tasdikleme falı oluyor genelde bitmeyen bir döngüü
Bu geçmez aslaa bacım böyle devam ederHahaha al bendende tammm o kadar
Haha sanirim haklisin canimmBu geçmez aslaa bacım böyle devam eder
Besiktas saniyenin iletisim numarasını bilen var mı arkadaşlar?Safiye sen ayrıntılı bahsetseniz olur mu
Telefonu var mı sizde Safiye ninBeşiktaş Safiye dediğiniz hanımefendi telefonda bakıyor mu bir de bakım fiyatı nedir
Sanirim Sevgi hanim'i diyosunuz. Onun hakkinda zaten cok sikayet var, insanlara bagiriyormus azarliyormus falan, uzuldum adinizaCafe bimelekteki kadin Müşteriye düşman gibi davranıyor.Kendisi sorunlu agresif rahatsız küstah bir tip.Bilemiyor,paranıza yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?