İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaaa ne güzel biriymiş gerçekten
Aaa beğenmediniz mi. Ben karakterini, sesinin tonunu, düşüncelerini çok sevmiştim şahsen. Bide aldığı parayla sokak hayvanlarını doyuruyormuş falan. Fal derseniz anı ve geçmişi bildi ama geleceği zaten bilmelerine imkan yok. Burda bir üyeden almıştım numarasını. Üzüldüm gerçekten, yine boşuna gitti paranız desenize.

X xbutterflyx burada açıklama yapmaya gerek(ödeme dekontlarını gördüm) yok geri döndüğünüze göre sorun yok demektir.

Numarasini bulursan banada atarmisin zahmet olmazsa cok rica etsem

Cafe bimelekteki kadin Müşteriye düşman gibi davranıyor.Kendisi sorunlu agresif rahatsız küstah bir tip.Bilemiyor,paranıza yazik
Sanirim Sevgi hanim'i diyosunuz. Onun hakkinda zaten cok sikayet var, insanlara bagiriyormus azarliyormus falan, uzuldum adiniza

Kizlar iyi fal bakan kimler var? Ama telefonda degil, ses kayidi yollayanlardan

Merhaba,uzun zamandır fal baktırmıyordum
Dün zeydere baktırdım
10 dakika ses kaydı yollamış
Kişilik analizi iyi ama benim için kişilik analizi önemli değil zira ben zaten biliyorum
Geçmişle ,anı karıştırdı
Olanı olacak diye ifade etti,ki dediği olmuştu zaten
Genelde iyi diyebilirim ama kahve yolladım kart da açtı Kİ ben kartları sevmiyorum
Ama Zeynep dışında ,Zeynep olanı olmadan ifade etmişti
Baktırılabilir mi evet diyeyim

Bir de,buradan bir üye ,adını vermeyeyim bir falcıyı beğendiğini ifade ermişti bilgi istemiştim vermemişti
Bu durumu etik bulmadığımı ifade edeyim
Benden bilgi isteyenlere eğer mesajı gördüysem ifade ederim
Bir de şunu yazayım,özelden şu falcıdan memnun kaldınız mı sorusuna cevap vermiyorum zira genelden zaten yazıyorum
Herkese güzel bir gün diliyorum

Arkadaslar Izmir'de Kaan diye birine baktırdım hayatımdaki en kötü faldi. Bana dedi ki ustunde buyu var. Pardon da kim bana buyu yapacak ya nazar mezar hadi anlarım da büyü nedir ya . Saçmaladı saçmaladı. Lutfen buradan Kaan icin guzel seyler söylenirse hemen inanıp baktirmayin. Tamam Hasan 'da birkaç kişiye buyu var demiş ama adam en azından her seyi görüyor ve çok iyi fal bakıyor. Ama Kaan denen zat salak sacma şeyler söylüyor. Kusura bakmayin ama bu tarz sarlatanlarin ekmeğiyle oynamak lazım bence. Zeynep'e gelince ani guzel yorumluyor. Gelecekte verdiği isimlerin hepsinin çıkacağıni dusunmuyorum. Ama gelecekle ilgili bana baktirdigim bütün falcilarla ayni şeyi söylediği için doğru olduğunu düşünüyorum. Ben büyü falan diyen tiplere itibar etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…