İstanbul'da Fal - Falcılar

Hasan, miraç kaya ve ümit son baktırdıklarımızdan bunlardı pek beğenmedik malesef haberiniz olsun özel detay bişey demediler

Hasan, miraç kaya ve ümit son baktırdıklarımızdan bunlardı pek beğenmedik malesef haberiniz olsun özel detay bişey demediler
Ya aslında o durumda ben sey yaptim mesela merak ettiğim bir konuyla ilgili çok küçük bir bilgi verdim ve sordum o zaman daha detayli şeyler söylüyorlar. Ben Ümit ve hasanda öyle yaptım. Mesela benim kız kardeşimle ilgili bir durumum var. Bana bundan hiç bahsetmediler. Ben merak ettim dedim ki kardeşimle ilgili ne görüyorsunuz, onlar da çok çok detayli şeyler soylediler. Hatta hasana çok sasirmistim. Yani küçük de olsa onbilgi yonlendirici oluyor. Aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Yine söylüyorum büyü var diyenden uzak durmak en hayirlisi

Selam Hasan'a ben de baktırdım,bana da büyü var dedi anda iyi mi bilemem bir çok falciyla paralel şeyler söyledi ama çok ağızdan laf alıyor gibi geldi bana emin olamadım bilginize Zeynep de daha önce 2 yıla yaydığı durumu 2 hafta ama 2 ay en geç diim dedi olur umidiyle bir yandan da acaba pembecilige mi basladi olumsuz yorumlardan korkusuyla emin olamadım

Bu arada şunu da net anlamış oldum bazi falcilar bazi insanlara daha iyi bakıyor , Ben su ana kadar bulduğum bütün falcilari buradaki bazi arkadaşların yorumlarıyla buldum. Çoğumuzun aslında falan beklentisi farklı. Bu yüzden belki tatmin oluyoruz veya olmuyoruz. Mesela ben vade verenlere pek itibar etmiyorum,o yuzden en itibar ettiğim kişi ümit abi oldu. Ama dediğim gibi bunun çok kişisel bir sey olduğunu anladım artık ben. O yuzden buradaki arkadaşları beni yanlış yonlendirdiniz diye suclamiyorum. Neticede hepimizin parası gidiyor.

kizlar Chitra hala fal bakiyor mu? nasil ulasabilirim?

Kaan'ı burada ben duyurdum ve söyledim ama kimseye illa baktırın demedim ki bende kendi isteğimle birilerini deniyorum iki ismi de senden aldım üstelik neyse herkes istediğini deneyebilir ben kimsenin avukatı değilim.

Hasan garip biri arada yemin ederim filan diyo kasjhashshsh bide fotoğraf filan istemesi garip geldi bana o yüzden ona ben baktırmadım arkadaşım baktırdı kız her riski göze aldı

Kızlar youtube da cans tarot sayfası arada görüyorum bireysel açılım yapıyormu bu kişi? Denedinizmi duydunuzmu?

zaman değişken ve spesifik bir kavram bence,bundan dolayı ben zamanı genelde sormam
Zamanı sormak,bence çok uç bir durum

Kaan'ı burada ben duyurdum ve söyledim ama kimseye illa baktırın demedim ki bende kendi isteğimle birilerini deniyorum iki ismi de senden aldım üstelik neyse herkes istediğini deneyebilir ben kimsenin avukatı değilim.
Yanlis anlama kırdıysam özür dilerim. Ben zaten senin ismini vermedim zaten altına bir açıklama da yaptım yani her falci herkesin falına bilemiyor diye. O yuzden yanlış anlama lütfen ben sadece insanlar bu tarz tüccarlara para kaptirmasinlar diye bilgilendirmek istedim. Yoksa zaten kaanin numarasini senden ben istedim. Sen de benim önerdiğim falciyi begenmek zorunda degilsin

aynen yok yanlış anlamadım bende senin önerdiğin kişileri denedim sonuçta ama bana Kaan ve Hasan aynı şeyleri söyledi

Hasan cafede mi bakıyor telefonla ya da ses kaydı ile bakar mı?

Bir de telefonla bakanlar için nasıl unutmuyorsunuz ya kaydedici indireyim dedim ama düzgün çalışmıyor

Hasan cafede mi bakıyor telefonla ya da ses kaydı ile bakar mı?

Bir de telefonla bakanlar için nasıl unutmuyorsunuz ya kaydedici indireyim dedim ama düzgün çalışmıyor
Taksim sarmaşık kafede bakiyor . Telefonla da bakiyor. Yani beğeneni de var begenmeyeni de ama ben beğendim.

Zeynep karşı tarafın düşüncelerini güzel okuyor bunu teyit ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…