- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Sevindim, bana numarasini yollarmisiniz özelden? Sagolun simdiden.Evet ben zeynebi şimdilik beğeniyorum zaten daha önce söylemiştim ve dediğini yaşamıştım
Teşekkür ederimTaksim sarmaşık kafede bakiyor . Telefonla da bakiyor. Yani beğeneni de var begenmeyeni de ama ben beğendim.
Sonu 93 olan numara doğru değil miEvet ben zeynebi şimdilik beğeniyorum zaten daha önce söylemiştim ve dediğini yaşamıştım
7049 . Sayfadayiz yıllar geçti aramızdan ayrılan uyeler oldu pandemi geldi geçti neler yaşadık ülkece ,bu topic hala favori falcisini bulamadı istanbulda herkese bilen herkese çıkan...
2 gün önce Leyla, Nihal, Roza'ya fal baktırdım. Çıkarsa yazacağım. Nihal'e 2. şansı verdim, 2. falı çok güzeldi.
Bana verdiği tarihlerde muhakkak bir şeyler oldu.Leyla'yı ben hiç denemedim Roza bana bir türlü tutturamadı verdiği vadeler bile tutmadı ama karakter analizi iyi
Bana verdiği tarihlerde muhakkak bir şeyler oldu.
bana ne vadesi ne süreç tutmadıBelki de ben çok vade odaklıyım ondan olmuş olabilir bir keresinde bana vade saydığın için demişti şimdi saymıyorum hatta ilgilendiğim kişi değişti ama dönecek dediği kişiden ses yok
dün akşam ben sana bir saat boşunamı konuştum ?Bana verdiği tarihlerde muhakkak bir şeyler oldu.
2 gün önce Leyla, Nihal, Roza'ya fal baktırdım. Çıkarsa yazacağım. Nihal'e 2. şansı verdim, 2. falı çok güzeldi.
2 gün önce baktırmıştım canım ablamdün akşam ben sana bir saat boşunamı konuştum ?
Bakalım bu sefer bana tutacak mıBelki de ben çok vade odaklıyım ondan olmuş olabilir bir keresinde bana vade saydığın için demişti şimdi saymıyorum hatta ilgilendiğim kişi değişti ama dönecek dediği kişiden ses yok
Bakalım bu sefer bana tutacak mı
Yüzük gördü
bana ne vadesi ne süreç tutmadı
aynı hande yıllar önce gitmiştim rozaya üç dört ay önce gittim herşey tersi olduBana da aynı Roza da Hande de dönecek dediği adam dönmediği gibi bir de hovarda üstüne üstlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?