Rozaya gidicektim hep bi aksilik oldu gidemedim birtürlü bu arada benim arkadaşımda nisan ayında baktırmıştı,söylediği şeyler tamamen alakasız oldu ama anda iyiymiş. Biraz şişirme geliyor banaaynı hande yıllar önce gitmiştim rozaya üç dört ay önce gittim herşey tersi oldu
Şişirme aynen, 5 dakika falRozaya gidicektim hep bi aksilik oldu gidemedim birtürlü bu arada benim arkadaşımda nisan ayında baktırmıştı,söylediği şeyler tamamen alakasız oldu ama anda iyiymiş. Biraz şişirme geliyor bana
Rozaya gidicektim hep bi aksilik oldu gidemedim birtürlü bu arada benim arkadaşımda nisan ayında baktırmıştı,söylediği şeyler tamamen alakasız oldu ama anda iyiymiş. Biraz şişirme geliyor bana
Bazı olaylarda anı iyi bildiği için abartılıyorŞişirme aynen, 5 dakika fal
Kısmet canım enerjisi uymamış olabilirİkisinin de enerjisi güzel ama bana çıkmadı
Kısmet canım enerjisi uymamış olabilir
Yeliz ve Darıca Çiğdem vadesiyle bilenlerden...SON BAKTIRDIĞIM FALLAR:
21 Şubat: Fincan Cafe Şenay (Önceki için 10 gün vade verdi ve 5 dakikacık baktı)
21 Şubat: Telefonla bakan Zeynep 5 6 gün vade verdi ama günler Zeynep için hafta oluyor 5 6 hafta desek Mart sonu Nisan başına kadar öncekinin gelmesi lazım.
22 Şubat: Asmin Can 10 gün içinde öncekiyle görüşme ama sevgililik bayram sonu, diğerinden Mart’ın başında haber ve Mart’ta yeni biri. Akrep-Aslan biriyle tanışma.
22 Şubat: Yeliz (Diğeri arsız, diğerinden Şubat sonu adım, önceki Mart’ın sonunda arayacak, 3. kişi E ve R’den haber var ısrarcı olacak Mart sonu, Nisan başı)
24 Şubat: Darıca Çiğdem (7 vakitte görüşme olacak)
Zeynep ?SON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Zeynep'e bu kişi bana döndükten sonra baktırmadım, dönecek de dememişti zaten.Zeynep ?
Yani yanlış anlaşılma olmasın bu kişi bana dönmedi, sadece ufak iletişimler ve net görüşme oldu ama bu durumu Zeynep bilemedi.
Merhaba, bu kisiler hep telefonda mi bakiyor?SON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Merhaba, evet. Roza cafede de bakıyor.Merhaba, bu kisiler hep telefonda mi bakiyor?
Zeynep'i bir aradım ulaşamadım. Bu yprumları görünce de baktırmasam mı dedim ya jsjsj hevesim kırılıyorkızlar bende şöyle son konuşulanlara göre bi toparlıyım hem kendimin hem de arkadaşımın fallarını karışık olarak tek ağızdan yazıcam. arkadaşım aşk için baktırıyor ama benim biraz daha farklı aile şeyleri
Zeynep: genel olarak onnu ağzından konuşuyo gibi yapıyo ama hep aynı şeyleri söylüyor yani hanimiş benim dicem bişey yok çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum gibi gibi şeyler bana en son verdiği vade patladı zaten onun harici 3 kere baktırdım vaov diyeceğim bişey demedi hiç
telefonda bakan hazal: spesifik bişey söylemedi çalışmayan arkadaşıma çalışıyormuş gibi yorum yaptı
cafede bakan ümit: durduk yere otrduğum katı bilmeye çalıştı alakası yokisim verdi yani o isimde illa tanıdığım vardı bi problem olmuş para ile alakalı dedi varsada bilemicem. arkadaşım da ona aşk için baktırdı bu adam seni yorar demiş o kadar
sarmaşık cafe hasan: arkadaşım baktırdı gelir gider barışır demiş yemin ederim felan dedi arada niye öyle dedi bilmiyoruz dsjadhaj
medyum filan diye yazan miraç kaya: barışırsınız ama yıldızınız tutmuyo demiş farklı kafada yaşıyosun çok farklı birisin demiş o kadar
özetle önericeğim birisi malesef yok hala. vaktim ve kenarda param oldukça ekstra birisi olursa deniyorum
Ulaştım, aradı. Baktıracağım bakalım, heyecanlıyımZeynep'i bir aradım ulaşamadım. Bu yprumları görünce de baktırmasam mı dedim ya jsjsj hevesim kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?