Bana da numara yollar misin?Zeydere baktirdim. Anlikta harbi iyiymisAma gelecekle ilgili soylediklerine bakacagiz…
Fal Alem sitesinde bakıyor canım.Bana da numara yollar misin?
ayrılma sebebinizi de bilenler var mıArkadaslar Hasan , İzmirdeki Kumru, Izmirdeki sevda bana dediler ki sen bu adamla evleneceksin. Adamla bugun ayrıldık hshshssh bilin diye söylüyorum. Zeynep,Havin,Ümit, nakta, uzay kahini selin ayrilacagimizi bilmislerdi . Kariyerimle ilgili herkes ayni şeyi soyledi o yuzden bir sey diyemeyeceğim
Evet ayrilma sebebimi bu saydiklarimin hepsi bildi.ayrılma sebebinizi de bilenler var mı
Literatüre yeni bir kavram kazandıran falcıyı tebrik ederimSON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Yani bence anı iyi bildi. Ama yine de önermek için erken. Kefil olamam yaniya bana an lazım. anı biliyor mu gerçekten bu trans Zeynep?
Ben de ama sen dene bana soyle oyle o bana israrla bu adamın hayatinda biri var demisti ve kadini taraf etmişti o kadını sana da soylemistimHavini tekrar deneyeceğim ben de
Bunca senedir kk dayım kazenın fal baktığını ilk kez okudum duydum,çok cahil kalmisimİstanbul'da gittiğimiz falcılar kimler ? Neredeler ? Tarot mu daha çok çıkar kahvemi ?
Bilgilerimizi paylaşalım
Falcı Adı Telefonu Çalıştığı Kafe Baktığı Fallar Ücret Aralığı Kazen 545 365 75 52 Freelance Pomelo, yulaf, taze bakla 50-500 TL
İstanbul’un En İyi Falcılarını Bulabileceğiniz 10 Mekan
Bu sırf bize özgü bir durum mu bilmiyoruz ama milletçe ekstra meraklıyız sanki fal konusuna. Birçoğumuz sadece fal baktırmak için kahve içiyoruz hatta. İnanmak, inanmamak tercih meselesi ve de yoruma açık ancak bu işin keyifli bir yanı olduğu da şüphesiz. Yani bakana değilse bile, baktırana gayet keyifli.
Biz de bu yüzden gelebilecek tüm tepkileri göze alıp, sizin için iyi fal baktırabileceğiniz mekanları araştırdık. İşte falının başarısı konusunda birçok kişinin hemfikir olduğu o mekanlar.
Duygum Cafe - Bakırköy
Duygum Cafe’deki Duygu’nun, genç yaşına rağmen oldukça iyi fal bakan biri olduğu söyleniyor. Pek çok insanın fal baktırırken beklediği gibi, isim vererek ve gayet uygun fiyata bakıyormuş üstelik; bizden söylemesi.
Symbol Cafe - Taksim
Birçok şubesi olan Symbol Cafe’ler, zaten genelde falıyla meşhur. İşte bunlardan biri de Taksim Symbol Cafe. Yalnız bu şubede özellikle Toprak’ın çok iyi fal baktığı söyleniyor. Denemekte yarar var.
Melekler Kahvesi - Taksim
6Melekler Kahvesi deyince de akla ilk olarak “fal” geliyor. Açıkçası farklı isimler de denenebilir ama burada Şengül’ün falı bayağı meşhurmuş. Bir de unutmadan, kendisi randevu ile fal bakıyor. Falınıza o baksın istiyorsanız, önceden randevu almayı unutmayınız.
Majestic Cafe - Taksim
Burada konuşulan isimse “Hakan”. Yolunuz düşerse mutlaka bu isme fal baktırmalısınız.
By Pello Cafe - Taksim
By Pello Cafe’de fal baktırmanız gereken isim Belkız. Kendisi özellikle iç dünyanızla ilgili muhteşem yorumlar yapıyor ve hiçbir şekilde ıskalamıyormuş.
Cafe Bi Melek - Taksim
“Sevgi”… Bu ismi unutmadan bir yere not edin. Ve yolunuz düşerse mutlaka falını bir deneyin.
Kadınlar Kahvesi - Taksim
Pelin, Dilek ve Duygu. Burada fal konusunda ön plana çıkan isimler bunlar.
Angel’s Cafe - Kadıköy
Angel’s Cafe’de fal baktırmanız gereken isim Burcu. Çok enteresan hikayeler anlatılıyor bu mekanla ilgili, yolunuz düşerse bir uğramanızı tavsiye ederiz.
Mila Cafe - Kadıköy
Işıl diyoruz başka da bir şey demiyoruz. Düzgün bir enerjiyle gittiyseniz kendisi sizi şok edecek cümlelerle karşılıyor ve falın sonuna kadar da söyledikleriyle şaşırtmaya devam ediyor.
Symbol Cafe - Bağdat Caddesi
Symbol Cafe zinciri arasında yine falıyla ünlü bir mekandır Cadde’deki. Burada falını denemeniz gereken iki isim var: Kürşat ve Serkan.
Sentinus Cafe - Ataköy
Ataköy’ün bu meşhur mekanı, fal konusunda da iddialıymış. Burada özellikle verebileceğimiz bir isim yok ancak denemekten zarar gelmez bizce.
Falcı Burcu - Üsküdar
Ayna falıyla meşhur olan bu isim, bir cafede fal bakmıyormuş ama randevu ile cafelere gidiyormuş.
Falcı Rita - Kurtuluş
Kendisinin de su falı meşhurmuş. Kulağa gerçekten ilginç geliyor!
Falcı Melahat - Kurtuluş
Kendisi Arap Melahat olarak da biliniyormuş Kurtuluş’ta. Ve aşk konusunda fal için tercih edilmesi gereken ilk isimmiş.
Havin de formu ikiye bölmüş sanırım beğeneni de çok beğenmeyeni de . Eğer bakım yaptirirsaniz fikirlerinizi yazar mısınız? Mutlu pazarlar herkeseBen de ama sen dene bana soyle oyle o bana israrla bu adamın hayatinda biri var demisti ve kadini taraf etmişti o kadını sana da soylemistim
Eğer güzel şeyler dediyse umarım çıkar. Karşı tarafı düşünceleri olarak iyi veriyor diyor musunuz ?Havinin ilk falı fena değildi. İkinci falını da 1 sene sonra atmıştım aylar önce. ama çıkmadı. havin vade veren bir falcı değil. ama martta attığım faldan bu zamana kadar baktırdığım durumla ilgili kıpırtı bile olmadı.
ben verdiğini düşünüyorum. söyledikleri benim düşüncelerim, korkularım falan değildi. uzatmalı da olsa havinin çıkacağını düşünüyorum. havin kesin konuşmuyor, ama söyledikleri de hayatın akışına uyuyor gibi daha çok..Eğer güzel şeyler dediyse umarım çıkar. Karşı tarafı düşünceleri olarak iyi veriyor diyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?