İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal bana gelecekle ilgili bir şey demedi duyduğum şeylere benzer cümleler kurdu anlıktı benim için maalesef duyduğum şeyler de olumlu değildi zaten

Arkadaslar Hasan , İzmirdeki Kumru, Izmirdeki sevda bana dediler ki sen bu adamla evleneceksin. Adamla bugun ayrıldık hshshssh bilin diye söylüyorum. Zeynep,Havin,Ümit, nakta, uzay kahini selin ayrilacagimizi bilmislerdi . Kariyerimle ilgili herkes ayni şeyi soyledi o yuzden bir sey diyemeyeceğim

ayrılma sebebinizi de bilenler var mı

Bir de arkadaşlar ben rüyamda ne görsem çıkar. Bakin Zeynepin bana gecen gun olacak dedigi bir şeyi rüyamda gördüm. Umarim çıkmaz ama çıkacağını düşünüyorum. Yani bunu da zeynep bildi diyebiliriz

Literatüre yeni bir kavram kazandıran falcıyı tebrik ederim
OMUZSAL

Merhaba herkese, cok uzun suredir fal baktirmiyordum, buraya da bakmiyordum faldan uzak kalmak icin. Bugun dayanamadim ve daha onxe iki kez baktirdigim zeynebe tekrar baktirdim ve cok ilginc seyler soyledi bana. Özel anlarla ilgili şeylerdi, bana cok ilginc geldi. Kafami kurcaliyor hala. Yakin zamanda zeynebe baktiran ve cikti diyen varsa bana ozelden yazabilir mi, biraz yorumlasip fikir almak isterim. Iyi aksamlar.

Bunca senedir kk dayım kazenın fal baktığını ilk kez okudum duydum,çok cahil kalmisim

Ben de ama sen dene bana soyle oyle o bana israrla bu adamın hayatinda biri var demisti ve kadini taraf etmişti o kadını sana da soylemistim
Havin de formu ikiye bölmüş sanırım beğeneni de çok beğenmeyeni de . Eğer bakım yaptirirsaniz fikirlerinizi yazar mısınız? Mutlu pazarlar herkese

Eğer güzel şeyler dediyse umarım çıkar. Karşı tarafı düşünceleri olarak iyi veriyor diyor musunuz ?

Eğer güzel şeyler dediyse umarım çıkar. Karşı tarafı düşünceleri olarak iyi veriyor diyor musunuz ?
ben verdiğini düşünüyorum. söyledikleri benim düşüncelerim, korkularım falan değildi. uzatmalı da olsa havinin çıkacağını düşünüyorum. havin kesin konuşmuyor, ama söyledikleri de hayatın akışına uyuyor gibi daha çok..
zeydere baktırdınız mı? ben ona geçenlerde ilk defa baktırmıştım. karşı tarafı bu kadar iyi söyleyen biri olmamıştı..

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Bu eskiden laf cafede olan şimdi avcılar da kendi cafesi kontes cafede fal bakan canan a baktiran var mı?? Batırdım fakat çok uçuk olmayacak şeyler dedi. Deneyimleyen varsa lütfen yorum yapabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…