İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep'e bu kişi bana döndükten sonra baktırmadım, dönecek de dememişti zaten.

İlk defa zeynep’n birine dönmeyecek dediğini okuyorum. Ben son kötü gelişmeden sonra falların hepsi patladı demiştim. Bir tek zeynep’e tekrar baktırdım. Karşımdaki kişinin karakteriyle ilgili gene ayrıntı şeyler bildi. Şu anki düşüncelerini söyledi ama doğru mu bilemem. Gene barışıcaksın, çok şaşırıcaksın falan dedi her zamanki gibi :)

ooo zeynep ablamızın favori iki cümlesi vardır ya napıcağımı bilemiyorum çok kararsızım veya kötüyüm yada öyle bi anda dönecek ki çok şaşıracaksın

ooo zeynep ablamızın favori iki cümlesi vardır ya napıcağımı bilemiyorum çok kararsızım veya kötüyüm yada öyle bi anda dönecek ki çok şaşıracaksın
Napicami bilmiyorum ve çok kararsızım onun dolgu cümleleri bizim çıktı diye bahsettiklerimiz onlar değil zaten zeynebi tanıyınca anlıyorsunuz neyin dolgu cümlesi neyin fal kısmı olduğunu.

Napicami bilmiyorum ve çok kararsızım onun dolgu cümleleri bizim çıktı diye bahsettiklerimiz onlar değil zaten zeynebi tanıyınca anlıyorsunuz neyin dolgu cümlesi neyin fal kısmı olduğunu.
Herkesin dediğini anladım gerçekten. Bazı cümleleri herkeste söylüyor demek ki. Ve bazı cümleleri çok tekrar ediyor. Ama cidden transa geçiyor sanki. Anla ilgili ve eski sevgilimle ilgili söylediği şeyler, karakter analizi, duygularını anlatması vs efsaneydi. Ben zaten biraz kötüydüm ağladım hatta. Sadece sonunda başka biri var mı dediğimde bahsetti. Ben kim olduğunu söyledim. Bilmesi imkansız bir şeyi söyledi. "Senin bu kızla iletişimin var, konuşmuşsunuz. Başkası olsa oh elinden aldım der ama bu öyle bir kız değil sana çok üzülmüş" dedi. Kızın düşünceleriyle de konuştu biraz. Ben o kıza yazıp anlatmıştım ve kız benden özür dilemişti suçu olmadığı halde.

Olumlu konuştu. Vade çıkmayınca kızıyorlar o yüzden 2 3 vade/ ay diyorum ama hafta da olabilir , bence 3 haftaya kadar dedi .

Benim de bildiğim, tahmin ettiğim duygularını çoook iyi anlattı. Şimdiki düşünceleri için söyledikleri de doğru bence. Çok üzgün, çok pişman ama mahvettiği için ve çok üzdüğü için kaçıyor, kendisi ne istediğini de bilmiyor
Kendini toplayacak ve tekrar başlarsanız seni yine üzmeyeceğinden, göz yaşlarını görmeyeceğinden emin olunca seni arayacak, özlediğini söyleyecek dedi. Sevmiyorum dese de o sana çokyan aşık olmuş. Barışacaksınız kesinlikle dedi üstüne basa basa. O dönecek karar sana ait. Evlilik olur mu bilmiyorum, hayatında bir düzen oturursa olur ama barışacağınız kesin dedi. Onun ailevi şeyhlerinden de bildiği şeyler oldu. Kesinlikle iletişime geçme, onun hep aklımdasın zaten ama iletişime geçemiyor şimdi. Aklımdasın, daha çok merak etsin arama dedi. Başka şeyler de söyledi ama aklımda en net kalanlar.

Bakalıım gelişme olursa yine güncellerim.

ya bana an lazım. anı biliyor mu gerçekten bu trans Zeynep?

Yalnız şu var ses kaydı almak lazım ilk başta bisey anlamiyorsunuz sonrasında dinleyince bazı şeyler ortaya çıkıyor.

Ben yıllar önce nihale evinde cafede telefonda fal baktırdım o zaman dogru söylediğini zannediyordum ama söylediği hiçbir şey anda ve gelecekte dogru çıkmadı tabi ki karar sizin harf verir bekle der

ben de son yaşadıgım kötü süreçten sonra dayanmayıp dün akşam zeynep e fal baktırdım fal üzerine şu an çok konuşmak istemiyorum bazı şeyler söyledi ve onlar dogruydu ama çıkarsa size yazacagım bu arada bana hayatında ısrarla geçmişten gelen bir kadın var diyen daha önce havin ve nuraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…