İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Nihal ve Beşiktaş Safiye farklı numara ama aynı kişiler mi??? Yakın zamanda ikisini de aradım, çok benziyor sesleri.

Bende berbattı tek bir dediği bile çıkmadı tamamiyle berbat. O kadar kötü bir faldı ki kelimeler yetmio
Vallahi çok teşekkür ederim.fikrinizi paylaştığınız için. Cunku hem para verip hem de yok yere umut etmek istemiyorum kaldı ki an i bile yanlış yorumlayan bir falcıya da denk gelmek yoruyor insanı parayı çöp e atmış gibi hissettiriyor.

ben baktırmıstım 2015 yılında mı ne. adını mention etmeye bile gerek olmayacak bir falcı. falcı da diil ya öyle laf olsun torba dolsun kafede laf kalabalıgı yapan biriydi. bana da o zaman hoslandıgım kisiyle evlenecegimi falan soylemisti, bana cok aşıkmış da iste bana hediye alacakmıs bilmem ne gelip ailemle tanısmayı dusunuyormus. kalbinde yanında benden baskası yokmus. adam evli cıktı

Çok teşekkür ederim canım. Aynı kişi onlar di mi laf cafe canan kontes cafe canan. Bana tanıyanlar ikisi aynı kişi dedi.

Canım benim…
İşte bunların hepsi faldan…
Yalnız ,bu bir aralar burada adı geçen Canan mı acaba
Ben baktırmıştım

ben onun kafe actıgını bilmiyordum ama laf kafedeki canan cok kötuydu eger bu canan da aynıysa demek ki o da cok kötu :/
Balık etli bir kadın. Kursun doktür dedi biz döküyoruz dedi klasik bu gerçi. Çok uçuk şeyler dedi gece dışarda biriyle tanışacakmışım. Herhalde en komiği bu çünkü 10 da uyuyan 6 da uyanan birisiyim. Gece dışarı çıkmak 2 senede 1 kere fln oluo. Onda da en en geç 2 gibi evde olurum. Çok çok yakışıklı ve çok çok zenginmiş en beni tatmin etmeyen kısmı burasaydi

Zeydere gelince,ona da baktırdım,,,
Yazmıştım yine yazayım
Anlık ve kişilik analizleri iyi ama bunlar benim için önemli değil,geleceği de bilemiyorum şuan için

Benim yaşadığım çok önemli bir olayı,öncesinde gören tek kişi Zeynep olmuştur
Zaten uzun zamandır baktırmıyordum
En son zeydere baktırdım ben

evet koyu renk saclı hos bir kadındı. hos ama bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…