- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bende berbattı tek bir dediği bile çıkmadı tamamiyle berbat. O kadar kötü bir faldı ki kelimeler yetmioHavin de formu ikiye bölmüş sanırım beğeneni de çok beğenmeyeni de . Eğer bakım yaptirirsaniz fikirlerinizi yazar mısınız? Mutlu pazarlar herkese
Vallahi çok teşekkür ederim.fikrinizi paylaştığınız için. Cunku hem para verip hem de yok yere umut etmek istemiyorum kaldı ki an i bile yanlış yorumlayan bir falcıya da denk gelmek yoruyor insanı parayı çöp e atmış gibi hissettiriyor.Bende berbattı tek bir dediği bile çıkmadı tamamiyle berbat. O kadar kötü bir faldı ki kelimeler yetmio
zamanında Safiye'nin direkt evine gidip fal baktırdım, Nihal'e de çok önceden telefonda baktırdım. Aynı kişi değillerKızlar Nihal ve Beşiktaş Safiye farklı numara ama aynı kişiler mi??? Yakın zamanda ikisini de aradım, çok benziyor sesleri.
Konuşma tarzlarını ve seslerini falan çok benzettim ben.zamanında Safiye'nin direkt evine gidip fal baktırdım, Nihal'e de çok önceden telefonda baktırdım. Aynı kişi değiller
safiye telefondan fal bakmıyor diye biliyorum ben?Konuşma tarzlarını ve seslerini falan çok benzettim ben.
Ben baktırmadım, sadece fiyat sordum.safiye telefondan fal bakmıyor diye biliyorum ben?
ben baktırmıstım 2015 yılında mı ne. adını mention etmeye bile gerek olmayacak bir falcı. falcı da diil ya öyle laf olsun torba dolsun kafede laf kalabalıgı yapan biriydi. bana da o zaman hoslandıgım kisiyle evlenecegimi falan soylemisti, bana cok aşıkmış da iste bana hediye alacakmıs bilmem ne gelip ailemle tanısmayı dusunuyormus. kalbinde yanında benden baskası yokmus. adam evli cıktıMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yoktum. Umarım herkes iyidir. Bu eskiden laf cafede olan şimdi avcılar da kendi cafesi kontes cafede fal bakan canan a baktiran var mı?? Batırdım fakat çok uçuk olmayacak şeyler dedi. Deneyimleyen varsa lütfen yorum yapabilir mi??
Çok teşekkür ederim canım. Aynı kişi onlar di mi laf cafe canan kontes cafe canan. Bana tanıyanlar ikisi aynı kişi dedi.ben baktırmıstım 2015 yılında mı ne. adını mention etmeye bile gerek olmayacak bir falcı. falcı da diil ya öyle laf olsun torba dolsun kafede laf kalabalıgı yapan biriydi. bana da o zaman hoslandıgım kisiyle evlenecegimi falan soylemisti, bana cok aşıkmış da iste bana hediye alacakmıs bilmem ne gelip ailemle tanısmayı dusunuyormus. kalbinde yanında benden baskası yokmus. adam evli cıktı
ben onun kafe actıgını bilmiyordum ama laf kafedeki canan cok kötuydu eger bu canan da aynıysa demek ki o da cok kötu :/Çok teşekkür ederim canım. Aynı kişi onlar di mi laf cafe canan kontes cafe canan. Bana tanıyanlar ikisi aynı kişi dedi.
Canım benim…ben baktırmıstım 2015 yılında mı ne. adını mention etmeye bile gerek olmayacak bir falcı. falcı da diil ya öyle laf olsun torba dolsun kafede laf kalabalıgı yapan biriydi. bana da o zaman hoslandıgım kisiyle evlenecegimi falan soylemisti, bana cok aşıkmış da iste bana hediye alacakmıs bilmem ne gelip ailemle tanısmayı dusunuyormus. kalbinde yanında benden baskası yokmus. adam evli cıktı
Balık etli bir kadın. Kursun doktür dedi biz döküyoruz dedi klasik bu gerçi. Çok uçuk şeyler dedi gece dışarda biriyle tanışacakmışım. Herhalde en komiği bu çünkü 10 da uyuyan 6 da uyanan birisiyim. Gece dışarı çıkmak 2 senede 1 kere fln oluo. Onda da en en geç 2 gibi evde olurum. Çok çok yakışıklı ve çok çok zenginmiş en beni tatmin etmeyen kısmı burasaydiben onun kafe actıgını bilmiyordum ama laf kafedeki canan cok kötuydu eger bu canan da aynıysa demek ki o da cok kötu :/
valla bilmem ki o mu, ama en ufak bir yetenegi yoktu yani falcı bile demem :/Canım benim…
İşte bunların hepsi faldan…
Yalnız ,bu bir aralar burada adı geçen Canan mı acaba
Ben baktırmıştım
evet koyu renk saclı hos bir kadındı. hos ama bosBalık etli bir kadın. Kursun doktür dedi biz döküyoruz dedi klasik bu gerçi. Çok uçuk şeyler dedi gece dışarda biriyle tanışacakmışım. Herhalde en komiği bu çünkü 10 da uyuyan 6 da uyanan birisiyim. Gece dışarı çıkmak 2 senede 1 kere fln oluo. Onda da en en geç 2 gibi evde olurum. Çok çok yakışıklı ve çok çok zenginmiş en beni tatmin etmeyen kısmı burasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?