İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bir şey danışıcam.
Bugün gizli numara sesimi dinleyip kapattı, akşamında da yabancı numara selam diye mesaj attı. Sizce kim olabilir???

isterse dünyanın en iyi falcısı olsun havini asla önermiyorum kızlar haberiniz olsun
O kadar atti ki bana. Hay Allahım düşündükçe deliorum. En kötü fallardan birisi. Sütlü kahve neslihana biraz iyi derdim şu an o da çok ama çok berbat. Toprak iyi diodum o da patladıkça patladı. Bir Asmin Can kaldı galiba diyecem o da yüzde 50 yüzde 50. Onuda beğenmeyen çok ama bana birazda olsun bilmişti. Enerji meselesi tabii. Şu Canan a gittim en son onada kötü diyen var iyi diyen var kafam çok karıştı. Buradan da pek kişi yorum yapmadı gerçi bir iki arkadaşıma cıktı dedikleri.

Ya yok mu düzgün birisi gidelim resmen iyiler ya vefat etti ya bıraktı hepsine birşeyler oldu. Elde kalanlarda berbat

Ben denk geldim birkaç videosuna bayıldım enerjisine ay keşke yapsa
Ben de seviyorum, hayatimda kimse yok , genelde ex partner ve aklindaki kisi acilimi yapmasina ragmen izliyorum deste sec videolarini. Galiba baska tam zamanli bir isi ve kariyeri var, hobi olarak yaptigi icin ozel acilima vakit ayiramiyor. Belki daha sonra yapar ama cok fazla takipcisi var bence zor ulasilir bakim yaparsa.

Evet eğer baska mesleği varsa zor olur bencede,dün bir videosunu izledim kısmetimde kim var videosunu. Baya isabetli oldu acaba diyorum fala para vermek yerine böyle videolarmı kendimizi avutsak

Evet eğer baska mesleği varsa zor olur bencede,dün bir videosunu izledim kısmetimde kim var videosunu. Baya isabetli oldu acaba diyorum fala para vermek yerine böyle videolarmı kendimizi avutsak
Benim boyle yabanci kanallar da var takip ettigim, onlari takip ederek fali baya azalttim, artik 3 ayda bir tane falan fal baktiriyorum ki genel tarot bireyselden daha iyi tuttugu oluyor bazen.

Benim boyle yabanci kanallar da var takip ettigim, onlari takip ederek fali baya azalttim, artik 3 ayda bir tane falan fal baktiriyorum ki genel tarot bireyselden daha iyi tuttugu oluyor bazen.
Hangi kanal canım onlar,bende bakiyim. Valla ben bir ara 2012-2020 yılları arasında inanılmaz fal baktırıyordum haftada 2-3 bile oluyordu bazen. Şehir şehir bile gittiğimi hatırlıyorum,son 2 yılda baya azalttım. Yine fal perileri geliyor bana ama eskisi gibi değilim çünkü bir falcının söylediğini diğeri tutturmayınca sinirim bozuluyor. Bu aralar böyle instagramdan ya da youtubedan bakıyorum açılımlara

Bu arada kızlar belki bilen bilir diye söylüyorum,tuğçe ışınsuya fal baktıran oldumu hiç? 2012 yılında 1 kere baktırmıştım o zamanlar bu kadar popüler değildi. Hala tarot bakıyormu?

Tugce cok paragoz bir kadin bence, ben sevmiyorum onu nedense.

Takip ettiklerim

Turkiye'den https://www.youtube.com/channel/UCvPvgipEG-HPeWmr4ZjMi-w var mesela ama sadece aklindaki kisi acilimi yapiyor, kafanda biri varsa dinleyebilrisin, guzel yorumluyor. Bir de bu arada su kanali takibe basladim, https://www.youtube.com/c/sedefhansoylucafé iyi yorumluyor gibi ama cok tutan olmadi benle, kart anlamlari icin takip ediyorum daha cok. Yabanci kanallarda bu ara takip ettiklerim;

https://www.youtube.com/results?search_query=heal+ascend+tarot (bu da sadece aklindaki kisi acilimi yapiyor)

Bunlar ama bazen takipten cikiyorum bazilariyla uyumlanmayinca, guncelliyorum kendime gore. Su an mesela genel yorum yapanlari daha cok takip ediyorum, aklimdaki veya ex partner merak etmedigim icin. Su https://www.youtube.com/c/PowerOfLoveTarot kadinin Tarot bilgisi cok iyidir, digerlerinden daha fazla hakim anlamlarina ama takip etmiyorum artik, eski videolari yukluyor genelde de olumsuz biraz.

Ay çok zarifsin canım zahmet edip yazmışsın çok teşekkür ederim,hepsine detaylıca bakacağım.
Tuğçe evet paragözmü bilmiyorum ama o zamanlar 3-4 tane şey söylemişti 1 tanesi çıktı. Sayfasına bakiyim dedim,sanırım bakmıyor tarot. Bu arada arkadaşım aramış seans için yüzüne kapatmış

Ya o kadinin kitaplari da cok bos bence. Ben de instada yorum yazanlara cevaplarini gormustum cok kotu, ne zannetmisse kendini. Insanlar da yazmaya devam ediyorlar ona nedense, terslenmek hoslarina gidiyor galiba. Kitaplardan cok kazandi herhalde ondan dolayi bakim icin onemsemiyor insanlari. Bu bir kitap yazmisti tilsimli kitap diye kalakadi insanlara. Bir de biri sormus esime de ayri kitap almam mi lazim tilsimindan yararlanmak icin diye evet kesinlikle, her kitabin tilsimi alana ozeldir yazmis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…