bi de medyum zodyak varmış, bu belgin kostak ayarı bişi herhalde...
varsa, bilenler biz bilmeyenlere anlatabilir mi acep?
arkadaşlar,
meleklerdeki şengül mü daha iyi dilek mi?
haftasonun fırsatını tavsiyelerinize göre değerlendireyim bende :)))
reca ederim canım :)
bu arada yazılanlardan en çok ilgimi çekenlerden:
angel cafe-burcu'ya, dimo cafe-fatoş'a ve melekler-şengül'e gitmedim...
hangisine gitmemiş olmak kayıp?
gidenler benim gibi gitmemiş olanlara fikrini söyleyebilir mi acep?
bende haftasonu bi fal operasyonu yapayım???
nihayet dün beşiktaş symbole gidebildim. yeni yeri çok şık olmuş bu arada. buradaki kızların methiyle de elifi tercih ettim. elif enteresan bir kadın. biraz gergindi. her zamanki halimi bilemem. sürekli esnedi sende bi ağırlık var diye diye. genel olarak fena değildi mesela o anki ruh halimi nasıl hisler içinde oraya gittiğimi pat diye söyleyiverdi kimsenin dile getirmediği bir biçimde. gelecek için söyledikleri konusunu bilemiyorum 1 aylık yakın tarihler verdi gerçi ama görücez. eliften önce de taksim symbole gitmiştim mehmete. ama oyoktu mecburen tarıka baktırdım. tarıkın o şımarık o kendinden emin halleri beni benden aldı. kötü şeyleri patır patır söylüyo hiç acımadan. elektriğini sevmedim. daha önce de baktırmış çok memnun kalmamıştım zaten. haaa unutmadan bu arada ben beşiktaş symbolde elifi beklerken yan masaya kızın biri ağzı açık geldi. arkadaşlarına borayı anlata anlata bitiremedi. bora diyorum başka bi şi demiyorum diyordu. bir dahakine boraya mecburen gidicez yani. kaçtır sıradan bekleyemiyorum. en iyisi erken saatlerde ve hafta içi gitmek sanırım
bi de medyum zodyak varmış, bu belgin kostak ayarı bişi herhalde...
varsa, bilenler biz bilmeyenlere anlatabilir mi acep?
merhaba arkadaşlar, emine akkaya'ya fal baktıran var mı aranızda? televizyondaki programında çok kendinden emin anlatımları var ama gelecekle ilgili bildikleri oldu mu özellikle. tel. ile ya da yüzyüze 200tl'ye bakıyormuş, değer mi diye merak ediyorum. fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
sevgiler...
bora o kadar iyi değil ki gelecekle ilgili. şu anı biliyor evet ama gelecek yok. hatta kaç sene evvel önce beşiktaştaydı durumu bile bilememişti. sonra taksim symbol'e geçti, orda baktırdım şu an eh, ama gelecek yine yok. bi gün arkadaşımla gittiğimde symbol'e kadının biri hızlı hızlı merdivenlerden iniyodu, arkasından da bora. kadın kasaya gitti, söylendi bayağı ne biçim konuşuyor benimle vs diye. bora biraz umursamaz davranabiliyo... yine beşiktaşa geçmiş sanırım.
bu arada bora mavi gözlüydü değil mi, karıştırmıyorum umarım :82:
hepinize iyi akşamlar kızlar nostradamus'da çalışan mine ayrılmış oradan bilginiz olsun isterseniz telde bakıyor ben baktırdım memnun kaldım tavsiye edebilirim
Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.
rita hanınmın telefon nosunu bende alabilir miyim acaba?
bi de ben kurtuluşta bir rita biliyorum ama onun evinde kedi medi yok...torunu kızı yaşlı annesi falan var, o da suya bakıyo... bu o mu aecp?
evet canım o rita bu rita.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?