İstanbul'da Fal - Falcılar

bi de medyum zodyak varmış, bu belgin kostak ayarı bişi herhalde...
varsa, bilenler biz bilmeyenlere anlatabilir mi acep?

Zodyak a yaklasık 3 sene önce gittim,olucak diye yazdırdıgı hiçbirşey gerçekleşmedi.....1 tanesi mi tutmaz hiçbiri....
Bu arada Belgin Kostak a gidip te aman da iyi diyen e rastlamadımmm

arkadaşlar,
meleklerdeki şengül mü daha iyi dilek mi?
haftasonun fırsatını tavsiyelerinize göre değerlendireyim bende :)))

Dilek sıradan falcııı,umut tacırı muhtesem ask olucak der der dururrr
Şengül çok yetenekli sen bişey solemeden anlatıyor,soru sordurtmuyor nasılsa cıkacak fal da diyorr.
Dilekse sürekli sana soruyor ne is yapıyorsun,yasın kac abın mı var ablan mı ,her seyı soruyor ona fal denmez ama Şengül tak tak anlatıyor
2 si aynı kefeye asla konamazzz.....

bende kadıköyde dimo kafede fatoşa gitmiştim.. hatun, vucudumdaki ağrıları da hissetti.. dikkat et ayaklarını üşüteceksin, sıcak su yap.. miden ekşiyecek, dikkat et.. hepsini hissetmişti.. kendi kendime düşündüğüm şeyleri de bana söylemişti hatun, dikkatimi çekmişti.. gelecekle ilgili de; ağaçların yanında onunla yanyanasın, sonra arabasına bineceksin demişti, hayatımda olan kişi ile bunu yapmak biraz zor dedim.. ama senaryo çıktı, yeni tanıştığım birisi ile beraber aynen bu senaryoyu yaşadım.. farklı bakıyor fatoş, denemekte fayda var bence..

sevgili arkadaşım bence dimo fatoşu mutlaka denemelisin çünkü ben saydıklarının hepsini denedim ve en çok fatoştan memnun kaldım bence sende onu dene pişman olmayacaksın

bora o kadar iyi değil ki gelecekle ilgili. şu anı biliyor evet ama gelecek yok. hatta kaç sene evvel önce beşiktaştaydı durumu bile bilememişti. sonra taksim symbol'e geçti, orda baktırdım şu an eh, ama gelecek yine yok. bi gün arkadaşımla gittiğimde symbol'e kadının biri hızlı hızlı merdivenlerden iniyodu, arkasından da bora. kadın kasaya gitti, söylendi bayağı ne biçim konuşuyor benimle vs diye. bora biraz umursamaz davranabiliyo... yine beşiktaşa geçmiş sanırım.

bu arada bora mavi gözlüydü değil mi, karıştırmıyorum umarım :82:

bi de medyum zodyak varmış, bu belgin kostak ayarı bişi herhalde...
varsa, bilenler biz bilmeyenlere anlatabilir mi acep?

zodyaga yillar once gitmistim. tek kelimeyle berbatti. bildigi seyler sadece dogum tarihleri,bide tutturursa isimleri soyluyo..degmez kisacasi

Arkadasım ben gitti 1 yıldan fazla oluyor, 100 e bakıyordu. paramı aldı su an senden elektrik alamıyorum sana bakamıyorum bir ara yine gelirsin o zaman bakmayı denerim dedi. ne bi kart verdi ne bişey, ben de bir daha gitmedim param da öyle yandı(( şimdi kararı sen ver....

sembol bora...gayet sıradan fal bakan biri...abartılacak hiç birşey yok...

hepinize iyi akşamlar kızlar nostradamus'da çalışan mine ayrılmış oradan bilginiz olsun isterseniz telde bakıyor ben baktırdım memnun kaldım tavsiye edebilirim

önce herkese fikir aylaşımı için teşekkür ediyorum.
bugünkü programda keryneia ya da söz verdiğim gibi melekler/sengüle gittim ama anormal kalabalıktı bende fal kriziyle kadıköye dimo/fatoşa gittim :) -sitedeki hanımların gazı üzerine.
(itiraf edeyim ben bile azmime şaşırdım walla:)

kesinlikle pozitif bi hatun. mevcut durumla ilgili az ama şaşılası çok tutarlı şeyler söyledi. genelde ileriye dönük konuştu. soru sordurmadı çok. eğer söledikleri tutarsa ömür boyu danışmanım kalsın derim çünkü assssla ve asssla olmayacak uzun vadeli bi sürü şey sıraladı. fala inanma falsız kalma die de bitirdi:)
ölmez sağ kalırsam kesin haberdar ederim herkesi davul zurnaylan:)
bekleyip görcez artık... merak edenlere duyrulur...

Dün ilk kez Nostradamustaki Zeynebe gittim.(Burada yapılan tavsiyeler üzerine..)
Çok beğendim..Tabi gelecekle ilgili dedikleri çıkar mı bilemem ama yakın geçmişi, şuanı, düşüncelerimi falan en ince detayına kadar anlattı ve yarım saat kadar baktı..

Gerçekten şok oldum, ağzım açık kaldı resmen.. Burada kendisini beğenmeyenler de var ama demek ki bizim elektriğimiz tuttu..

Bu arada dün kendisi benden, Kadınlar Kulübü sitesinde kendisiyle ilgili beğenilerini dile getiren arkadaşlara teşekkür etmemi istedi.. Tümm Zeynep severlere duyurulur.

Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.

rita hanınmın telefon nosunu bende alabilir miyim acaba?
bi de ben kurtuluşta bir rita biliyorum ama onun evinde kedi medi yok...torunu kızı yaşlı annesi falan var, o da suya bakıyo... bu o mu aecp?

Bu Rita iyi bakiyomu bu arada? ayrica eski sevgilimin annesi filan tanirmis yada eski sevgilim, gidip rezil olmakta var

beylikdüzünde tarot bakan perihan (sanırım adı buydu :26:) hanıma giden var mı?

Bu arada bugun Kadinlar Kahvesinde Baris'ada gitmek kismet oldu ahaha.. isi yeni yeni ogrenmeye baslamis kartlarin uzerini yazmis filan cok komikti .. digerleriyle benzeri seyleri soyledi ama nasil desem Dilek gibi detaylara inmedi, bide cok enteresandir sen tiyatro ile alakali bi is yapicaksin ve yukseliceksin bu iste dedi, der demez baska kafede bi amcayla tanistim kendisi tiyatrocuymus.. laf lafi acti derken bende 3 senelik deneyimim var dedim :)), beni provalara davet etti tabi guvenipte gidicegimi sanmiyorum, ama bi tiyatro klubuyse neden olmasin. Enteresandir yani boylesi bi tesaduf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…