merhaba hangi fal baktirmistin ona?Bu arada Zeyder'e fal baktirmak icin falalem'e yeniden giris yapmistim eski fallarima baktim da Banu Dogru gayet iyi bilmis bende, butun sureci ve karsi tarafin kafa yapisini soylemis, 3 seneden fazla olmus fali dedigi gibi ilerledi dusunen varsa ona baktirabilir.
Ben kahve atmisim ama galiba kahve secenegi yok su anda, aktif olarak fal bakiyor mu emin degilim galiba cok girmiyor.merhaba hangi fal baktirmistin ona?
su an online gozukuyorBen kahve atmisim ama galiba kahve secenegi yok su anda, aktif olarak fal bakiyor mu emin degilim galiba cok girmiyor.
sen yazinca 3 kisi siraya girmis bile :)Ben kahve atmisim ama galiba kahve secenegi yok su anda, aktif olarak fal bakiyor mu emin degilim galiba cok girmiyor.
Evet gordum, umarim memnun kalirlar, bana sanalda bilen cok kisi yok baya dedigi gibi olmus durumlar. O zaman da begenmistim dogru yorumladigini dusundum anlik olarak sadece ses kaydinda biraz donuk gelmsiti konusma tarzi.sen yazinca 3 kisi siraya girmis bile :)
Banu Doğru eskiden efsaneydi. Ne dediyse çıkmıştı bana o dönemlerde, ama son baktığı fallar çiçek böcek, pembe senaryolar olmuştu. O yüzden bırakmıştım ona fal atmayı.Bu arada Zeyder'e fal baktirmak icin falalem'e yeniden giris yapmistim eski fallarima baktim da Banu Dogru gayet iyi bilmis bende, butun sureci ve karsi tarafin kafa yapisini soylemis, 3 seneden fazla olmus fali dedigi gibi ilerledi dusunen varsa ona baktirabilir.
Bana olumsuzdu, daha dogrusu oldugu gibi soylemis her seyi sirf olumsuz yorum yapayim havasinda degildi, gercekciydi. Maalesef boyle gercekci fal bakanlar tutmadigi icin onlar da is yapabilmek adina pembeci oluyorlar, keske oyle olmasalar.Banu Doğru eskiden efsaneydi. Ne dediyse çıkmıştı bana o dönemlerde, ama son baktığı fallar çiçek böcek, pembe senaryolar olmuştu. O yüzden bırakmıştım ona fal atmayı.
3 kişiden biri benimsen yazinca 3 kisi siraya girmis bile :)
siz ne baktiriyordunuz ona?Banu Doğru eskiden efsaneydi. Ne dediyse çıkmıştı bana o dönemlerde, ama son baktığı fallar çiçek böcek, pembe senaryolar olmuştu. O yüzden bırakmıştım ona fal atmayı.
sen hangi fal attin canim?3 kişiden biri benimArtık 5
Tarot attım canım.sen hangi fal attin canim?
Banu doğru bende hiliiiiç bilemedi. sıfıra sıfır. geçen yıl baktırmıştımBu arada Zeyder'e fal baktirmak icin falalem'e yeniden giris yapmistim eski fallarima baktim da Banu Dogru gayet iyi bilmis bende, butun sureci ve karsi tarafin kafa yapisini soylemis, 3 seneden fazla olmus fali dedigi gibi ilerledi dusunen varsa ona baktirabilir.
ilginc gercekten bazi falcilar bazilarina biliyorken digerlerine bilemiyor. Benim sordugum kisinin planlarina kadar bilmis, sonradan yaptiklari cikti cunku o zaman plan asamasindaymis boyle dusuncesi var demis.bu arada can's tarotun dünden beri 3 videosunu izledim. yani bu kadar mı olur... her kart çekişim denk geldi. tesadüf heralde diyip geçicem....
Nişanlanacağını, ciddi bir yola gireceğini bilen var mıydı peki?Banu Doğru konuşulunca dinledim bi merak edip eski falınıBana o defteri kapat süngeri çek artık bitmiş gitmiş demiş bunu dedikten 3 ay sonra özür dilemişti ve o adam şuan nişanlım zaten :)))
Bunu söyleyince aklıma geldi kızlartellwede yeşilçingene vardır bilirsiniz o adam bana neler demişti bu seni kullanmış kenara atmış kendini ne hale getirmişsin o gezmek tozmak istiyor seninle artık işi yok unut gitsin sen kaderi zorlasanda asla olmayacakk dedikten 1 ay sonraya denk geliyo benim tekrar barışmam ve aylar sonra nişanım :)
hiiiç olmadı ya hep genel fallardı yani ya yaptıklarının detayını verirsem unut gitsin dediler sevse yapmazdı dediler yada işte çok seviyo ama adım atamıyo çok özlemiş ama bastırıyo diyenlerNişanlanacağını, ciddi bir yola gireceğini bilen var mıydı peki?
Bana da ertelerdi ama bazı dedikleri çıkmıştıhiiiç olmadı ya hep genel fallardı yani ya yaptıklarının detayını verirsem unut gitsin dediler sevse yapmazdı dediler yada işte çok seviyo ama adım atamıyo çok özlemiş ama bastırıyo diyenleriyi olanların yorumu hep zeynebin falı tadındaydı yani
ama mesela serkan batu vardı o adam hep vade ertelerdi ocak derdi ocakta olmazsa mart derdi marttan hazirana atardıaraya çok anlamsız şeyler sıkıştırırdı ama bazı şeyleri çok net bilmişti o hep aklımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?