İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba hangi fal baktirmistin ona?

Banu Doğru eskiden efsaneydi. Ne dediyse çıkmıştı bana o dönemlerde, ama son baktığı fallar çiçek böcek, pembe senaryolar olmuştu. O yüzden bırakmıştım ona fal atmayı.

Banu Doğru eskiden efsaneydi. Ne dediyse çıkmıştı bana o dönemlerde, ama son baktığı fallar çiçek böcek, pembe senaryolar olmuştu. O yüzden bırakmıştım ona fal atmayı.
Bana olumsuzdu, daha dogrusu oldugu gibi soylemis her seyi sirf olumsuz yorum yapayim havasinda degildi, gercekciydi. Maalesef boyle gercekci fal bakanlar tutmadigi icin onlar da is yapabilmek adina pembeci oluyorlar, keske oyle olmasalar.

Banu doğru bende hiliiiiç bilemedi. sıfıra sıfır. geçen yıl baktırmıştım

bu arada can's tarotun dünden beri 3 videosunu izledim. yani bu kadar mı olur... her kart çekişim denk geldi. tesadüf heralde diyip geçicem....

bu arada can's tarotun dünden beri 3 videosunu izledim. yani bu kadar mı olur... her kart çekişim denk geldi. tesadüf heralde diyip geçicem....
ilginc gercekten bazi falcilar bazilarina biliyorken digerlerine bilemiyor. Benim sordugum kisinin planlarina kadar bilmis, sonradan yaptiklari cikti cunku o zaman plan asamasindaymis boyle dusuncesi var demis.

Banu Doğru konuşulunca dinledim bi merak edip eski falını Bana o defteri kapat süngeri çek artık bitmiş gitmiş demiş bunu dedikten 3 ay sonra özür dilemişti ve o adam şuan nişanlım zaten :)))

Bunu söyleyince aklıma geldi kızlar tellwede yeşilçingene vardır bilirsiniz o adam bana neler demişti bu seni kullanmış kenara atmış kendini ne hale getirmişsin o gezmek tozmak istiyor seninle artık işi yok unut gitsin sen kaderi zorlasanda asla olmayacakk dedikten 1 ay sonraya denk geliyo benim tekrar barışmam ve aylar sonra nişanım :)

Nişanlanacağını, ciddi bir yola gireceğini bilen var mıydı peki?

Nişanlanacağını, ciddi bir yola gireceğini bilen var mıydı peki?
hiiiç olmadı ya hep genel fallardı yani ya yaptıklarının detayını verirsem unut gitsin dediler sevse yapmazdı dediler yada işte çok seviyo ama adım atamıyo çok özlemiş ama bastırıyo diyenler iyi olanların yorumu hep zeynebin falı tadındaydı yani
ama mesela serkan batu vardı o adam hep vade ertelerdi ocak derdi ocakta olmazsa mart derdi marttan hazirana atardı araya çok anlamsız şeyler sıkıştırırdı ama bazı şeyleri çok net bilmişti o hep aklımda kaldı

Bana da ertelerdi ama bazı dedikleri çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…