İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahahha inanamıyorum. Bende onu kendine aşık et ve ol der ve olur kitabı var. Zaten birçoğunda bilinçalrı falan gibi şeylerden bahsetmiş,birde melek enerjisiyle ilgili bir kitabı arkadaşım hediye etmişti ama bu melek enerjisi nedir tam kavrayamadım melek kartlarıda var bende. Yani melek enerjisi diyip diyip duruyor hatta bana tarot bakarkende bilinçaltını falan temizleyelim demişti o zamanlar hatırlıyorum.
2 kitabını okudum 1 kitabını okumadım. Bazı yerlerde ritüeller elmayı beklet toplu iğne batır falan gibi saçmalıklarda var açıkçası ben o tarz ritüellere inanmıyorum. Belki inanan vardır...
Kitapları bazen evet karmaşıkta..

Kitaplarindan biri bende de vardi, cok ince ve toplama seyler zaten eglencesine okunabilir ama sonradan abartmis. Bir de rituel dedigi buyu tarzi seyler bence, yapilmamasi daha iyi olur gerek yok.

Bide daha önce söylenmişti sanırım ama bendede oldu zeynebin karşı taraf şöyle şöyle düşünüyo dediği şeyler aslında benim aklımdan geçenlerdi benim düşüncelerimdi o an farkettim

Symbol Toprak'a fal baktıran var mı?
Bana söyledikleri şöyle;

1-2 hafta içinde görüşme
1-1,5 ayda sevgililik
Arkadaş çevresine mesafe
Özel sektörde iş

Bana da insanlarla arana mesafe koymuşsun dedi, son zamanlarda öyle yaptım cidden. Sorduğum kişinin karakterini doğru söyledi ama bana 3 dakika baktı

Kızlar, Zeyder için kahve mi Tarot mu önerirsiniz?
Kahve önerilmişti burda .Ben de kahve atmıstım .Anlık iyi gibydi falı .2 günde mi ne cevap verdi soru sordum saatler gecti cevap verilmeyince bunu elestirir yorum yapmıstım.Sonrasında baya azarlayıp kötü enerjimigeri bana yolladı

Bana da insanlarla arana mesafe koymuşsun dedi, son zamanlarda öyle yaptım cidden. Sorduğum kişinin karakterini doğru söyledi ama bana 3 dakika baktı
Evet kısa baktı diye hatırlıyorum bana da 1 yılı geçti ben ona baktıralı iş için söylediği hiçbirşey olmadı ama karakter analizini gerçekten doğru yaptı

Trabzondan birine baktiracagim yarın öğlen, iki arkadaşım baktırmış ikisi de memnun kalmış yarın ben de deneyeceğim bakalım fiyatı da baya uygun bayadır kimseye baktırmıyordum bu ara yine bir sardım ama yarın ki bir müddetligine son

Ben de baktirdim Zeyder'e hic begenmedim. Bana uyan yani yoktu, oylesine soru sordum cevap de gelmedi, gelsin 2 yildiz verecegim.

Beylikduzu Yeliz'e tekrar fal baktirmayi dusunuyorum, 3 sene once baktirmistim bildigi seyler olmustu, yeni tanisacaksin dedigi kisiyle tanismadim ama net tarih vermemisti. Cok nadir fal gonderiyorum, 2-3 ayda bir ve dusunuyorum o yuzden baktirmadan. mesela dun Zeyder'e gonderdim pisman oldum, 100 liralik fal degildi artik sanal bakanlara baktirmayacagim, telde bakanlar daha iyi oluyor ama Yeliz disinda da aklima baska falci gelmiyor bu aralar. Yeliz'e baktiranlar yazabilir mi son zamanlarda, bildi mi?

Bu arada Zeyder'e fal baktirmak icin falalem'e yeniden giris yapmistim eski fallarima baktim da Banu Dogru gayet iyi bilmis bende, butun sureci ve karsi tarafin kafa yapisini soylemis, 3 seneden fazla olmus fali dedigi gibi ilerledi dusunen varsa ona baktirabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…