Bende birkaç kişi daha deneyip biraz kapatıcamEvet ama fiyaskoydu kendim kapattım benim için yeterli diyerek
Bence sanal bakılanlar pek enerji gecişi olmadan oluo diye düşünüorum. Yüz yüze ya da telefonda karşılıklı diyalog olan bakımlar enerjininde konuya dahil olduğu fallar. Monolog fallar beni bundan öncede tatmin etmedi şu anda da etmio. Ben en son canan a gittim. Buradan sordum ama herhalde çok kişi gitmedi yorum az geldi. Yeliz i duymuştum iyi diyen kötü diyen çok olmuştu ondan vazgeçmiştim. Olmadı onuda denerimBeylikduzu Yeliz'e tekrar fal baktirmayi dusunuyorum, 3 sene once baktirmistim bildigi seyler olmustu, yeni tanisacaksin dedigi kisiyle tanismadim ama net tarih vermemisti. Cok nadir fal gonderiyorum, 2-3 ayda bir ve dusunuyorum o yuzden baktirmadan. mesela dun Zeyder'e gonderdim pisman oldum, 100 liralik fal degildi artik sanal bakanlara baktirmayacagim, telde bakanlar daha iyi oluyor ama Yeliz disinda da aklima baska falci gelmiyor bu aralar. Yeliz'e baktiranlar yazabilir mi son zamanlarda, bildi mi?
Kız telefonu kapattım ben yeterli dedim yoksa saçmalamaya devam edicektiBende birkaç kişi daha deneyip biraz kapatıcam
Ben kahve atıyordum genelde onasiz ne baktiriyordunuz ona?
İlk defa duydum onu gerçekten iyiyse yaz bana da canımKız telefonu kapattım ben yeterli dedim yoksa saçmalamaya devam edicektiAtalar Sevgi ye gitmeyi düşünüyorum tel de bakmiyomus bir de onu deneyeyim bi o kaldı
Yazarım canımİlk defa duydum onu gerçekten iyiyse yaz bana da canım
can's tarot mu bu bahsettiğiniz? üç videosunu izledim. üç videoda tuttuğum her kart birbirini destekledi. tam uydu bana ama bir yandan da bu kadar olamaz tesadüftür diyorum.. bilemedim..ilginc gercekten bazi falcilar bazilarina biliyorken digerlerine bilemiyor. Benim sordugum kisinin planlarina kadar bilmis, sonradan yaptiklari cikti cunku o zaman plan asamasindaymis boyle dusuncesi var demis.
merhabalar atalar da nerede bilyor musunz, ben de kartalda oturuyorum merak ettim güzelse ben de gitmek istiyoruYazarım canım
Leyla'nin telefon numarasını verir misiniz?SON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Merhaba bu kisiler yurtdisinda yasayanlara da bakiyor mu?SON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Merhaba, hiç bilmiyorumMerhaba bu kisiler yurtdisinda yasayanlara da bakiyor mu?
YolluyorumLeyla'nin telefon numarasını verir misiniz?
Peki telefonda bakmayan baska iyi bir falci biliyormusunuz? Ses kayidi yollayan? Nakta haric ama ona baktirdimMerhaba, hiç bilmiyorum
Olsa bende baktıracağım ama maalesef yokPeki telefonda bakmayan baska iyi bir falci biliyormusunuz? Ses kayidi yollayan? Nakta haric ama ona baktirdim
Kızlar çok enteresan bir faldan çıktım. Yıldızname falı-suya bakım yaparak baktı bu kişi. 1 saate yakın baktırdım ama o kadar spesifik şeyler bildi ki size anlatamam. Tuhaf bildiği şeyler oldu,o kadar soru sordum ki kafam karıştı. Enerjisini çok sevdim,bilemediği 3-4 şey oldu ama bazı şeylerde detaylarıyla anlattı,bazı noktalarda kötü ve benim tahmin ettiğim şeyleri söyledi. Gelecekle ilgili 2-3 şey söyledi ve eski sevgilimin kaza geçireceğini söyledi,işin tuhaf yani bu kişi 3 ay önce sürat arabası aldı. Bilmiyorum çok enteresan buldum falını,haa bazı yerlerde saçmaladığı noktalarda oldu ama anda çok iyi buldumgelecekle ilgili dedikleri çıkarsa ismini net söylerim. Merak eden arkadaşlara özelden veririm bilgilerini
Özelden bilgi vermeniz mümkün mü ismini ve tlf nosunuKızlar çok enteresan bir faldan çıktım. Yıldızname falı-suya bakım yaparak baktı bu kişi. 1 saate yakın baktırdım ama o kadar spesifik şeyler bildi ki size anlatamam. Tuhaf bildiği şeyler oldu,o kadar soru sordum ki kafam karıştı. Enerjisini çok sevdim,bilemediği 3-4 şey oldu ama bazı şeylerde detaylarıyla anlattı,bazı noktalarda kötü ve benim tahmin ettiğim şeyleri söyledi. Gelecekle ilgili 2-3 şey söyledi ve eski sevgilimin kaza geçireceğini söyledi,işin tuhaf yani bu kişi 3 ay önce sürat arabası aldı. Bilmiyorum çok enteresan buldum falını,haa bazı yerlerde saçmaladığı noktalarda oldu ama anda çok iyi buldumgelecekle ilgili dedikleri çıkarsa ismini net söylerim. Merak eden arkadaşlara özelden veririm bilgilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?