İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence sanal bakılanlar pek enerji gecişi olmadan oluo diye düşünüorum. Yüz yüze ya da telefonda karşılıklı diyalog olan bakımlar enerjininde konuya dahil olduğu fallar. Monolog fallar beni bundan öncede tatmin etmedi şu anda da etmio. Ben en son canan a gittim. Buradan sordum ama herhalde çok kişi gitmedi yorum az geldi. Yeliz i duymuştum iyi diyen kötü diyen çok olmuştu ondan vazgeçmiştim. Olmadı onuda denerim

ilginc gercekten bazi falcilar bazilarina biliyorken digerlerine bilemiyor. Benim sordugum kisinin planlarina kadar bilmis, sonradan yaptiklari cikti cunku o zaman plan asamasindaymis boyle dusuncesi var demis.
can's tarot mu bu bahsettiğiniz? üç videosunu izledim. üç videoda tuttuğum her kart birbirini destekledi. tam uydu bana ama bir yandan da bu kadar olamaz tesadüftür diyorum.. bilemedim..

Leyla'nin telefon numarasını verir misiniz?

Merhaba bu kisiler yurtdisinda yasayanlara da bakiyor mu?

Kızlar çok enteresan bir faldan çıktım. Yıldızname falı-suya bakım yaparak baktı bu kişi. 1 saate yakın baktırdım ama o kadar spesifik şeyler bildi ki size anlatamam. Tuhaf bildiği şeyler oldu,o kadar soru sordum ki kafam karıştı. Enerjisini çok sevdim,bilemediği 3-4 şey oldu ama bazı şeylerde detaylarıyla anlattı,bazı noktalarda kötü ve benim tahmin ettiğim şeyleri söyledi. Gelecekle ilgili 2-3 şey söyledi ve eski sevgilimin kaza geçireceğini söyledi,işin tuhaf yani bu kişi 3 ay önce sürat arabası aldı. Bilmiyorum çok enteresan buldum falını,haa bazı yerlerde saçmaladığı noktalarda oldu ama anda çok iyi buldum gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa ismini net söylerim. Merak eden arkadaşlara özelden veririm bilgilerini

Özelden bilgi vermeniz mümkün mü ismini ve tlf nosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…