İstanbul'da Fal - Falcılar

Bilge Özdoğru
4'lü vadede ben vazgeçecekmişim
Burç yorumları
Kışın yeni bir iş ve ardından Başak-Su grubu açıları olan biriyle sevgililik

Zeynebin falından çıktım biraz önce. Kesinlikle karşı tarafın ağzından konuşuyor. Beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum,kibar hoş tatlı bir kadın. Birsürü isim söyledi,söylediği isimlerin hiçbirini tanımıyorum.Spesifik olarak birşey çok söylemedi ama bir olayı net olarak isminin baş harfiyle bildi. Çok enteresan,dün başka birisine baktırdığım falda eski sevglimin kaza yapacağını söylemişti bakan kişi,zeynepte bu kişi kaza gibi birşey geçirecek Allah korusun ama bir kaybı bile olabilir dedi. Bu bana ilginç geldi.İnşallah yaşanmaz diyelim,Allah korusun yani.
Onun dışında karşı tarafın ağzından konuşuyor ama karşı tarafın ağzından bizim duymak istediklerimizi söylüyor. Genel olarak tabi bildiği durumlarda oldu,her konu için birden fazla vade verdi,vadelerine daha var sayılır.

ben doğa dan'a da gitmiştim ve çıkmamıştı. oradan bir tek bana elfin demet çıkıyor ama son zamanlarda bozmuş sanırım. destekten paranı iade istesen daha iyi bence
Bana da tek Elfin Demet cikiyordu ilk zamanlar ama son falalri cikmadi, ucreti de 500 lira olmus, asla degmez.

Bana da tek Elfin Demet cikiyordu ilk zamanlar ama son falalri cikmadi, ucreti de 500 lira olmus, asla degmez.
Kesinlikle katılıyorum. Bir fala 100 liradan fazla vermek artık saçmalık olarak geliyor. Önceden iyiyse hak ettiğini veririm diyordum ama artık no

Valla gülistan a 3 kere gidip 3 yıl önce her falına 500 tl vermiş olarak asla vermeyin arkadaşlar dediği tek bir ayrıntı bile çıkmadı. Sadece işle ilgili bir dediği çıkmıştı. Onun dışında benim bildiğim şeyleri bana demişti. Bakırköy de ki seyhan bile ondan iyi yani öle diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…