- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
- 53
ben doğa dan'a da gitmiştim ve çıkmamıştı. oradan bir tek bana elfin demet çıkıyor ama son zamanlarda bozmuş sanırım. destekten paranı iade istesen daha iyi benceBakalım ne diyecek bana, kimisine de çok olumsuz konuşuyormuş. Bana neyse onu söyler inşallah
Asla cikmaz. Asla. Hala bakmasina sasiriyorum.Kızlar Bilge Özdoğru'nun falları çıkıyor mu?
ben doğa dan'a da gitmiştim ve çıkmamıştı. oradan bir tek bana elfin demet çıkıyor ama son zamanlarda bozmuş sanırım. destekten paranı iade istesen daha iyi bence
İlk olumsuz konuşan Bilge Özdoğru oldu, umarım çıkmaz...Asla cikmaz. Asla. Hala bakmasina sasiriyorum.
çıkacağını sanmıyorum. günde bir sürü kişiye fal bakıyor ve bence özenmiyorİlk olumsuz konuşan Bilge Özdoğru oldu, umarım çıkmaz...
Sen baktırdın mi?Twitter'da asu tarot okuyucusuna baktıran var mı?
Bana da tek Elfin Demet cikiyordu ilk zamanlar ama son falalri cikmadi, ucreti de 500 lira olmus, asla degmez.ben doğa dan'a da gitmiştim ve çıkmamıştı. oradan bir tek bana elfin demet çıkıyor ama son zamanlarda bozmuş sanırım. destekten paranı iade istesen daha iyi bence
Kesinlikle katılıyorum. Bir fala 100 liradan fazla vermek artık saçmalık olarak geliyor. Önceden iyiyse hak ettiğini veririm diyordum ama artık noBana da tek Elfin Demet cikiyordu ilk zamanlar ama son falalri cikmadi, ucreti de 500 lira olmus, asla degmez.
Cikti mi dedikleriArkadaşlar Nihal'e 2kere baktirdim ikisinde de cok iyiydi. Öneriyorum kesinlikle
Nihal anı biliyor ama olumsuz görse bile olumsuz konuşmuyor ve falının en çok yüzde 40ı çıkıyor o da ana konu dışındakilerArkadaşlar Nihal'e 2kere baktirdim ikisinde de cok iyiydi. Öneriyorum kesinlikle
Merhaba. Tuzla yayla mahallesinde falcı fikriye vardı. Öldü diye duydum ama emin değilim bilgisi olan tanıyan var mı
Olumsuz mu konuşmuştu katina size?@sephora123 ben katina kehanet &spritüalizm baktırdımhiçbiri çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?