İstanbul'da Fal - Falcılar

Eski fallarımı dinliyorum bende, Rezzan abla (ilk falı tamamen çıkmış) ve Zeyder (ilk 2 falı ölüm dahil tamamen çıkmış) full atmışlar, bu ne ya
Şu an evli, mutlu, çocuklu olmam gerekiyordu...

Sen Beylikduzu Yeliz'e baktirmis miydin?

Serkan Batu da bana hic bilemedi mesela

Serkan Batu da bana hic bilemedi mesela
ya serkan batu öyle bişeydi ki hdjashdj muhabbete bile giderdi insan yani ama banada çok çok alakasız şeyler vardı hani dediğim gibi zaten araya bişeyler sallıyor gibiydi ve hep hep vade ötelerdi herkese ama mesela çok ayrı bi örnek verim benim üniversite dönemimdem yıllar önceden olan bir şeyi bilmişti böyle böyle bikaç şey var.
bu arada yeliz dediğinize hiç baktırmadım nasıl ki eğer numarası filan varsa bana yazarsnaız bende denerimm

Bana cok zorlanarak fal bakmisti hani boyle uydurur gibiydi bakarken, tutmadi da zaten. Ben de falci bulamiyorum 2-3 ayd a bir baktirasim geliyor ana aslinda Yildizname sitesinde Zerrin diye bir falci var ne zamandir online degildi ona baktiracaktim ama onu bulamayinca Zeyder'e gonderdim ve begenmedim, simdi Zerrin online olmaya baslamis, 1 gunle kacirdim. Su ana kadar baktirdiklarimdan da favorilerimden biri Yeliz, kendime tanidigim fal hakkini gececek ama ona da baktirmak istiyorum aslinda. Telefonunu sana gonderirim baktirmak istersen, begenmeyen de var cogu falcida oldugu gibi.

zerrini seninle konuşmuştuk hatta sanırım. sonra baktırmıştım bende çok çok sevmemiştmi çok geneldi ama yelizi denicem mutlaka :)

ben de Kadıköy de zerrin diye bir kadına baktirmistim küçük bi cafe de
Ben 2016 yılında Baktırmıştım zerrine kadıköyde. Çok genel şeyler söyledi.Sonra başka bomba patlattı.Bu kadar aksilikler normal değil üzerinizde işlem var dedi,bende mümkün değil dedim.Etraf mümkün değil diyip sonradan aa haklıymışsın denilenlerle dolu dedi:) ee peki ne yapmamız gerekiyor o zaman dedim.Ben sana şimdi bir numara vericem onu ara,zerrinden aldım telefonumu de dedi.İyi tamam ariyim dedim,dışarı çıktım.Servet denilen bir kadınla telde konuştum.Anne adımı doğum tarihimi aldı.Size şu yılda yapılmış,oyüzden istediğin hiçbirşey olmuyor dedi.Bende gülüyorum içimden,ee dedim ne yapmam gerekiyor peki? Şimdi hayatım ben bu işi bozarım,aa dedim ne güzel bozarmısın cidden:) evet bozarım,senin hiçbirşey okumana hiçbirşey yapmana gerek yok.Ben buradan bozuyorum ücret 5.000 tl dedi o zamanki parayla düşün:) hmm peki siz nerede oturuyorsunuz yeriniz nerde gelelim dedim,ya napıcaksın nerede olduğumu senin birşeye karışmana gerek yok dedi. Ee o zaman paranızı nasıl yatırıcam bir banka hesap no vericeksiniz heralde dimi:) adres yok,birşey yok wp yok nasıl iletişim kurucam dedim. Canım şimdi senin yanına sen okey dediğinde 1 kişi gelicek alıcak senden parayı dedi:) hmm ben size söyliyim o zaman madem bu kadar iyi biliyorsunuz babamında cumhuriyet savcısı olduğunu görmüşsünüzdür bence oradan) dedim. Kadın yüzüme kapattı Kendime gelemedim 5 dk bir nikotin molası verdim.Sonra zerrine döndüm içeriye girdiğimde telefonla konuşuyordu. Hemen kapadı,ne yaptın canım,karar verdin dimi bozuyoruz senin üstündekini dedi. Bende teşekkür ederim biz sizin gibi dolandırıcılarla yıllardır uğraşıyoruz sen benle dalgamı geçiyorsun diye orada bağırıp millete rezil ettim. Hayatımdaki en kötü deneyimlerden biriydi

Pardon değil sanırım :)

Bana da benzerini yaptı üzerindekileri bozmak lazım şu kadara o zaman 2018 de 3.500-4.000 arası bişey demişti yok dedim ısrar etti sonra neyse biz senle daha çok görüşücez sen beni daha çok arayacaksin zaten demişti ben oradan çıktıktan sonra bana öneren kişiye bile numarasını sildirttim rezildi.

Rezil ötesi birşeydi gerçekten bunlar ekip olmuşlar bence. Demekki herkese yapıyor bunu,skandala bak sen hala anlatırken tüylerim diken diken olur. Sana yine az söylemiş bana o zamanın parasıyla 5 bin tl oldu hemen sorgusuz sualsız verelim 5 bin leri 4 binleri

Yazık gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…