İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle tavsiye etmem,hiçbir soyledikleri cikmadi.Kursun dökmek gerektiğini söylediler,kendileri bile yapmadılar, oradaki bir gence yaptırdılar,üstelik parasin8 ödediğim halde o gence de ekstradan para vermemi istediler.Zaten bilemiyorlar ,tavsiye etmem

Kim için bu yorumunuz??

Leyla'nin numarasini banada yollarMisin? Nihal'e baktirdim begendim bu arada.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Siz kimi tavsiye edersiniz birde nekadar sürüyo telefon konusmasi?
Rica ederim. Ben cooook kisiye baktirdim ve en son Nihal, ne kadar surecegi tamamen size bagli, yani sorulariniza. Iclerinde en iyi Nihal'di sanirim fal olarak. Yolluyorum numarasini özelden.

Merhaba canım, bana özelden bilgi verebilir msiin? Çok eskiden yıldızname baktırmıştım , hatta bahsetmiştim burada. Yıldızname gerçekten çok farklı bir şey, şaşırtıyor. İki kez baktırmıştım, %95 olmustu dedikleri ama sonra kayboldu gitti o kişi. O yüzden gerçekten yıldızname bakan birisini arıyorum

Canım hem yıldızname hem su birde ilk defa duyduğum mendel bakımını yapıyormuş ama mendel ne ben bilmiyorum gönderiyim bilgileri

Doğa Dan'a baktıranlar yorum yapabilir mi? Analizleri nasıldır, falları çıkar mı çıkmaz mı?

Doğa Dan'a baktıranlar yorum yapabilir mi? Analizleri nasıldır, falları çıkar mı çıkmaz mı?
Burdan Doğa Dan'a hakkımı haram ediyorum, falımı iade etmiş. Az buz para değil ve paramı geri de alamıyorum. Kendisi yüzünden başka birine fal göndermek zorunda kaldım.

Bilgenin biri 3 sene once biri iki sene once olan iki falini birebir yasadim diye epey uzun sure takili kaldim. Dondum dolastim fal attim. Gittikce tutarsizlasti, olumsuzlasti, fiyati uctu. Bi daha denememeye calisiyorum.

Elvin yuce binnazda mi?

Kızlar Bilge Özdoğru'nun falları çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…