İstanbul'da Fal - Falcılar

Dekanı Seyhan’da için yorum yapabilecek birileri var mı?? Daha öncede gitmiştim o zaman dediği güncel şeyler doğruydu fakat geleceği bilememişti hemde tam tersiydi yani

Numarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?
Merkür kedisi ben de anlık bilir gibi olmuştu,sonra durumun çok farklı olduğu belli oldu
Bir de kendisiyle ilgili burada yaptığım paylaşım kendisine bildirilmiş
Ayrıca gelecek kesinlikle çıkmadı ben de

Numarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?
merkür kedisine ben de baktırdım. baya oldu, çok hatırlamıyorum ama exin hayatındaki kadınla ilgili kısmı bilmişti, o kalmış telefonda ses kaydı dinledim hatta şimdi:) tam dedikleri şekilde anı anına olmasa da genel enerjiler olarak fena deildi. tamamen birebir çıkmasını beklemiyorum ama hiçbir tarotçunun açıkcası.

Bana ani iyi gören birisi lazim. Onereceginiz birileri varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…