- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Numarasini yollarmisiniz bulursaniz. Ben baktim ama bulamadiM.Uzunköprülü fatma ,yda lüleburgaz ikisinden birimde yasıyor tanıyan var mı? Bayağ iyimiş..
Dejavu cafeDekanı Seyhan’da için yorum yapabilecek birileri var mı?? Daha öncede gitmiştim o zaman dediği güncel şeyler doğruydu fakat geleceği bilememişti hemde tam tersiydi yani
Ben defalarca baktirdim memnundum, neden geri yollamis ki falini, cok sasirdim.ben doğa dan'a da gitmiştim ve çıkmamıştı. oradan bir tek bana elfin demet çıkıyor ama son zamanlarda bozmuş sanırım. destekten paranı iade istesen daha iyi bence
Hem olumlu hem olumsuz bende çıkmadi hiçbiriOlumsuz mu konuşmuştu katina size?
Ayrıca kesinlikle gece bakmalıŞu an falım bitti, trans Zeynep'in falı EF SA NEEE bir arkadaşımla dinledik kız yanımda şok geçirdi, bundan sonra sadece ZEYNEP
Detay verir misiniz özelden ya da burdan ?Şu an falım bitti, trans Zeynep'in falı EF SA NEEE bir arkadaşımla dinledik kız yanımda şok geçirdi, bundan sonra sadece ZEYNEP
Özelden veriyorum tabii ki neden vermeyeyim, ben benim gibi bu fal batağına düşen herkese yardımcı olmak istiyorum.Detay verir misiniz özelden ya da burdan ?
Numarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?Hem olumlu hem olumsuz bende çıkmadi hiçbiri
Merkür kedisi ben de anlık bilir gibi olmuştu,sonra durumun çok farklı olduğu belli olduNumarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?
Nasil yani anlığıda mi bilemedi?Merkür kedisi ben de anlık bilir gibi olmuştu,sonra durumun çok farklı olduğu belli oldu
Bir de kendisiyle ilgili burada yaptığım paylaşım kendisine bildirilmiş
Ayrıca gelecek kesinlikle çıkmadı ben de
Hayır baktirmadim maalesef numarasını sildimNumarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?
Teşekkür ederim. Peki anda onere bileceginiz bi falci varmi acaba?Hayır baktirmadim maalesef numarasını sildim
merkür kedisine ben de baktırdım. baya oldu, çok hatırlamıyorum ama exin hayatındaki kadınla ilgili kısmı bilmişti, o kalmış telefonda ses kaydı dinledim hatta şimdi:) tam dedikleri şekilde anı anına olmasa da genel enerjiler olarak fena deildi. tamamen birebir çıkmasını beklemiyorum ama hiçbir tarotçunun açıkcası.Numarasi varmi acaba sizde? Baya ovulmus bi onuda denemek istiyorum. Asu tarot okuyucusu ve merkur kedisine baktirdim ben. Onlara da baktirdiniz mi hiç?
Maalesef yok bende arıyorum burada birisi vardı oda vefat etmiş tabi dedikleri 10 yıl sonra gerçek olduTeşekkür ederim. Peki anda onere bileceginiz bi falci varmi acaba?
Merhabalar ben de baktırmak istiyorum özelden yardımcı olur musunuz numarasını verirseniz sevinirimŞu an falım bitti, trans Zeynep'in falı EF SA NEEE bir arkadaşımla dinledik kız yanımda şok geçirdi, bundan sonra sadece ZEYNEP
Bana ani iyi gören birisi lazim. Onereceginiz birileri varmı acaba?merkür kedisine ben de baktırdım. baya oldu, çok hatırlamıyorum ama exin hayatındaki kadınla ilgili kısmı bilmişti, o kalmış telefonda ses kaydı dinledim hatta şimdi:) tam dedikleri şekilde anı anına olmasa da genel enerjiler olarak fena deildi. tamamen birebir çıkmasını beklemiyorum ama hiçbir tarotçunun açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?