İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana ani iyi gören birisi lazim. Onereceginiz birileri varmı acaba?
youtube da bir kadın var. tarotlavoisin adı kanalın. ona da bi kez baktırdım, yani yüzde yüz tutmadı ama gene genel enerji anlamında doğru. Instagramında da baya geri dönüşü var, intagramına da bakabilriisiniz referans için. ama dediğim gibi her dediği birebir bana çıkmadı. Ama anı biliyor, gelecek de zaten yüzde yüz olması zor. ama an için ben de hep bildi.

Ben youtubeden asu tarot okucusuna baktirdim.. Aratiyorum burda da kimse baktirmamis o kadina. Sadece 1 tane. Yorum buldum iyi diye o kadar. Baktiram birileri olsaydi yorum yapsaydi iyi olurdu

Bide Katina kehanet le, uzay kahini selini ovenler olmuş. Onlara baktirmayo düşünuyordum ama katinaya ulasamiyorum numarasi da yok bende. Bunlarla ilgili ne düşünüyorsun?

Ben youtubeden asu tarot okucusuna baktirdim.. Aratiyorum burda da kimse baktirmamis o kadina. Sadece 1 tane. Yorum buldum iyi diye o kadar. Baktiram birileri olsaydi yorum yapsaydi iyi olurdu
o nasıldı asu? Benim dediğime bi bak derim, anlık durum için hiç fena değil.

Bide Katina kehanet le, uzay kahini selini ovenler olmuş. Onlara baktirmayo düşünuyordum ama katinaya ulasamiyorum numarasi da yok bende. Bunlarla ilgili ne düşünüyorsun?
katina kehaneti ben de çok duydum. ben de yazdım hatta ulaşamadım. uzay kahini de isim olarak çok tanıdık, ama ona ulaşmayı hiç denemedim. Katina kehaneti çok duydum methini. dönmüyorlar ama.

o nasıldı asu? Benim dediğime bi bak derim, anlık durum için hiç fena değil.
Yani aşırı olumsuzdu. Geçmişle ilgili 1 2 şeyi bildi. Merkurkedisinin daha fazla nokta atışı oldu. Bide merkur kedisi daha detayli baktı. Ikiside ayni zaman araligini verdi. Asuya arkadasimda baktirdi hatta çocuğun baska flortu olmasina rağmen. Olumlu seyler konuştu hep. Onda da genel 1 2 şeyi bildi karakterle ilgili. Geri kalan olumluydu. Ama mesela çocuğun kizi sevmedigi de ortada yani. O yuzden kararsiz kaldim bende

Katina kehanet bende anı da bilemedi geleceği de. Üstelik çok övüldüğü için iki kez şans verdim. Kendisine ulaşmak da aşırı aşırı zordur ve falı çok karışıktır. Bir bütün halinde anlatmaz. Parça parça, alakalı alakasız ses atar.
Merkür kedisi çok daha derli topludur, işine özenir ancak gelecek çıkmadı
Uzay kahini Selin en uyuz olduğum kişi. Asla vaktinde bakmadı (hem bana hem arkadaşlarıma) çok lak lak yaptı ve anı da geleceği de bilemedi.

Tarot değilde su falında iyi olan var mı kızlar tanıdığınız benim yıllar önce burada gittiğim ve çıkan kadın maalesef vefat etmiş geçen hafta onun yaşadığı semte gitmiştim

Katılıyorum katına kehanet bende de hiçbir dediği çıkmadı olumlu olumsuz boşa giden para ve zaman

Merkür kedisini cok ovmuslerdi anda ve gecmiste ondan baktirdim. Gelecek ise zaten hic birinde tutmamis. Gelecekten bir beklentim yok acikcasi. Bekleyip göreceğiz

Ayşegül erginde var. Biraz pahalı ücreti. Ama genelde youtubeden izlerim onuda.

Şu an falım bitti, trans Zeynep'in falı EF SA NEEE bir arkadaşımla dinledik kız yanımda şok geçirdi, bundan sonra sadece ZEYNEP
Ben de ona baktırdım geçen hafta. Olumlu mu olumsuz mu konustu sana canım? Ben ağladım onu dinlerken. Bana gelecek için daha olumlu şeyler söyledi. Tam vade de vermiyor çıkmazsa kızıyorlar dedi söyledikleri olursa buradan paylaşırsan çok iyi olur

Özelden detayları yazıyorum canım
Söyledikleri çıkarsa burdan paylaşırım tabii ki

Kizlar trans zeynep ve zeynep ayni kisimi ? Bide nasil randevu aliyorsunuz? Tskler simdiden

Tarot değilde su falında iyi olan var mı kızlar tanıdığınız benim yıllar önce burada gittiğim ve çıkan kadın maalesef vefat etmiş geçen hafta onun yaşadığı semte gitmiştim
Zeynep su falına bakıyor.
Zeynep fal bakarken transa geçtiği için trans Zeynep deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…