İstanbul'da Fal - Falcılar

arka arkaya gitmedim cnm 1 ay sonra gitmiştim belki o gün pek modunda değildi yada benim elektriğim tersti o gün bilemiyorum geçen sefer söylediklerinin tam tersini söyledi.ilk falında herşeyi bilmişti ama ikincisinde pek bilemedi bilmiyorum yani

arkadaslar şengül hangı gunler meleklerde olmuyor? sengul e ne zaman gıtsem acaıp kalabalık oluyor sıra beklemek gerekıyor..hıc baktırmak nasıl olmadı aklımda ama gıdıcem barı ona gıtmısken DİLEK HAnıma da ugrayayım karsısında ztn dımı kadınlar kahvesı?

Bırde Nostradamus kadıkoy zeynep ı ben begenmemıstım,hatta burayada yorum yazdım begenmedıgıme daır ama DUN SOYLEDIĞI BIRSEY GERCEKLESTI ISIM VERMISTI hıc aklımda olmayan bıri bu Kişi Dun benı ARadı,(İŞLE İLGİLİ) ve Zeynep hanımın anlattıgı gıbı gerceklestı sonrası..

Ama bnmle ılgılı soyledıgı bazı yorumlarada ileriye donuk bakarsak, TERS düştü bu işle ılgılı mesele..
Cıkarsa daha soylerım Arkadaslar..

Bu arada LAFCAFE NERDE BAKIRKOYDE CANAN HANIMA GIDICEM BENDE TAVSIYE EDIYORMUSUNUZ KIZLAR?

Nostradamus kadıkoy zeynep kaça bakıyor

ZEYNEP 25 TL YE BAKIYOR,bANA brz fazla geldi açıkçası..walla yok bilemedi diyip kalktım ama dün isim verdiği kişi tarafından hiç beklemediğim halde arandım gerçekten,bırde bısey daha soyledı oda olacak gıbı duruyor bu gıdısle olursa yazarım...edirne de biri varmış Sevgi Hanım,7.5 lıraya bakıyormus evınde,benım kuzenım ve ıkı arkı gıttıler kızlar boyle bırsey olamaz dıyorlar oldugu gbı ne yasadıysan sayıyormus gıden bır daha gıdıyormus tabıkı edırne olunca daha uygun fıyatlar..Edırneye gıdecek arklara duyurulur:)

o zaman ben bir kez deneyeyim dilek i müsait bir zamanımda bakalım seneler sonra memnun kalıcam mı? ilk gittiğinde memnun kalmışsın herşeyi bildi demişsin gelecekle ilgili şeyler çıktı mı canım?

laf cafe canan hanıma yeni baktırdım, ben memnun kaldım geçmiş ve şimdi için ama gelecekle ilgili gelişmeler için biraz daha zaman var o yüzden gerçekleşirse burdan bildiririm, denemek isteyen gider.
kimseye falcı önermiyorum, etkilemek istemiyorum, gidipte memnun kalmazsanız üzülürüm.
çünkü aynı falcı herkese iyi bakamıyor malesef...

yine de gitmek istiyorsan, laf cafe bakırköy, carousel avm nin arka tarafındaki balıkçıkların sırasında

Son düzenleme:
Arkadaslar dimo fatos nası ben baktırdım valla fincanı acmadan kadın burcumu ve işimi bildi acaba gelecek cıkarmı süper konustu nasıl sşizce?

[laf cafe canan hanıma yeni baktırdım, ben memnun kaldım geçmiş ve şimdi için ama gelecekle ilgili gelişmeler için biraz daha zaman var o yüzden gerçekleşirse burdan bildiririm, denemek isteyen gider.
kimseye falcı önermiyorum, etkilemek istemiyorum, gidipte memnun kalmazsanız üzülürüm.
çünkü aynı falcı herkese iyi bakamıyor malesef...

yine de gitmek istiyorsan, laf cafe bakırköy, carousel avm nin arka tarafındaki balıkçıkların sırasında[/QUOTE]

Teşekkürler tarif ettiğin için tatlım,yolum o tarafa düştüğünde uğrarım..Tabıkı gitmek isteyen gıder,kımse bırbırnı suclayamaz burası bır forum..herkes yasadıgını yazıyor,gıdıp gıtmemek karsı tarafın kararı..ben dıyorum ztn o anlık bısey bu ,bazen ıyı bılıyor dedıgımız falcılar bıle tekrar gidiyorsun hıcbırsey bılemıyor..ŞANS diyorum..Falcının ruh halı de onemlı.. o Nedenle GİDİP Bana kötü de gelse,Senınle ılgılı bı durum yok ın heaven TESEKKURLER tekrar..

uzun zamandır girip yazmıyordum. ama bakıyorum hiç bir ilerleme yok. yani hep dediğim gibi geleceği kimse bilemez...........ve geri kalanı için bu sadece bir elektrik olayı.

- Not olarak : Rezzan Kiraz kesinlikle falcı değil, kendisi sadece astrolog. Geleceği okuyamaz ancak o anki gök haritasına göre olasılık söyleyebilir.
- Belgin Kostak' a gidip paranızı boşuna vermeyin. Yazıktır.....
-Büyüler ile ilgili ise Beyazıtta eskiden Mustafahoca diye bir adamcağız vardı. Ben hatırlıyorum, hesap makinası ile birşeyler yapar ve en ince ayrıntısına kadar herşeyi (büyü vs) bilirdi. Gayet normal bir adamcağızdı bu. (Rahmetli amcamlar gitmişti ve şok olmuşlardı bildiği şeyler karşısında) İsterseniz bir araştırın.
-Ayrıca Maltepe' de de bir amca var o da büyü ve muska bozuyormuş. Hatta bu adam tempo' da çıkmıştı.

hepinizin herşeyi gönlünüzce olsun............

Arkadaslar dimo fatos nası ben baktırdım valla fincanı acmadan kadın burcumu ve işimi bildi acaba gelecek cıkarmı süper konustu nasıl sşizce?

arkadaşım dimo fatoşa ben baktırdım bana söylediği bir çok şey çıktı ve oldu bence süper sende zaten falın çıktıkca bana hak vericeksin:)

cumartesi günü sitedeki arkadaşların gazıyla symbol tarıka fal baktırdım ama benim için tam bir hayal kırıklığıydı çünkü pek bişey bilemedi zaten konuştuğu net anlaşılmıyor kelimeleri yutuyor ve çok kısa baktı ben beğenmedim doğrusu ve birkez daha anladım doğru adres dimo fatoş en azından hem çok pozitif hemde söyledikleri bugüne kadar bir çoğu abartısız çıktı.bence dimo fatoş en iyisi...

kadıköyde bakıyormuş ama o k kadar bilgim var, bi gün bi arkadas birden dimo dimooooo dedi ama pek açıkcası güvenemiyorum gidilmeli mi gidilmemeli mi? :)

bakırköyde bir kadın randevuyla evinde bakıyormuş arkadaşım geçen hafta gitmiş çocukluqundan başlıyormuş anlatmaya heşey, fazlasıyla bildi şok oldum dedi geleceqe dair sarsıcı şeyler söylemiş arkadaş hala kendine gelemedi 30liraya bakıyormuş ama randevu almak lazımmış ayarlayabilrsem yarın gitmeyi düşünüyorum

hmm kötüğ seylerde söylüyormuymuş, sen bi git bakalım da bizi de haberdar et olur mu

hmm kötüğ seylerde söylüyormuymuş, sen bi git bakalım da bizi de haberdar et olur mu

evet cnm ne varsa herşeyi söylüyormuş arkadaşım eşine yardımcı olmak için elişi yapıp satıyor falzı ona hiç kendini yorma o adama yardımda bulunma zaten 2 sene sonra ayrılacaksın bu adamdan demiş ve büyük kızının onunla hiç ilgilenmiyeceğini ona oqlunu sahip çıkıcaqını ilerde elişiyle alakalı bir dükkan açıp geçimini bu şekilde saqlayacaqını söylemiş arkadaş bunları çok kafaya taktı nerde gezdiğini bilmiyor bu aralar..

ayy çok kötü yaaa söylemesin öyle kötü şeyler inşallah bu dediği olmaz diyelim o zaman

yanı Tarık gayet net konusur,kelımelerı yutmaz,gayet te anlasılır bır dılı vardır....Bılemedı dıyen nadır ınsanlardansınn....
Anladık sana gore en ıyısı sureklı adını verdıgın kısı ama sencede artık yetmezmıı...her maılın altına bu kadının adını yazmaya devam mı edıceksınn...
Sureklı en ıyısı en ıyısı yazıyorsun ama yetmezmı gayet sabırlı okuyoruz senı...

yaa gercekten çok merak ettim dimo fatoş u eskilerden giden yok mu ki ?

cıdden sana koca bır merdane sallayacam sımdı
yok ıste eskılerden gıden... tek kısı var habıre reklamını yapıyoooo
eskısın sen... gıt hepımıze anlatırsınnn
ama ben gene soluyorum ıyı olan kısının reklamını yapmaya gerek olmazzz

bi o merdaneci benim canım salarsam ben sallarım :):) sordum sadece gidne oldu mu diye ne bağırıryosun ki hem ben bu öğlen gidebilirim ayarıca size yeni bir falcı bildirimide yapabilirim hahaha ama önce bi gideyim geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…