bende çok eskiden dilek e baktırıyordum, ailevi meselelerimi(kavganın nedenine kadar), üniversiteyi kazanacağım şehri,yurt ve evde kalacağım kişiyi tarif etmişti, birebir yaşadım. ama şimdi buradaki yorumlara göre eskisi gibi iyi olmadığını öğrendim.
ama şimdi sen böyle deyince de insan bi kıpırdanıyo denesem mi diye
keşke taksime gittiğimde remziye yi deneyim riske girene kadar dilek e gitseydim
arka arkaya mı gittin, ne kadar süre bıraktın arada? çünkü kısa bir süre olunca ters çıkıyo bazen....
bu arada bugün canan ın söylediği ama benim hiç tahmin etmediğim(hatta inanmadığım) bir şeyin doğru olduğunu öğrendim. benim bilmediğim birşeydi, valla umutlandım diğer dedikleri hakkında.
aslında fal baktırırken kafam pek yerinde olmuyo, bugün canan ın söylediklerini düşündüm şimdi için herşey cuk oturuyo
diğer söylediklerinde gelişme olunca yazıcam inşallah
arkadaslar şengül hangı gunler meleklerde olmuyor? sengul e ne zaman gıtsem acaıp kalabalık oluyor sıra beklemek gerekıyor..hıc baktırmak nasıl olmadıaklımda ama gıdıcem barı ona gıtmısken DİLEK HAnıma da ugrayayım karsısında ztn dımı kadınlar kahvesı?
Bırde Nostradamus kadıkoy zeynep ı ben begenmemıstım,hatta burayada yorum yazdım begenmedıgıme daır ama DUN SOYLEDIĞI BIRSEY GERCEKLESTI ISIM VERMISTI hıc aklımda olmayan bıri bu Kişi Dun benı ARadı,(İŞLE İLGİLİ) ve Zeynep hanımın anlattıgı gıbı gerceklestı sonrası..
Ama bnmle ılgılı soyledıgı bazı yorumlarada ileriye donuk bakarsak, TERS düştü bu işle ılgılı mesele..
Cıkarsa daha soylerım Arkadaslar..
Bu arada LAFCAFE NERDE BAKIRKOYDE CANAN HANIMA GIDICEM BENDE TAVSIYE EDIYORMUSUNUZ KIZLAR?
arka arkaya gitmedim cnm 1 ay sonra gitmiştim belki o gün pek modunda değildi yada benim elektriğim tersti o gün bilemiyorum geçen sefer söylediklerinin tam tersini söyledi.ilk falında herşeyi bilmişti ama ikincisinde pek bilemedi bilmiyorum yani
arkadaslar şengül hangı gunler meleklerde olmuyor? sengul e ne zaman gıtsem acaıp kalabalık oluyor sıra beklemek gerekıyor..hıc baktırmak nasıl olmadıaklımda ama gıdıcem barı ona gıtmısken DİLEK HAnıma da ugrayayım karsısında ztn dımı kadınlar kahvesı?
Bırde Nostradamus kadıkoy zeynep ı ben begenmemıstım,hatta burayada yorum yazdım begenmedıgıme daır ama DUN SOYLEDIĞI BIRSEY GERCEKLESTI ISIM VERMISTI hıc aklımda olmayan bıri bu Kişi Dun benı ARadı,(İŞLE İLGİLİ) ve Zeynep hanımın anlattıgı gıbı gerceklestı sonrası..
Ama bnmle ılgılı soyledıgı bazı yorumlarada ileriye donuk bakarsak, TERS düştü bu işle ılgılı mesele..
Cıkarsa daha soylerım Arkadaslar..
Bu arada LAFCAFE NERDE BAKIRKOYDE CANAN HANIMA GIDICEM BENDE TAVSIYE EDIYORMUSUNUZ KIZLAR?
Arkadaslar dimo fatos nası ben baktırdım valla fincanı acmadan kadın burcumu ve işimi bildi acaba gelecek cıkarmı süper konustu nasıl sşizce?
yaa gercekten çok merak ettim dimo fatoş u eskilerden giden yok mu ki ?
canım bu dimo fatoş nerde ve ne kadara bakıyor
kadıköyde bakıyormuş ama o k kadar bilgim var, bi gün bi arkadas birden dimo dimooooo dedi ama pek açıkcası güvenemiyorum gidilmeli mi gidilmemeli mi? :)
bakırköyde bir kadın randevuyla evinde bakıyormuş arkadaşım geçen hafta gitmiş çocukluqundan başlıyormuş anlatmaya heşey, fazlasıyla bildi şok oldum dedi geleceqe dair sarsıcı şeyler söylemiş arkadaş hala kendine gelemedi 30liraya bakıyormuş ama randevu almak lazımmış ayarlayabilrsem yarın gitmeyi düşünüyorum
hmm kötüğ seylerde söylüyormuymuş, sen bi git bakalım da bizi de haberdar et olur mu
evet cnm ne varsa herşeyi söylüyormuş arkadaşım eşine yardımcı olmak için elişi yapıp satıyor falzı ona hiç kendini yorma o adama yardımda bulunma zaten 2 sene sonra ayrılacaksın bu adamdan demiş ve büyük kızının onunla hiç ilgilenmiyeceğini ona oqlunu sahip çıkıcaqını ilerde elişiyle alakalı bir dükkan açıp geçimini bu şekilde saqlayacaqını söylemiş arkadaş bunları çok kafaya taktı nerde gezdiğini bilmiyor bu aralar..
cumartesi günü sitedeki arkadaşların gazıyla symbol tarıka fal baktırdım ama benim için tam bir hayal kırıklığıydı çünkü pek bişey bilemedi zaten konuştuğu net anlaşılmıyor kelimeleri yutuyor ve çok kısa baktı ben beğenmedim doğrusu ve birkez daha anladım doğru adres dimo fatoş en azından hem çok pozitif hemde söyledikleri bugüne kadar bir çoğu abartısız çıktı.bence dimo fatoş en iyisi...
yaa gercekten çok merak ettim dimo fatoş u eskilerden giden yok mu ki ?
cıdden sana koca bır merdane sallayacam sımdı
yok ıste eskılerden gıden... tek kısı var habıre reklamını yapıyoooo
eskısın sen... gıt hepımıze anlatırsınnn
ama ben gene soluyorum ıyı olan kısının reklamını yapmaya gerek olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?