- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Aaa valla mi? Ne zaman bakabilirmis dedi mi?Zeynep hanımı aradım ben bu aralar çok yoğunum dedi maalesef falıma bakmıyor :/
Demedi müsait olursam yazarım dedi fiyat bile söylemediAaa valla mi? Ne zaman bakabilirmis dedi mi?
Bence 1 ay değil şimdi fallara bakmadığına göre haftaya 500 olurhadi bakalım bir zeynep furyası oldu yineo kadar çok konuştuk ki iyi kötü de olsa herkes meraklandı
1 ay sonra ararsak 500 lira fiyat verecek gibi
Feza sultana yıllar önce baktırmıştım korkunçtu falı hiçbir şey bilememişti Cr olumsuzduBunu bende çok merak ediyorum çünkü koskocaman kadıköyde adam akıllı bir falcı yok.Bir feza sultan vardı çok iyi dediğim onun da anda söyledikleri efsaneydi isim harf falan veriyordu ama gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey çıkmadı.
Burada yorum yapan bir kaç kişiye bakıyorum da artık fal cafelerin falcıların bütün kankaları burada.. reklâm ve kötüleme yapanlarla dolu... bence herkes dürüst olsun Hazal özellikle de cafe baba vanga da ki hazal bence kadikoy de ki en guvenilir falcı " açık ve dürüst " olmak gerekirse bu sene yine gittim ve yine söyledikleri çıktı...Ümit nerede bakıyor ?
Dün kadıköyde sinerji kafeye gittim orada bir kadın vardı Eray bey yoktu kapalı bir kadın oturur oturmaz bana ayrılık yaşamışsın sana bir ilişki görünüyor dedi, oysa evliyim ve yeni hamileyim. Kendisine bu nedenle daha fazla bakmasını istemediğimi söyledim ve masadan kalktım. Kesinlikle önermiyorum.
Daha sonra babavanga kafeye gittim damla hanım doluymuş beni hazal hanıma yönlendirdiler hazal hanım da yine benimle alakalı olmayan şeyleri sıraladı ne yazık ki bu nedenle falda sesimi çıkartmadım ama inanmadan dinlemeye devam ettim.
Hazal Hanım soru sormanı istemiyorum ödeme de yapma auran kapalı falıma inanmıyorsun dedi ve beni gönderdi. Falına inanmama sebebim oturur oturmaz benimle alakası olmayan bir hayatı anlatmasıydı inanmayınca da bu şekilde muamele etti. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu hanımefendi sen sanırım "birilerine hizmet için buraya yazmışsın " hangi kafenin ya da falcının aklı ile yazmışsan şunu söýlemeliyim ki Hazal a yaklaşık 3 4 senedir giderim. İlk defa da burada okumuştum Baba Vanga da uzun yıllardır çalışıyor ve bu yorumu okuyanlar bilsin ki yukarıda ki arkadaş sadece kötüleme amaçlı yazmış... Gidin görün cafe deli dolu hazal için gelenler... inanmayın bence bu arkadaşa karalama kampanyasına girmiş...Dün kadıköyde sinerji kafeye gittim orada bir kadın vardı Eray bey yoktu kapalı bir kadın oturur oturmaz bana ayrılık yaşamışsın sana bir ilişki görünüyor dedi, oysa evliyim ve yeni hamileyim. Kendisine bu nedenle daha fazla bakmasını istemediğimi söyledim ve masadan kalktım. Kesinlikle önermiyorum.
Daha sonra babavanga kafeye gittim damla hanım doluymuş beni hazal hanıma yönlendirdiler hazal hanım da yine benimle alakalı olmayan şeyleri sıraladı ne yazık ki bu nedenle falda sesimi çıkartmadım ama inanmadan dinlemeye devam ettim.
Hazal Hanım soru sormanı istemiyorum ödeme de yapma auran kapalı falıma inanmıyorsun dedi ve beni gönderdi. Falına inanmama sebebim oturur oturmaz benimle alakası olmayan bir hayatı anlatmasıydı inanmayınca da bu şekilde muamele etti. Sizlerle paylaşmak istedim.
Beni kastediyorsan kusura bakma ama tecrübelerimi paylaştım eğer fal kafe reklamı yapsaydım şu anda memnun kaldığım bir falcıyı paylaşırdım. Dün yaşadığım bir olaydı ve isterseniz kafe sahibini arayıp da sorabilirsiniz. Hazal hanımdan siz memnun kalmış olabilirsiniz ama ben memnun kalmadım !Burada yorum yapan bir kaç kişiye bakıyorum da artık fal cafelerin falcıların bütün kankaları burada.. reklâm ve kötüleme yapanlarla dolu... bence herkes dürüst olsun Hazal özellikle de cafe baba vanga da ki hazal bence kadikoy de ki en guvenilir falcı " açık ve dürüst " olmak gerekirse bu sene yine gittim ve yine söyledikleri çıktı...
Burada yorum yapan bir kaç kişiye bakıyorum da artık fal cafelerin falcıların bütün kankaları burada.. reklâm ve kötüleme yapanlarla dolu... bence herkes dürüst olsun Hazal özellikle de cafe baba vanga da ki hazal bence kadikoy de ki en guvenilir falcı " açık ve dürüst " olmak gerekirse bu sene yine gittim ve yine söyledikleri çıktı...
Sen bence hazal reklamı yapmaya gelmişsin buraya durup dururken niye kötüyleyeyim amacım iyi bir fal baktırmak ve deneyimimi paylaşmakBu hanımefendi sen sanırım "birilerine hizmet için buraya yazmışsın " hangi kafenin ya da falcının aklı ile yazmışsan şunu söýlemeliyim ki Hazal a yaklaşık 3 4 senedir giderim. İlk defa da burada okumuştum Baba Vanga da uzun yıllardır çalışıyor ve bu yorumu okuyanlar bilsin ki yukarıda ki arkadaş sadece kötüleme amaçlı yazmış... Gidin görün cafe deli dolu hazal için gelenler... inanmayın bence bu arkadaşa karalama kampanyasına girmiş...
Merhaba, Ykm nin ordaki Pınar hala Ykm nin orada mı:)) Ben uzun zamandır ona ulaşmaya çalışıyorum, eica etsem telefonunu verir misinizValla ykm Pınar en son Ekim demişti is için... Ekim'den önce asla dedi... Ekim geldi on gün geçti olan yok... Olursa yazarım. Baktırdığım 3 falcı daha var ha bugün ha yarın geldi gelecek... yok şöyle oldu yok böyle oldu vs vs vs. Bilmiyorum ki hepsi salladı iste, yok neye üzülüyorum biliyor musunuz burada adı geçen en iyileri bunlar. Baktirdiklarimiz...
Sanırım telefonda bakıyor wp yoktu mesaj attım döndü ama fal baktırmak nasip olmadıKizlar Zeynep whatsapp kullanmiyor mu? Fala nasil bakiyor?
Ama ben yurtdisinda yasiyorum ya o nasil olacak kiSanırım telefonda bakıyor wp yoktu mesaj attım döndü ama fal baktırmak nasip olmadı
Bilmiyorum zaten demin aradığımda kendisi yoğunum dedi bakmıyor yaniAma ben yurtdisinda yasiyorum ya o nasil olacak ki
Ayrıca giderseniz orada hazal diye gidenden çok daha fazla damla diye gidiyor insanlar.Bu hanımefendi sen sanırım "birilerine hizmet için buraya yazmışsın " hangi kafenin ya da falcının aklı ile yazmışsan şunu söýlemeliyim ki Hazal a yaklaşık 3 4 senedir giderim. İlk defa da burada okumuştum Baba Vanga da uzun yıllardır çalışıyor ve bu yorumu okuyanlar bilsin ki yukarıda ki arkadaş sadece kötüleme amaçlı yazmış... Gidin görün cafe deli dolu hazal için gelenler... inanmayın bence bu arkadaşa karalama kampanyasına girmiş...
Dün kadıköyde sinerji kafeye gittim orada bir kadın vardı Eray bey yoktu kapalı bir kadın oturur oturmaz bana ayrılık yaşamışsın sana bir ilişki görünüyor dedi, oysa evliyim ve yeni hamileyim. Kendisine bu nedenle daha fazla bakmasını istemediğimi söyledim ve masadan kalktım. Kesinlikle önermiyorum.
Daha sonra babavanga kafeye gittim damla hanım doluy7muş beni hazal hanıma yönlendirdiler hazal hanım da yine benimle alakalı olmayan şeyleri sıraladı ne yazık ki bu nedenle falda sesimi çıkartmadım ama inanmadan dinlemeye devam ettim.
Merhaba ben 200 tl göndermiştimMerhaba geçmiş sayfalarda yıldıznameden bahsetmişsiniz ama ne kadar acaba ücreti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?