İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay ben de baktirmistim Zeynep'e 3 hafta oldu galiba 2 hafta vade vermişti yine de 2.5 ay diim demişti daha bişi çıkmadı ama baktırdığımda demiştim çok garip bir gelecek öngörüsü söyledi aynısını zeyder de söylemişti çıkar mı çıkmaz mı bilemem tabii.Bir de geçen gün zeydere baktırdım bu kez söylediklerine zıt şeyler söyledi soru sordum cevabı da falina zit cevaplamış bilemedim

Feza sultana yıllar önce baktırmıştım korkunçtu falı hiçbir şey bilememişti Cr olumsuzdu

Ümit nerede bakıyor ?
Burada yorum yapan bir kaç kişiye bakıyorum da artık fal cafelerin falcıların bütün kankaları burada.. reklâm ve kötüleme yapanlarla dolu... bence herkes dürüst olsun Hazal özellikle de cafe baba vanga da ki hazal bence kadikoy de ki en guvenilir falcı " açık ve dürüst " olmak gerekirse bu sene yine gittim ve yine söyledikleri çıktı...

Bu hanımefendi sen sanırım "birilerine hizmet için buraya yazmışsın " hangi kafenin ya da falcının aklı ile yazmışsan şunu söýlemeliyim ki Hazal a yaklaşık 3 4 senedir giderim. İlk defa da burada okumuştum Baba Vanga da uzun yıllardır çalışıyor ve bu yorumu okuyanlar bilsin ki yukarıda ki arkadaş sadece kötüleme amaçlı yazmış... Gidin görün cafe deli dolu hazal için gelenler... inanmayın bence bu arkadaşa karalama kampanyasına girmiş...

Beni kastediyorsan kusura bakma ama tecrübelerimi paylaştım eğer fal kafe reklamı yapsaydım şu anda memnun kaldığım bir falcıyı paylaşırdım. Dün yaşadığım bir olaydı ve isterseniz kafe sahibini arayıp da sorabilirsiniz. Hazal hanımdan siz memnun kalmış olabilirsiniz ama ben memnun kalmadım !
Benimle alakası olmayan uydurma şeyleri sıraladı, memnun kalmayınca da auram kapalı oldu. Hadi canım

Ben miyim kanka :) Komik misin sen :) Hazal'ı ben iki kez denedim ikisinde de çıkmadı ben çok dürüstüm ayrıca burada kimse kimseye zorla baktırın demiyor Ümit iyi evet herkesin övdüğünü övmek yerdiğini de yermek zorunda değilim

Sen bence hazal reklamı yapmaya gelmişsin buraya durup dururken niye kötüyleyeyim amacım iyi bir fal baktırmak ve deneyimimi paylaşmak

Merhaba, Ykm nin ordaki Pınar hala Ykm nin orada mı:)) Ben uzun zamandır ona ulaşmaya çalışıyorum, eica etsem telefonunu verir misiniz

Ayrıca giderseniz orada hazal diye gidenden çok daha fazla damla diye gidiyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…