Merhaba bana numarasini yollarmisin?Fal krizim geldi ve birkaç gün sonra tekrar Zeynep'e baktırdım. Bizim enerjimiz mi desem bilemiyorum ama maşallah çok anlaştıkMuhatap olduğum bir kişinin direk adını soyadını nerde ne yaptığını söyledi, ben şok. Çok spesifik şeyler bildi ve karşı tarafın bana seslendiği şekilde aynı ses tonuyla seslendi. Gelecek için beklemedeyim ama ben bütün falcıların numarasını sildim, Zeynep'i tek geçerim
200 ₺ ama kesinlikle hak ediyor, helali hoş olsun.Zeynep ne kadara bakıyor acaba
Zeynep, malum kişi farklı bir hat kullanıyor dediKızlar bir şey danışıcam.
Bugün gizli numara sesimi dinleyip kapattı, akşamında da yabancı numara selam diye mesaj attı. Sizce kim olabilir???
Bu kadar spesifik bilgiye ulaşmak için ne sordun Zeynep'e çünkü genelde sadece kendi konuşur senin sorularına en son kısa cevaplar verir bende öyle olmuştu en azındanDetayları burdan da vericem hem ilerde unutmamak adına hem de sizlere de faydası olsun
Zeynep fal detayları;
Malum kişiyle buluştuğumuz cafeyi tarif etti, rengine kadar söyledi.
Malum kişinin farklı bir hat kullandığını söyledi. (Sizlere buradan sormuştum kızlar bana yabancı numara yazdı falan diye hatırlarsınız, büyük ihtimalle o)
Malum kişinin nasıl bir tarzı olduğunu, kişiliğini, ne yapar, nerelere gider bunları kesinlikle bildi.
Malum kişinin dövmesinin nerde ve nasıl olduğunu bildi.
Malum kişinin hızlı araba kullandığını bildi.
Malum kişinin kimlere kızgın, kimlere üzgün olduğunu bildi.
Malum kişinin vücudundaki izi bildi.
Malum kişinin oturduğu sokağı dosdoğru tarif etti.
Malum kişinin kimin evinde kaldığını bildi.
2'li, 3'lü vadede maksimum 3-5 ayda beraberlik dedi.
Malum kişi başka bir şehire gidecekmiş.
Malum kişi benimle ilgili tekrar dövme yaptıracakmış.
Ben hiç soru sormadım, sadece kendisi anlattı. Yani aşk hayatımı merak ediyorum dedim, benim ve malum kişinin adını soyadını verdim o kadar.Bu kadar spesifik bilgiye ulaşmak için ne sordun Zeynep'e çünkü genelde sadece kendi konuşur senin sorularına en son kısa cevaplar verir bende öyle olmuştu en azından
Bana da ayniydi, benim faldan sonra basim felaket agridi. Ben de kapayacaktim ciddi anlamda ama fal bitti sonra zaten.burda son yorumlardan sonra zeynebe bir şans daha verdimvalla bişey anlamadım tam yani arada söylediği şeylere odaklanayım dedim burda öyle dendi diye 20 dakika görüşmüşüz nerdeyse ama rahat 15 dakikası karşı tarafın ağzından söylediği
kendime dair napacağımı bilmiyorum
hayatıma dair napacağımı bilmiyorum
en son içim karardı valla kapatacaktım tamam napacağını bilmesin abla tamam diye
sizdede böyledir kesin bana özel bişey değildir galiba
Zeynep bir sürü isimler sayıyor o isimler birşekilde hayatımıza dahil oluyormu? Bana birsürü isim söyledi.Yani geleceğide çıkıyormu sizceZeynep’e bir şey sormanıza gerek yoktur,zira o zaten anlatır
Suya yansıyanı kelime ve görsel olarak söyler,dediği olayları yaşayan biriyim ben
Şuanda yaşadığım durumu da aylar önce söyleyen tek kişidir kendisi
Ayrıca,önceden fal baktırırdım,şimdi ise çok nadir baktırıyorum…o da ancak Zeynep olur
Belki bir de yeni bir kişi..
Bir de,benim tarafsız bakış açımı bilen biliyor zaten
Herkese güzel bir gün diliyorum
Hepsi değil ama tamamına yakını diyeyimZeynep bir sürü isimler sayıyor o isimler birşekilde hayatımıza dahil oluyormu? Bana birsürü isim söyledi.Yani geleceğide çıkıyormu sizce
Anladım ama sana çıkmış diye hatırlıyorumm baya bilmiş sana sankiHepsi değil ama tamamına yakını diyeyim
Zaten bu isimlerin hepsiyle dönüm noktası olacak bir olay yaşamayabilirsiniz fakat hayatınıza bir yerden dokunmuş insanlardır bunlar
Bahsettiği olaylar oldu bende ayrıca,karşı taraftan duyduğum cümleler de olduAnladım ama sana çıkmış diye hatırlıyorumm baya bilmiş sana sanki
Bana çok güzel şeyler söyledi biraz enteresan karışık bakımdı darısı başıma inşallahBahsettiği olaylar oldu bende ayrıca,karşı taraftan duyduğum cümleler de oldu
…yazdığım gibi beğeniyorum ben onun bakımını
Zeynep telefonnunu atabilir misinizZeynep’e bir şey sormanıza gerek yoktur,zira o zaten anlatır
Suya yansıyanı kelime ve görsel olarak söyler,dediği olayları yaşayan biriyim ben
Şuanda yaşadığım durumu da aylar önce söyleyen tek kişidir kendisi
Ayrıca,önceden fal baktırırdım,şimdi ise çok nadir baktırıyorum…o da ancak Zeynep olur
Belki bir de yeni bir kişi..
Bir de,benim tarafsız bakış açımı bilen biliyor zaten
Herkese güzel bir gün diliyorum
Ben genelde tarot baktırıyorum ama kişinin profesyonelliğine göre değişirCanım sence iskambilmi daha iyidir yoksa tarotmu?
Lütfen banada numarasını yazrmisiniz200 ₺ ama kesinlikle hak ediyor, helali hoş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?