Genelde sevgilisinden ayrilanlar fal baktiriyor, oradan yurumeye calisiyorlar tutmayinca da senin cakralarin kapali, enerjin tikanik :)) Kafe falcilarinda gram his yok hepsi ticarethane, 1-2 nadirdir yani iyi olani.Dün kadıköyde sinerji kafeye gittim orada bir kadın vardı Eray bey yoktu kapalı bir kadın oturur oturmaz bana ayrılık yaşamışsın sana bir ilişki görünüyor dedi, oysa evliyim ve yeni hamileyim. Kendisine bu nedenle daha fazla bakmasını istemediğimi söyledim ve masadan kalktım. Kesinlikle önermiyorum.
Daha sonra babavanga kafeye gittim damla hanım doluymuş beni hazal hanıma yönlendirdiler hazal hanım da yine benimle alakalı olmayan şeyleri sıraladı ne yazık ki bu nedenle falda sesimi çıkartmadım ama inanmadan dinlemeye devam ettim.
Hazal Hanım soru sormanı istemiyorum ödeme de yapma auran kapalı falıma inanmıyorsun dedi ve beni gönderdi. Falına inanmama sebebim oturur oturmaz benimle alakası olmayan bir hayatı anlatmasıydı inanmayınca da bu şekilde muamele etti. Sizlerle paylaşmak istedim.
Zeynep’e bir şey sormanıza gerek yoktur,zira o zaten anlatır
Suya yansıyanı kelime ve görsel olarak söyler,dediği olayları yaşayan biriyim ben
Şuanda yaşadığım durumu da aylar önce söyleyen tek kişidir kendisi
Ayrıca,önceden fal baktırırdım,şimdi ise çok nadir baktırıyorum…o da ancak Zeynep olur
Belki bir de yeni bir kişi..
Bir de,benim tarafsız bakış açımı bilen biliyor zaten
Herkese güzel bir gün diliyorum
Lütfen numarasını gönderir misiniz lütfen lütfenBen de ona baktırdım geçen hafta. Olumlu mu olumsuz mu konustu sana canım? Ben ağladım onu dinlerken. Bana gelecek için daha olumlu şeyler söyledi. Tam vade de vermiyor çıkmazsa kızıyorlar dedisöyledikleri olursa buradan paylaşırsan çok iyi olur
Canim zeynep hemen bakiyor mu fala?Detayları burdan da vericem hem ilerde unutmamak adına hem de sizlere de faydası olsun
Zeynep fal detayları;
Malum kişiyle buluştuğumuz cafeyi tarif etti, rengine kadar söyledi.
Malum kişinin farklı bir hat kullandığını söyledi. (Sizlere buradan sormuştum kızlar bana yabancı numara yazdı falan diye hatırlarsınız, büyük ihtimalle o)
Malum kişinin nasıl bir tarzı olduğunu, kişiliğini, ne yapar, nerelere gider bunları kesinlikle bildi.
Malum kişinin dövmesinin nerde ve nasıl olduğunu bildi.
Malum kişinin hızlı araba kullandığını bildi.
Malum kişinin kimlere kızgın, kimlere üzgün olduğunu bildi.
Malum kişinin vücudundaki izi bildi.
Malum kişinin oturduğu sokağı dosdoğru tarif etti.
Malum kişinin kimin evinde kaldığını bildi.
2'li, 3'lü vadede maksimum 3-5 ayda beraberlik dedi.
Malum kişi başka bir şehire gidecekmiş.
Malum kişi benimle ilgili tekrar dövme yaptıracakmış.
Eray ilk falında tutturdu demiştim ama berbat kesinlikle, full tavsiye dağıtıyor...Genelde sevgilisinden ayrilanlar fal baktiriyor, oradan yurumeye calisiyorlar tutmayinca da senin cakralarin kapali, enerjin tikanik :)) Kafe falcilarinda gram his yok hepsi ticarethane, 1-2 nadirdir yani iyi olani.
Arıyorsun canım, müsaitse bakıyor.Canim zeynep hemen bakiyor mu fala?
YolluyorumLütfen banada numarasını yazrmisiniz
Peki sen hangi fal türü baktirdin?Arıyorsun canım, müsaitse bakıyor.
Su falı bakıyor, başka fal türü yok galiba.Peki sen hangi fal türü baktirdin?
Tamam canim sagolSu falı bakıyor, başka fal türü yok galiba.
Bana da yollar mısınızYolluyorum
Bu 8 sene önce baktırdığınz kim ?Zaten burada genelde aynı kişilerin ismi geçiyor
Rita mesela,enerjisi bu kadar kötü bir falcı ben daha görmedim ve dedikleri olmadı
Nihal mesela,ilk falı iyidir
Yeliz,ben de fena değildi ama gelecek yok
Roza anlık başarılıydı
Canan,agresifdi bilmediğim bir şey söylemedi
Ümit ve Hasan deniyor Kİ ben denemedim
Ben 8 sene önce,Yıldızname baktırmıştım on numara bir bakımdı ki kadın sonrasında bozmuş,saçmalamaya başlamış
Ama kadın bana ne söylediyse hayatım o yönde gidiyor
Evet kesinlikle cafe falcılarının çoğunluğu öyle katolıyorum +1 bize daha spesifik daha enteresan kişiler lazımGenelde sevgilisinden ayrilanlar fal baktiriyor, oradan yurumeye calisiyorlar tutmayinca da senin cakralarin kapali, enerjin tikanik :)) Kafe falcilarinda gram his yok hepsi ticarethane, 1-2 nadirdir yani iyi olani.
Merhaba geçmiş sayfalarda yıldıznameden bahsetmişsiniz ama ne kadar acaba ücreti ?Evet kesinlikle cafe falcılarının çoğunluğu öyle katolıyorum +1 bize daha spesifik daha enteresan kişiler lazım
Hülya isimli bir hanımdı canım,Antalya da yaşıyorduBu 8 sene önce baktırdığınz kim ?
İlk baktığı falı ortalamaydı salladığı çok şey vardı ama bir iki tane bildiği olmuştu tekrar baktırmadım amaEray ilk falında tutturdu demiştim ama berbat kesinlikle, full tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?