İstanbul'da Fal - Falcılar

Genelde sevgilisinden ayrilanlar fal baktiriyor, oradan yurumeye calisiyorlar tutmayinca da senin cakralarin kapali, enerjin tikanik :)) Kafe falcilarinda gram his yok hepsi ticarethane, 1-2 nadirdir yani iyi olani.

Lütfen numarasını gönderir misiniz lütfen lütfen

Canim zeynep hemen bakiyor mu fala?

Genelde sevgilisinden ayrilanlar fal baktiriyor, oradan yurumeye calisiyorlar tutmayinca da senin cakralarin kapali, enerjin tikanik :)) Kafe falcilarinda gram his yok hepsi ticarethane, 1-2 nadirdir yani iyi olani.
Eray ilk falında tutturdu demiştim ama berbat kesinlikle, full tavsiye dağıtıyor...

Bu 8 sene önce baktırdığınz kim ?

Evet kesinlikle cafe falcılarının çoğunluğu öyle katolıyorum +1 bize daha spesifik daha enteresan kişiler lazım

Kizlar telefon fallarini kayit ediyormusunuz? Ediyorsaniz nasil yapiyorsunuz bunu?

Madam denis kafede deniz hanıma giden var mı ? Geçen kış her hafta gidiyordum neredeyse. Falları beni kötü yönlendirme üzerineydi anlık düşünceleri doğru okuduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda bilerek yaptığını düşünüyorum yanlış düşünceler paylaşıyordu benimle. Gelecek hakkında söylediği hiçbir şey çıkmadı. Siz neler düşünüyorsunuz onun hakkında?
Gidecek iyi bir falcı arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…