İstanbul'da Fal - Falcılar

Keşke Hazal olsaydım onun gibi yetenekli olmak harikadır bence Ama tahmin ediyorum sen hayatında asla istediğin kişi olamayacaksın.. kim bilir ne kadar içtenlikle haset edip kıslanıyorsundur ehehuhehuhu
Hazal harika mi? Gercekten mi? Hazal bence boooombos bir falci. Falci arzu, rita neyse hazal da o kadar bos

Merhaba, Ykm nin ordaki Pınar hala Ykm nin orada mı:)) Ben uzun zamandır ona ulaşmaya çalışıyorum, eica etsem telefonunu verir misiniz
Falı çıkmadı bende o sebeple şu an bende kayıtlı değil iki kere baktırdım ikisinde de söylediklerini yaşamadım, o pınar mi değil mi tam bilmiyorum ama o pınar diyerek telefonu verdiler. İki falı oldukça uzun ara ile baktırdım ama yok maalesef çıkmadı çıksa yazardım buraya.. şahsi olarak da tanımıyorum herhangi bir hukukum yok belki falı çıkan arkadaşlar vardır onlarda olabilir telefonu.

Beğendiniz mi peki ?
Evet çok spesifik şeyler söyledi hiçbir falcının bilemediği tuhaf detayları bildi ama bilemediği şeylerde oldu tabi,yanlız ben 200 tl gönderdikten sonra birkaç arkadaşıma da önerdim onlarda memnun kalmış birine de baya bi spesifik bilmiş diğerine de eh işte fena sayılmaz bir seans yaşatmış. Ama benim hoşuma gitmeyen şey ben baktırdım,arkadaşlarım baktırdı birkaç kişiye daha önerdikten sonra ne koparırsam kâr gibi bir anda fiyatı 300 tl yapması kötü birşey

Beğendiniz mi peki ?
Yani şöyle söyliyim,apartmanımdaki birkaç dairesi olan ve sürekli sorun çıkaran komşumdan tutta eski erkek arkadaşımın spor araba aldığına kadar,şuan kafamdaki kişinin nerede yaşadığına ne iş yaptığına kadar bildi. Sadece bilemediği daha önce evlenmişsin ayrılmışsın dedi/hayır hiç evlenmedim. İş ile ilgili birkaç ana detayı yine bilemedi ama onun dışında tuhaf garip enteresan detayları bildi. 8 sene önceki bir düğünde tanışıp bana musallat olan kişiye kadar detay verdi. Anda da başarılı buldum. Hoş,kibar beyefendi gelecekle ilgili vadeler verdi bekliyorum söylediklerini ama ben 200 tl gönderdim,arkadaşlarımda öyle 200 tl gönderdi ortalama olarak herkes memnun kaldı fakat 2 gün sonra fiyatını 200 tl den 300 tlye biranda çıkartmasına şaşırdım

Bilgileri atabilir misiniz özelden acaba ?

Yanlışı anladık da yunluş nedir Allah aşkına

Zeynep’i beğeniyordum burada da dile getirdim kaç kez ancak en son ne dediyse tam tersini yaşadım 1 yıldan fazla bi süre düzenli olarak Zeynep’i aradım baska falcı deneme ihtiyacı bile duymadım Zeynep’in süsleyip püsledigi pembe tablolardan çok sıkıldım. Geçmişe dair şeyleri biliyor bu arada yakın ve uzak geçmiş onun dışında bende ne isimler ne duygular ne de gelecek çıktı

Ben de Zeyder’e baktirdim gecen hafta, hic begenmedim bence hikaye yazmis bana uymadi hic soyledikleri.

Hazal harika mi? Gercekten mi? Hazal bence boooombos bir falci. Falci arzu, rita neyse hazal da o kadar bos
Rita mi bos? Bende anda onun bildigi kadar kimse bilmedi. Hatta ozelden yazdigim birkac arkadas biliyor, oyle bir seyi bildi ki tahmin etmesi imkansiz bir sey. Falci uyumu cok garip gercekten kimine mukemmel uyuyor kimiyle alakasiz oluyor. Tabii Rita anda iyiydi sadece gelecek cok bir sey demedi, anda merak ettigim bir sey olursa tek ona baktiririm herhalde.

Bende anda hic bilememis. Zaten bir iki detay soylemisti. Baktirdiktan sonra dediklerinin o sekilde olmadigi cikti. Yani rita bana A dediyse aslinda durum B imis. Ya feci salladi yada gercekten onunla olmamis. Zaten karisik bir fal yollamisti.
Gelecek icin de sehir degistirmekten falan bahsetmisti. Bunlar da olmadi tabii.
Kisacasi rita bende tamamen patladi

rita benim çocuğumla ilgili bir şeyler söyledi ama zaten dedikleri bildiğim şeylerdi ,o vakit birine duygusal yakınlığım vardı
Rita:gelmez o bekleme
Ben peki dedim
Gelmez dediği adam gelmiştir,ha ben o kişiyi hayatımdan kendim çıkarmışımdır
Bana tatile mi çıkacaksın demişti ki yaza doğruydu zaten gidecektim
Uzar gider bu
Benim bilmediğim bir şey söylemedi bana
Bir de hakikaten enerjisi kötü
İsteyen baktırır elbette,kişiye göre değişir nihayetinde
Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…