İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrıca giderseniz orada hazal diye gidenden çok daha fazla damla diye gidiyor insanlar.
Damla yeni başlamış başarılı bir falcı ama Hazal 4 5 yıldır orada... bazen gittiğim de bir iki kişiyi tekrar tekrar orada görüyorum. Yalnız Hazalı kötülemeye çalışan bu kişi bence sırf karalama yapmış Hazal'ı çok severim. Harikadır güvenebilirsiniz

Yalnız arkadaş hazalı korumaya çalışmamış deneyimini paylaşmış boşuna birbirinizi germeyin gerek yok bence.Burda bende patlayan ancak bir çok kişinin bayıldığı falcılar vae enerji meselesidir adı her neyse kötü yorumları da bilelim ki ona göre bakıp baktırmama tercihimizi yapalım

Bu akşam Ümit’e baktıracağım. Çok heyecanlıyım
Sen seviyor olabilirsin ama ben de fikrimi ve yaşadığımı paylaşabilirsiniz! Bunu yaptığım için de beni kötüleyemezsin!
Aksi halde reklam yaptığından ya da Hazal’ın ta kendisi olduğundan şüphe ederim!

Sen kime hizmet ediyorsun? Ben gerçekleri yazıyorum. Ve sen bence kesinlikle bir falcıya ya da fal cafe ye hizmet ediyorsun. Burada insanları yanıltmak kötülemek adına yazdıkların senin niyetini belli ediyor. Israrla kötülemen den belli.. Tahmin ediyorum ki hazal a onlarca yüzlerce insan gidiyor sen de bunu çekemediğin için yazmışsın.

Arkadaşım sen bu kötü niyetli insanları bilmezsin ; kendileri hakkında yanlış yunluş şeyler uydurup yazıp dururlar ; artık kankası olan falcı ona nasıl bir şeyler vaad ettiyse ; bunlar her yolu denerler... keşke arkadaş gerçekleri söyleyecek kadar dürüst olsaydı

Sen bence hazal reklamı yapmaya gelmişsin buraya durup dururken niye kötüyleyeyim amacım iyi bir fal baktırmak ve deneyimimi paylaşmak
Biz de inandık senin dürüst olduğuna Aynı gün için de iki kafeye gitmişsin o falcı bu falcı her gün geziyorsun ? Her gün kim falcıya gider ki ? Hayli maddi gelirin oluyor bu işten sanırım. İnanmadım sana... Ve kimse de inanmasın bu kişiye kimse artık

Keşke Hazal olsaydım onun gibi yetenekli olmak harikadır bence Ama tahmin ediyorum sen hayatında asla istediğin kişi olamayacaksın.. kim bilir ne kadar içtenlikle haset edip kıslanıyorsundur ehehuhehuhu

Sana söyleyecek bir lafım yok artık kendi kurduğun senaryoya inanıp iftira atıyorsun inşallah ama inşallah asıl senin doğan ortaya Çıkar

Keşke Hazal olsaydım onun gibi yetenekli olmak harikadır bence Ama tahmin ediyorum sen hayatında asla istediğin kişi olamayacaksın.. kim bilir ne kadar içtenlikle haset edip kıslanıyorsundur ehehuhehuhu
Şaka mısın ya sadece falcının yorumunu beğenmedim diye hakaret ediyorsun ve iftira atıyorsun. Karşındaki kişinin insan olduğunun farkında mısın? Belki zor bir süreçten geçtiğim için falcı falcı dolaşıyorum ? Belki yalnızlıktan falcı falcı dolaşıyorum?
Belki gerçekten konuşacak kimsem olmadığı için burada paylaşıyorum.
Hazal’ı yetenekli bulmuş olabilirsin ama bir kötü yorum uğruna bu kadar saldırıyorsan sende bir sorun var demek ki. Zira ben hazal denilen kişiyi tanımam da hasetlenemem bu nedenle. Bir kafe falcısının kariyerini kıskanacak kadar düşmedim ne yazık ki. Sadece insanlarla dertleşmek için bu siteye girdim deneyimimi paylaştım. Gerçekten bir şeyler bilebilecek falcı arayışına girdim çünkü çözel hayatımda bunaldım.
Ama tabii bunu bile yapmama izin vermeyecek kadar kötüsünüz. Ne yaparsanız yapın.
Sizin yaptığınız ortada asıl.

Hâlâ iknâ etmek için uğraşmandan belli dürüst değilsin " kafe falcısı " deyimini çok iyi bilirim. Bunu kafe de fal bakmaya cesaret edemeyecek kadar zavallı falcılar yazar. Sen nerede fal bakıyorsun söylesene ? Bir de duygusal sömürü yapıyorsun dürüst olmadığın buradan belli... kesinlikle kendini ele verdin. Kafe Falcısı dediğin insanların karşısına çıkıp gerçek hizmeti verecek kadar cesaretli olanlardır. Sizin gibi buraya gelip onu buni karalayacak kadar da düşmezler...

Sana söyleyecek bir lafım yok artık kendi kurduğun senaryoya inanıp iftira atıyorsun inşallah ama inşallah asıl senin doğan ortaya Çıkar
O zaman şöyle diyeyim "yalan" ve iftira atan sensin hayatında bunun karmasını alacaksın. Elbette ilahi güç seni de bu yaptığın için cezalandıracaktır. Unutma

O zaman şöyle diyeyim "yalan" ve iftira atan sensin hayatında bunun karmasını alacaksın. Elbette ilahi güç seni de bu yaptığın için cezalandıracaktır. Unutma
Ben kendimi her türlü biliyorum söylediklerini boş laflarla güçlendirmeye çalışıyorsun ama elinde ispat yok kanıt yok sadece iftira var peki ben senin baba vanga kafe çalışanı, sahibi ya da hazal hanımın kendisi olmadığını nasıl bileceğim ?
Ya da onun müridi olmadığını ?
Kendini deli konumuna sokmuşsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…