- 1 Haziran 2019
- 32
- 94
- 88
enerjisinin kotu olduguna bende katiliyorum.rita benim çocuğumla ilgili bir şeyler söyledi ama zaten dedikleri bildiğim şeylerdi ,o vakit birine duygusal yakınlığım vardı
Rita:gelmez o bekleme
Ben peki dedim
Gelmez dediği adam gelmiştir,ha ben o kişiyi hayatımdan kendim çıkarmışımdır
Bana tatile mi çıkacaksın demişti ki yaza doğruydu zaten gidecektim
Uzar gider bu
Benim bilmediğim bir şey söylemedi bana
Bir de hakikaten enerjisi kötü
İsteyen baktırır elbette,kişiye göre değişir nihayetinde
Günaydın herkese
Hazal'a bende baktirdim, o kadar kotu fal hayatimda gormedim, veeee 500tl ödedim. Uzak durun kizlar isteyene dekont atabilirim.Keşke Hazal olsaydım onun gibi yetenekli olmak harikadır bence Ama tahmin ediyorum sen hayatında asla istediğin kişi olamayacaksın.. kim bilir ne kadar içtenlikle haset edip kıslanıyorsundur ehehuhehuhu
Gecmiste cok iyi anda da guzel biliyor ama gelecek bende zerre cikmadi, tam tersi oldu. Pembeci bence, bir de pahaliya bakiyor.Kizlar telefonda bakan Elif nasil sizce?
Siz telefonda bakanlar arasinda en cok kimi begeniyorsunuz?Gecmiste cok iyi anda da guzel biliyor ama gelecek bende zerre cikmadi, tam tersi oldu. Pembeci bence, bir de pahaliya bakiyor.
Babavanga hazalmo bahsettiğin canımHazal'a bende baktirdim, o kadar kotu fal hayatimda gormedim, veeee 500tl ödedim. Uzak durun kizlar isteyene dekont atabilirim.
Evet canim o. Verdigim parayi mi yanayim kotu fala miBabavanga hazalmo bahsettiğin canım
Rita benim icin en iyisiydi ama begenmeyen de var. Daha gelecek ongorusu cikmadi yalniz, zaman vermemisti.Siz telefonda bakanlar arasinda en cok kimi begeniyorsunuz?
Nihale baktirdin mi? Ben baktirdim cok begendim olumsuz konustu ki oyle zaten benim durumumRita benim icin en iyisiydi ama begenmeyen de var. Daha gelecek ongorusu cikmadi yalniz, zaman vermemisti.
Bir de Yeliz'in ilk falini begenmistim ama gecen haftalarda yeniden denedim, bu defa begenmedim cok sohbet havasina dondurmus, daha netti onceden simdi biraz da aolabilir de olmayabilir de tarzinda bakiyor.
Ona hic baktirmadim, forumda iyi degil deniyordu genelde ama ileriki donemlerde deneyebilirim belki.Nihale baktirdin mi? Ben baktirdim cok begendim olumsuz konustu ki oyle zaten benim durumum
Cafe falcilari maksimum 150-200 alirken o neden 500 aliyor anlamadim, begenilmiyrodu zaten bildigim kadariyla.Evet canim o. Verdigim parayi mi yanayim kotu fala mi
Valla bilmiyorum, bende verdim iste maalesef. Ama yarida kestin okadar kotuydu sacmaladi. Devam etmesini istemedim bile.Cafe falcilari maksimum 150-200 alirken o neden 500 aliyor anlamadim, begenilmiyrodu zaten bildigim kadariyla.
500 TL mı yuhValla bilmiyorum, bende verdim iste maalesef. Ama yarida kestin okadar kotuydu sacmaladi. Devam etmesini istemedim bile.
Evet valla bak, en kotu fala 500tl.500 TL mı yuh
Boyle bir duurmda yani yarida kestiysen sana ucretin yarisini geri gondermeyi teklif etmeliydi. Sonucta az para degil ve memnun kalmamissin belli ki yarida kesmek istiyorsun.Valla bilmiyorum, bende verdim iste maalesef. Ama yarida kestin okadar kotuydu sacmaladi. Devam etmesini istemedim bile.
Peki sen yelizi mi tercih ederdin rozayi mi?Rita benim icin en iyisiydi ama begenmeyen de var. Daha gelecek ongorusu cikmadi yalniz, zaman vermemisti.
Bir de Yeliz'in ilk falini begenmistim ama gecen haftalarda yeniden denedim, bu defa begenmedim cok sohbet havasina dondurmus. Daha netti onceden simdi biraz da aolabilir de olmayabilir de tarzinda bakiyor.
Canim, okadar sacmaladi okadar sacmaladi ki inan tahammulum yoktu dah fazla dinlemeye. Ben bide telefondan baktirdim, vermezlerki hic denemedim.Boyle bir duurmda yani yarida kestiysen sana ucretin yarisini geri gondermeyi teklif etmeliydi. Sonucta az para degil ve memnun kalmamissin belli ki yarida kesmek istiyorsun.
Roza'ya hic baktirmadimPeki sen yelizi mi tercih ederdin rozayi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?