İstanbul'da Fal - Falcılar

enerjisinin kotu olduguna bende katiliyorum.

Keşke Hazal olsaydım onun gibi yetenekli olmak harikadır bence Ama tahmin ediyorum sen hayatında asla istediğin kişi olamayacaksın.. kim bilir ne kadar içtenlikle haset edip kıslanıyorsundur ehehuhehuhu
Hazal'a bende baktirdim, o kadar kotu fal hayatimda gormedim, veeee 500tl ödedim. Uzak durun kizlar isteyene dekont atabilirim.

Siz telefonda bakanlar arasinda en cok kimi begeniyorsunuz?
Rita benim icin en iyisiydi ama begenmeyen de var. Daha gelecek ongorusu cikmadi yalniz, zaman vermemisti.

Bir de Yeliz'in ilk falini begenmistim ama gecen haftalarda yeniden denedim, bu defa begenmedim cok sohbet havasina dondurmus. Daha netti onceden simdi biraz da aolabilir de olmayabilir de tarzinda bakiyor.

Nihale baktirdin mi? Ben baktirdim cok begendim olumsuz konustu ki oyle zaten benim durumum

Cafe falcilari maksimum 150-200 alirken o neden 500 aliyor anlamadim, begenilmiyrodu zaten bildigim kadariyla.
Valla bilmiyorum, bende verdim iste maalesef. Ama yarida kestin okadar kotuydu sacmaladi. Devam etmesini istemedim bile.

Valla bilmiyorum, bende verdim iste maalesef. Ama yarida kestin okadar kotuydu sacmaladi. Devam etmesini istemedim bile.
Boyle bir duurmda yani yarida kestiysen sana ucretin yarisini geri gondermeyi teklif etmeliydi. Sonucta az para degil ve memnun kalmamissin belli ki yarida kesmek istiyorsun.

Peki sen yelizi mi tercih ederdin rozayi mi?

Boyle bir duurmda yani yarida kestiysen sana ucretin yarisini geri gondermeyi teklif etmeliydi. Sonucta az para degil ve memnun kalmamissin belli ki yarida kesmek istiyorsun.
Canim, okadar sacmaladi okadar sacmaladi ki inan tahammulum yoktu dah fazla dinlemeye. Ben bide telefondan baktirdim, vermezlerki hic denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…