Merhaba, zeynepin mail adresi var mi sizde? Yurtdisinda yasiyorum mesaj attim geri dönmedi. Whatsappta kullanmiyor. Nasil ulasacam ki kendisine?Zeynep ile ilgili yorum yapacağımı söylemiştim detaylı birşekilde:
Öncelikle zeynebe baktıracaksanız kesinlikle ses kaydı almalısınız,yoksa unutabilirsiniz.
2 kişi arasında gidip geldiğimi bildi.
1 kişi var uzakta ve seni çağırabilir sakın gitme dedi,doğru evet uzakta.
Geçmişte yaşadığın seni zorlayan bir çocuk var bu sana " nolur nolur nolur çok pişmanım,beni affedebilirmisin" diyecek ama bu kişinin şuan hayatında birisi var dedi,evet doğru.
Başka bir kişiden bahsetti,bu kişi çok ah ve beddua almış kaza yapabilir,dikkat etmesi gereken yerler var dedi. Tabi Allah korusun ama bu bansettiği kişinin daha önce sürat arabası gibi ağor araba alması ve 1 gün önce de başka bir kişiye fal baktırdığımda onunda aynı şeyi söylemesi çok enteresan geldi:)
Birsürü isimler verdi,söylediği isimlerin hiçbirini tanımıyorum
Ahmet,mete,gökhan... bir sürü saymış. Bunlardan 1 tanesiyle çok güzel bir ilişkim olacağını söyledi.
4 ay sonra hayatın çok daha iyiye gidecek,herşey çok güzel olacak dedi.
Yani zeynebin tarzı bence hızlı hızlı konuşarak karşı tarafın ağzından konuşuyor gibi yapması ve biraz daldan dala konuya atlaması. Ben enteresan buldum,kibar hoş bir kadın. İnşAllah devamıda gelir,dediği gibi ilerler
Merhaba maalesef mail adresi yok bende,ben telden ulaşabiliyorum sadece.Merhaba, zeynepin mail adresi var mi sizde? Yurtdisinda yasiyorum mesaj attim geri dönmedi. Whatsappta kullanmiyor. Nasil ulasacam ki kendisine?
artık 2500 krediBinnaz'da 1000 kredim kalmis, Asya Aydin diye bir yorumcuya kahve gonderdim ben cok begendim kredisi kalan varsa deneyebilir. 1-2 seyi bilmis ozellikle ki telde bakanlar bile gormemeisti bunu.
Asya’nın fiyatları günlük değişiyorartık 2500 kredi
Lizya isimli arkadaş yazdığında daha önce baktırmadım ve tam 1200 kredim kalmıştı orada diye baktırdımAsya’nın fiyatları günlük değişiyorbir gün 300 kredi ertesi gün 3000 kredi. Yine 300’e iner bi kaç gün bekle bence baktıracaksan
Bende 1-2 spesifik seyi bilmis karsi tarafla alakali. Binnaz’da o kadar kotu fal aliyorum ki iclerinde nispeten iyi buldum. Zaten kredi alip baktirilmaz, kalan kredi varsa kullanilacak bir yorumcu, kotu bulmadim ben. Aynen puan isteyenleri ben de hic sevmiuorum, ayni kisimda sogudum ben de :)Lizya isimli arkadaş yazdığında daha önce baktırmadım ve tam 1200 kredim kalmıştı orada diye baktırdımçok yorulmuşsun herşey güzel olacak karşı tarafları ilgisiz bırak tarzında konuşmuş genel bir fal geldi bana yani
bide sonda puanlama istemiş onu isteyen olunca gıcık kapıyorum bir daha asla baktırmıyoum ben :) 2500 krediyken değer mi asla
Bende hemen hemen Binnaz’da herkese baktırmışım, aptallık diyebiliriz :) Asya’nın falını okudum az önce, vadesi Şubat’di, patladı yani…Bende 1-2 spesifik seyi bilmis karsi tarafla alakali. Binnaz’da o kadar kotu fal aliyorum ki iclerinde nispeten iyi buldum. Zaten kredi alip baktirilmaz, kalan kredi varsa kullanilacak bir yorumcu, kotu bulmadim ben. Aynen puan isteyenleri ben de hic sevmiuorum, ayni kisimda sogudum ben de :)
Kızlar bu telvedir binnazdır bunlara inanıyormusunuz ben hiç inanmıyorum ya.Bende 1-2 spesifik seyi bilmis karsi tarafla alakali. Binnaz’da o kadar kotu fal aliyorum ki iclerinde nispeten iyi buldum. Zaten kredi alip baktirilmaz, kalan kredi varsa kullanilacak bir yorumcu, kotu bulmadim ben. Aynen puan isteyenleri ben de hic sevmiuorum, ayni kisimda sogudum ben de :)
Bana hic vade vermemis. Bu arada fali gonderdim sonra sordugum sorumla alakali bir gelisme oldu, denk geldi. Kucuk bir sey ama sorumda da olan bir seydi o da olumlu demis oyle oldu gercekten. Diger falcilar, Rita da dahil, bu kucuk gelisme icin bile olmaz demisti. Gecen Yeliz de olmaz pek olumlu gozukmuyor, olsa dahi devami gelmez dedi bakalim devami gelecek mi bilmiyorum.Bende hemen hemen Binnaz’da herkese baktırmışım, aptallık diyebiliriz :) Asya’nın falını okudum az önce, vadesi Şubat’di, patladı yani…
Ben hic inanmiyorum sanal fal cikmiyor bu sitelerde bakilanlar, telde bakanlar bile bilemiyor ama kredi falan kaldiysa ya da cok dusuk kredisi varsa can sikintisindan deniyorum eglence niyetine.Kızlar bu telvedir binnazdır bunlara inanıyormusunuz ben hiç inanmıyorum ya.
Hiç denemedim hayatımda inan,ses kaydı şeklinde ilerleyen falcılarada güvenmiyorum. Zaten yanında yokum,en azından telle arayarak bari bir enerji oluşturalım.Ben hic inanmiyorum sanal fal cikmiyor bu sitelerde bakilanlar, telde bakanlar bile bilemiyor ama kredi falan kaldiysa ya da cok dusuk kredisi varsa can sikintisindan deniyorum eglence niyetine.
Şey aklıma geldi,teyzemin bir arkadaşı vardı seneler önce böyle beyaz a4 kağıda normal sıradan bir kalemle spiral şeklinde dalgalar yaparak fal bakıyordu,çok enteresan değilmi? Su veya tarot falan değil yani sadece yazarak. Bana hep enteresan gelmişti buBen hic inanmiyorum sanal fal cikmiyor bu sitelerde bakilanlar, telde bakanlar bile bilemiyor ama kredi falan kaldiysa ya da cok dusuk kredisi varsa can sikintisindan deniyorum eglence niyetine.
Evet yazarak bakanlari biliyorum. Yeliz oyle bakiyor sanirim. Aslinda iyi fal bakan duru goru ile bakar veya suya bakar genelde. Yazarak bakanlar da odaklaniyorlar bir nevi duru goru icin araci ola da k kullaniyorlar herhalde. Tabii durugoru herkeste olan bir sey degil, onlara buradan da ulasamayiz bence.Şey aklıma geldi,teyzemin bir arkadaşı vardı seneler önce böyle beyaz a4 kağıda normal sıradan bir kalemle spiral şeklinde dalgalar yaparak fal bakıyordu,çok enteresan değilmi? Su veya tarot falan değil yani sadece yazarak. Bana hep enteresan gelmişti bu
Beylikdüzü yelizmi bu canım? Evet benimde hep ilgimi çekmiştir nasıl olur bu diye,durugörü olduğuna katılıyorum ya da varlıklar olabilir.Evet yazarak bakanlari biliyorum. Yeliz oyle bakiyor sanirim. Aslinda iyi fal bakan duru goru ile bakar veya suya bakar genelde. Yazarak bakanlar da odaklaniyorlar bir nevi duru goru icin araci ola da k kullaniyorlar herhalde. Tabii durugoru herkeste olan bir sey degil, onlara buradan da ulasamayiz bence.
Evet Beylikduzu. Yeliz’i seviyorum uzunca da bakar, kapatmaya yonelmez ve ilk fali cikmisti bazi seyler ama bu falinda begenmedim pek, cok havada kaldi hersey sohbet havasinda bakti. Varliklarla bakiyorlar genelde ama varliklar gelecegi bilemiyorlar ve yaniltici oluyor.Beylikdüzü yelizmi bu canım? Evet benimde hep ilgimi çekmiştir nasıl olur bu diye,durugörü olduğuna katılıyorum ya da varlıklar olabilir.
Banada gonderirmlllTabi atiyim canım
Evet yazarak bakanlari biliyorum. Yeliz oyle bakiyor sanirim. Aslinda iyi fal bakan duru goru ile bakar veya suya bakar genelde. Yazarak bakanlar da odaklaniyorlar bir nevi duru goru icin araci ola da k kullaniyorlar herhalde. Tabii durugoru herkeste olan bir sey degil, onla
Yeliz in numarasını gonderirmisiniz lütfen bende baktırmak istiyorumEvet Beylikduzu. Yeliz’i seviyorum uzunca da bakar, kapatmaya yonelmez ve ilk fali cikmisti bazi seyler ama bu falinda begenmedim pek, cok havada kaldi hersey sohbet havasinda bakti. Varliklarla bakiyorlar genelde ama varliklar gelecegi bilemiyorlar ve yaniltici oluyor.
Merhaba banada yelizin nr yollarmisiniz? Birde hangi fal baktirdiniz ve whatsapptan bakiyor mu?Evet Beylikduzu. Yeliz’i seviyorum uzunca da bakar, kapatmaya yonelmez ve ilk fali cikmisti bazi seyler ama bu falinda begenmedim pek, cok havada kaldi hersey sohbet havasinda bakti. Varliklarla bakiyorlar genelde ama varliklar gelecegi bilemiyorlar ve yaniltici oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?