İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba banada yelizin nr yollarmisiniz? Birde hangi fal baktirdiniz ve whatsapptan bakiyor mu?
Whatsapptan aradim ben oradan bakti, bakar sanirim. Telefonunu gonderiyorum. Tek tip fal bakiyor, isim yas aliyor sadece, yaziyor sanirim oyle bakiyor.

Bana da numarasını gönderir misiniz zahmet olmazsa

Teşekkür ederim. Benim yıllar önce fal baktırdığım Pınar esmer, kilolu ve bol makyajlı bi hanımdı:) özellikle yoğun göz makyajı olurdu ve kağıda yaza yaza fal bakardı.

Merhaba, rica etsem ykm Pınar’ın telefonunu verir misiniz, teşekkürler

Kizlar ramekin nosunu hala bulamadim. Son zamanlarda baktiran, numarasini bilrn var mi? Bi el atsaniz bana bir de fiyati nedir bilen var mi acayip artmis fiyatlar oyle 300 falansa zaten baktirmam

Kizlar banada leylanin numarasini verirmisiniz?

Bana çok güzel şeyler söyledi biraz enteresan karışık bakımdı darısı başıma inşallah
8 defa baktırdım dediği çıkmadı 100şey söyledi tek birşey oldu onuda zaten diğer falcılarda demişti. Ben pek çözemedim onu bu arada tek bana değil arkadaşlarımada çıkmadı çıkana nasıl çıkıyor ne çıkıyor anlamadım

Hadi ya :/ ben ilk defa baktırdım bende anı bildi ama dediği şeyler için bakalım çıkacakmı daha söyledikleri çıkmadı tabiki bende bekliyorum. Çok fazla isimden bahsetti siz hiç söylediği isimlerle tanıştınızmı?

merhaba canim, özelden sana bisey sordum bakabilirmisin lutfen?

Ben kimsenin müridi olacak aklımı kiraya vermedim vermem de cafe ile de pek alakam yoktur. Ancak senin kime hizmet ettiğini göreceğiz.. Hazal'ın kalitesini sen ya da senin gibilerin belirleyeceğine inanmıyorum. Siz böyle yaparak daha da Hazal'ı yükselteceksiniz. Öyle ya meyve veren ağaç taşlanır. Ben yine söylüyorum Hazal Kadıköy de ki en iyi falcıdır. Kabul edin ya da etmeyin. Sağlıklar dilerim

burası hakikaten ilginç bir platform,falcıların hesaplarının olduğunu da tahmin ediyorum
Yazmıştım,Merkür kedisi de buradaki yorumumdan dolayı beni rahatsız etmişti…
İlginç değil mi?
Kesinlikle haklısın ben de çok nadir de olsa gelirim. Farkettiğim o ki sağlıklı bir iki kişi var. Gerisi reklâm yapmayı hedef alan bir kaç kişi ve bir kaç iş yapamayan falcının (fal cafenin) kendi reklâmını yapma alanı haline gelmiş. Ya da telefon ile falan iş yapan kişilerin reklâmları dönüyor. Ben burada ki yorumları onun için çok sağlıklı bulmuyorum, haklısınız. Sağlıklar dilerim.

Herkes seni eleştirmiş hala konuşuyorsun

Teşekkür ederim. Benim yıllar önce fal baktırdığım Pınar esmer, kilolu ve bol makyajlı bi hanımdı:) özellikle yoğun göz makyajı olurdu ve kağıda yaza yaza fal bakardı.
Rica ederim ne demek... Yüzünü görmedim, iki kez birer yıl arayla telefonda pandemi dönemi baktırdım ikisi de çıkmadı. Kağıda o an yazdı mı bilmiyorum, kalem sesi olur ya hani, hiç duymadım. Gerçek Pınar miydi değil miydi ben de bilemedim ama hanımefendi bir üslubu vardı.

Hizmetkârı olduğunuz her ne ise ; ona gidersiniz o zaman ; burada onu bunu kötülemek amacı ile yazılanları herkes anlıyor.
Hizmetkar derken????
Hazal salladi diyorum. Hemde oyle boyle degil. Ve bu platformda deneyimlerimizi yaziyoruz. Yineliyorum; hazal boooombos biri ve bu yorumu da bana yaptigi yoruma gore yaziyorum.
Ustelik basit bir falciyi neden kotuleyeyim? Falcilari goklere cikarmak kadar absurt bir durum yok heralde.
Size de Hazal kralicenizle iyi gunler diliyorum

Hizmetkârı olduğunuz her ne ise ; ona gidersiniz o zaman ; burada onu bunu kötülemek amacı ile yazılanları herkes anlıyor.
Yalnız neden Hazal'ın falının tutmadığını söyleyen,uzun zamandır diğer falcılar için de olumlu ya da olumsuz yorum yapıp Hazalla ilgili olumsuz yorum yapan kişilere bir etiket biçiliyor şuan anlamadım madem Hazal harika süper baktırmaya devam et arkadaşım, çıkmadığını söyleyen arkadaşları da suçlama artık gerçekten çirkinleşmeye başladı durum.Burasi er meydanı değil kimse birini beğenmedi diye linç edilmemeli ben size hazalsiniz değilsiniz demiyorum bu beni de ilgilendirmiyor ama kimin hazalı beğenip beğenmediği de sizi ilgilendirmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…