İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkesin bakımını beğenme zorunluluğu var mı bilmiyorum,bilmek de istemiyorum
Şunu yazmakda fayda görüyorum ki,ben pandemi de sardım bu işe ve artık yok denecek kadar az baktırıyorum
Dikkat ederseniz aynı isimler dolaşıyor forumda
Buradaki üyelerin falcılara aktarım yapması kötü ki Merkür kedisi olayında böyle olmuştu
Hesap soruyorlar,pardon da :siz kimsiniz?
Baktırdığım kişileri yazıyorum ben,ama tarafsız olmaya gayret ediyorum
En son Ümitin telefonunu aldım fakat baktırmadım…istemedim daha doğrusu
Zaten olacak olan olur,bırakın gitsin olaylar

Spesifik şeyleri bilmek önemli,ben de bu tarz durumları bilen Zeynep ve Necmiye hanım olmuştu
Şu an yaşadığım durumu aylar öncesinden söylemişti Zeynep sebep göstererek
En son zeydere baktırmıştım Kİ kendisi anlık iyiydi,ama durumu izah edip soru sordum…bu duruma neden ve nasıl geldiğimi söyleyemedi
Ben takılmıyorum kesinlikle…
Ama bana söylenenleri de söylemek yazmak istiyorum

Son düzenleme:
Zeynep trans zeynep mi cnm ?

Zeynep’i asla çözemedim aslında çözdümde söylediklerinde neyi dikkate almalıyım bilmiyorum sanada sormuştum kaç kere bana böyle dedi cidden doğrumu olurmu olmadı ama birşey düşünüyorum onu söylüyor haftaya o konuyla ilgili farklı düşünüyorum onu söylüyo iyide geçen sefer tam tersini söyledin yani bana düşünce okuyo gibi geliyo arada söylediği tek tük bişeyler varmı ok var ama çıkmadığı için ölçemiyorum o yüzden Zeynep bende soru işareti boş bir kadın değil ama bana bakmıyor ozaman. Bide çok olumlu konuşuyor fazlaca oda inandırıcı gelmiyor keşke dediği gibi olsa ama 2sene oldu :).

Selam kizlar ykm pinarin numarasi varsa yollarmisiniz?

Nihal 10 dakika kadar bakıyor ama iyi akıl okuyor. 10 dakika seri akıyor. Gelecekle ilgili ben hiçbirine inanmıyorum da akıl okumada bir de Turan Leyla iyi. Yani bana iyi gelenler onlar. Trans Zeynep e üç veya dört kez baktırdım gelecek onda söyle çıkıyor hepsini yaşamadım isim veriyor verdiği bir ismi alenen ilk falındaki gibi oldu ikinci fal çıkmadı karıştırdı kişileri... Arada hat onda karışıyor bence nedeni varlıklı o. Son baktığı falda olay akışını garip bir şekilde bunları bunları 5 ayda yaşayacaksın dedi. 5 aylık bilebilirler meleklere bildiriliyor ve melekut alemi konuşmalarını cinler yakalayabiliyorlar o kadında Turan Leyla da ve Nihal de durugoru varlık vs bence var. Nihal bazen kilitleniyor alanına giremiyorum bakamıyorum dediği de oluyor onu da bakamadım alanına giremedim söylüyor zaten nasip bu iş anlarına denk gelmek lazım bir de turuncu kader e yılda bir kez gideceksin dehşet akıl okuyor çok gitmeyeceksin bi unutacak yoksa bazıları işlerinin kompetani sana zamanla senaryo yazabiliyorlar tabi gaybi Allah bilir ama trans Zeynep çıkarsa yazarim trans Zeynep i Heidi gibi ben de tam cozemesem de kadın boş değil bir de bazen hat karistirmasa:) turuncu irem kendini çok geliştirdi o da oldukça iyi karakter çözüp akıl okuyor bu falcılara sen birsey anlatmiyorsun onlar sırasıyla gidiyor o sebeple bu besi dışına çıkmıyorum Ankara da kayıp bi kadın var Rukiye onu bulamıyorum o hiçbir şeye bakmıyor boşluğa bakıp anlatıyor dort yıl sonra onun dediği olayı yaşadım hatta yüzüne bakakalmistim çok bozulmuştum Gaybi Allah bilir elbette ama bunlar enerji boyutunda olmuş bitmiş görünüre düşenleri yakalıyorlar ben çok bunalıyorum dertleşecek kişi yok param olursa kafa dağıtıyorum olmazsa bosveriyorum turuncu aşkın iyi anında ise iyi yakalar o da harf verir kişi tarif eder, o önemli. Bir de Ankara da Meryem var o da garip tuhaf şeyleri yakalar karşıdakinin hiç bilmediğiniz mahkemesi mi var biseyi mi onlari bilir. Velhasıl kafa dağıtıyoruz çok da takılmamak lazım baktir geç yapıyorum ben bi ara Ankara da Zeynep vardı çok iyiydi dehşet bakardı sonra insan hali vitesi kuculttu İstanbul da da cok kişiyi denedim nisantasi Koray miydi Eray mi unuttum böyle kolu dövmeli degisik biriydi o birsey dedi yüzüne bakakaldım şimdi böyle iyi gözüküyor ama bu değişecek demişti gerçekten öyle oldu. Bazıları yanlış yönlendiriyor ona dikkat etmek lazım hiçbir erkek için ağlamayın gerçek seven gelir zaten sizi düşünen veya canınızı yakan varsa hemen soruyla yakaliyorlar akıllarından geçeni okudukları için 3 vakte 5 vakte diye tarih veriyorlar ama akıldan geçeni uygularsa... yaparsa... beni en çok şaşırtan isim verilmesi ve çıkması... trans Zeynep öyle biri... Fal lafa dağıtmak için belki ara ara iyi ama enerjisi kötüye denk gelmeyeceksin veya kendine okuyup üfleyip o masaya oturacaksin:) karalayanlar vardı bir ara kağıda onlar Antalya'ya ya geçti çok efsane tipler gördüm ama gelecek hiçbirini inanın yaşamadım geçmişi ani bilmeyene medyum falcı denmez bir de boncuklu bayram beni cok güldürür anda iyi ama gelecek onda da çıkmaz gelecek tutanlar deli tipler izmirli gülistan a 500 tl verdim ama dediği tarihte biri ile tanıştım 2020 Eylül demişti biri ile olan olay aynı onun dediği gibi oldu ama ben bir daha asla 500 tl kimseye vermem ykm pınar daha çıkmadı çıkarsa yazarim aklıma gelenler bunlar kızlar

Son düzenleme:
Turan leylanin numarasini alabilirmiyim canim?

herkese merhaba, taaa 2019da (şu anda eski olan) erkek arkadaşım için delice falcıya gidiyordum, barışacak mıyız diye. ve bu topictede sık sık yazıyordum.
burada ismi geçenlerin çoğuna baktırdım o dönem. laf cafe andaç, laf cafe canan, bakırköydeki ümit, bakırköydeki ayşe, mandal cafe toprak, binnaz ablada bilge, elif hanzade ve daha niceleri.
hepsi bana 2 vade vermişti barışmak için ve hepsi ama bu ilişkinin evlilik vaadi yok, bir şey bekleme ileriye dönük demişti.
tam 2 ay sonunda barıştık ve ilişki evliliğe asla ama asla evrilmedi. hatta kendisi açık açık ben sana evlilik vaad etmiyorum dahi dedi.
bence fal konusu tamamen kendini bırakmak ve enerji ile alakalı. ben hepsine önyargısız gitmiştim. çıkar yada çıkmaz sorgulamamıştım. sadece kendi olayıma odaklıydım ve yanıt arıyordum. hani 2-3 kişi aynısını der anlarım ama 10larca insanın beni bilip bire bir aynı cümleyi kurması mümkün değil bana göre.
şimdi yine aşağı yukarı aynı isimler için bir sürü yorum görünce yazmak geldi içimden :)

bu arada ilişki evliliğe evrilmediği için ayrıldım erkek arkadaşımdan. ki üzerinden 3 sene geçti o olayın.

Bence Zeynep ya tututor ya tutmuyor enerji anlaminda, ben denedim tutmayan kisimda oldugumu gordum mesela. Benim de ayni senin gibi hic olmadi dedikleri anda da bence bilememisti. O kadar isim saydi birini bile tanimiyorum yani dusun o kadar isimden bile bir tane tutmadi.

Bende saydığı isimleri tanımıyorum 15 tane isim saymış bu kim o kim diye tanımıyorum dedim tanışacaksın,böyle biri var dedi

Yok cikmadi. Yeni soyledigi biri vardi tek soyledigi cok sansli hissedecekmisim yeni kisi ile tanistigimda. Isimleri zaten tanimiyorum. Diger sordugum kisiyle olumsuz dedi olumsuz oldu ama %50 sansi var zaten ki ben pek olumlu degil demistim sorumda. Bu arada tek ongorusu oldu bu kisiyle alakali, o da olmadi, dedigi gibi ilerlemedi.

O zaman sen zeynebi eledin sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…