- 16 Ağustos 2018
- 202
- 242
- 103
Anlıkta mı iyi vadeleri yaşadın mı ? Geçen haftalarda ben de baktırdım vala bence de fena değildi anliktaBen Nihale 3.defa baktırdım cok cok cok iyi tavsiye ederim..
Zeynep trans zeynep mi cnm ?Spesifik şeyleri bilmek önemli,ben de bu tarz durumları bilen Zeynep ve Necmiye hanım olmuştu
Şu an yaşadığım durumu aylar öncesinden söylemişti Zeynep sebep göstererek
En son zeydere baktırmıştım Kİ kendisi anlık iyiydi,ama durumu izah edip soru sordum…bu duruma neden ve nasıl geldiğimi söyleyemedi
Ben takılmıyorum kesinlikle…
Ama bana söylenenleri de söylemek yazmak istiyorum
Zeynep’i asla çözemedim aslında çözdümde söylediklerinde neyi dikkate almalıyım bilmiyorum sanada sormuştum kaç kere bana böyle dedi cidden doğrumu olurmu olmadı ama birşey düşünüyorum onu söylüyor haftaya o konuyla ilgili farklı düşünüyorum onu söylüyo iyide geçen sefer tam tersini söyledin yani bana düşünce okuyo gibi geliyo arada söylediği tek tük bişeyler varmı ok var ama çıkmadığı için ölçemiyorum o yüzden Zeynep bende soru işareti boş bir kadın değil ama bana bakmıyor ozaman. Bide çok olumlu konuşuyor fazlaca oda inandırıcı gelmiyor keşke dediği gibi olsa ama 2sene oldu :).Spesifik şeyleri bilmek önemli,ben de bu tarz durumları bilen Zeynep ve Necmiye hanım olmuştu
Şu an yaşadığım durumu aylar öncesinden söylemişti Zeynep sebep göstererek
En son zeydere baktırmıştım Kİ kendisi anlık iyiydi,ama durumu izah edip soru sordum…bu duruma neden ve nasıl geldiğimi söyleyemedi
Ben takılmıyorum kesinlikle…
Ama bana söylenenleri de söylemek yazmak istiyorum
ykm pınar telini bana da verir misinizSelam kizlar ykm pinarin numarasi varsa yollarmisiniz?
Ayda 3 :)Hangi araliklarla baktiriyosun canim Nihale?
Peki hep ayni soruyo mu soruyorsun?Ayda 3 :)
Nihal 10 dakika kadar bakıyor ama iyi akıl okuyor. 10 dakika seri akıyor. Gelecekle ilgili ben hiçbirine inanmıyorum da akıl okumada bir de Turan Leyla iyi. Yani bana iyi gelenler onlar. Trans Zeynep e üç veya dört kez baktırdım gelecek onda söyle çıkıyor hepsini yaşamadım isim veriyor verdiği bir ismi alenen ilk falındaki gibi oldu ikinci fal çıkmadı karıştırdı kişileri... Arada hat onda karışıyor bence nedeni varlıklı o. Son baktığı falda olay akışını garip bir şekilde bunları bunları 5 ayda yaşayacaksın dedi. 5 aylık bilebilirler meleklere bildiriliyor ve melekut alemi konuşmalarını cinler yakalayabiliyorlar o kadında Turan Leyla da ve Nihal de durugoru varlık vs bence var. Nihal bazen kilitleniyor alanına giremiyorum bakamıyorum dediği de oluyor onu da bakamadım alanına giremedim söylüyor zaten nasip bu iş anlarına denk gelmek lazım bir de turuncu kader e yılda bir kez gideceksin dehşet akıl okuyor çok gitmeyeceksin bi unutacak yoksa bazıları işlerinin kompetani sana zamanla senaryo yazabiliyorlar tabi gaybi Allah bilir ama trans Zeynep çıkarsa yazarim trans Zeynep i Heidi gibi ben de tam cozemesem de kadın boş değil bir de bazen hat karistirmasa:) turuncu irem kendini çok geliştirdi o da oldukça iyi karakter çözüp akıl okuyor bu falcılara sen birsey anlatmiyorsun onlar sırasıyla gidiyor o sebeple bu besi dışına çıkmıyorum Ankara da kayıp bi kadın var Rukiye onu bulamıyorum o hiçbir şeye bakmıyor boşluğa bakıp anlatıyor dort yıl sonra onun dediği olayı yaşadım hatta yüzüne bakakalmistim çok bozulmuştum Gaybi Allah bilir elbette ama bunlar enerji boyutunda olmuş bitmiş görünüre düşenleri yakalıyorlar ben çok bunalıyorum dertleşecek kişi yok param olursa kafa dağıtıyorum olmazsa bosveriyorum turuncu aşkın iyi anında ise iyi yakalar o da harf verir kişi tarif eder, o önemli. Bir de Ankara da Meryem var o da garip tuhaf şeyleri yakalar karşıdakinin hiç bilmediğiniz mahkemesi mi var biseyi mi onlari bilir. Velhasıl kafa dağıtıyoruz çok da takılmamak lazım baktir geç yapıyorum ben bi ara Ankara da Zeynep vardı çok iyiydi dehşet bakardı sonra insan hali vitesi kuculttu İstanbul da da cok kişiyi denedim nisantasi Koray miydi Eray mi unuttum böyle kolu dövmeli degisik biriydi o birsey dedi yüzüne bakakaldım şimdi böyle iyi gözüküyor ama bu değişecek demişti gerçekten öyle oldu. Bazıları yanlış yönlendiriyor ona dikkat etmek lazım hiçbir erkek için ağlamayın gerçek seven gelir zaten sizi düşünen veya canınızı yakan varsa hemen soruyla yakaliyorlar akıllarından geçeni okudukları için 3 vakte 5 vakte diye tarih veriyorlar ama akıldan geçeni uygularsa... yaparsa... beni en çok şaşırtan isim verilmesi ve çıkması... trans Zeynep öyle biri... Fal lafa dağıtmak için belki ara ara iyi ama enerjisi kötüye denk gelmeyeceksin veya kendine okuyup üfleyip o masaya oturacaksin:) karalayanlar vardı bir ara kağıda onlar Antalya'ya ya geçti çok efsane tipler gördüm ama gelecek hiçbirini inanın yaşamadım geçmişi ani bilmeyene medyum falcı denmez bir de boncuklu bayram beni cok güldürür anda iyi ama gelecek onda da çıkmaz gelecek tutanlar deli tipler izmirli gülistan a 500 tl verdim ama dediği tarihte biri ile tanıştım 2020 Eylül demişti biri ile olan olay aynı onun dediği gibi oldu ama ben bir daha asla 500 tl kimseye vermem ykm pınar daha çıkmadı çıkarsa yazarim aklıma gelenler bunlar kızlarAyda 3 :)
Turan leylanin numarasini alabilirmiyim canim?Nihal 10 dakika kadar bakıyor ama iyi akıl okuyor. 10 dakika seri akıyor. Gelecekle ilgili ben hiçbirine inanmıyorum da akıl okumada bir de Turan Leyla iyi. Yani bana iyi gelenler onlar. Trans Zeynep e üç veya dört kez baktırdım gelecek onda söyle çıkıyor hepsini yaşamadım isim veriyor verdiği bir ismi alenen ilk falındaki gibi oldu ikinci fal çıkmadı karıştırdı kişileri... Arada hat onda karışıyor bence nedeni varlıklı o. Son baktığı falda olay akışını garip bir şekilde bunları bunları 5 ayda yaşayacaksın dedi. 5 aylık bilebilirler meleklere bildiriliyor ve melekut alemi konuşmalarını cinler yakalayabiliyorlar o kadında Turan Leyla da ve Nihal de durugoru varlık vs bence var. Nihal bazen kilitleniyor alanına giremiyorum bakamıyorum dediği de oluyor onu da bakamadım alanına giremedim söylüyor zaten nasip bu iş anlarına denk gelmek lazım bir de turuncu kader e yılda bir kez gideceksin dehşet akıl okuyor çok gitmeyeceksin bi unutacak yoksa bazıları işlerinin kompetani sana zamanla senaryo yazabiliyorlar tabi gaybi Allah bilir ama trans Zeynep çıkarsa yazarim trans Zeynep i Heidi gibi ben de tam cozemesem de kadın boş değil bir de bazen hat karistirmasa:) turuncu irem kendini çok geliştirdi o da oldukça iyi karakter çözüp akıl okuyor bu falcılara sen birsey anlatmiyorsun onlar sırasıyla gidiyor o sebeple bu besi dışına çıkmıyorum Ankara da kayıp bi kadın var Rukiye onu bulamıyorum o hiçbir şeye bakmıyor boşluğa bakıp anlatıyor dort yıl sonra onun dediği olayı yaşadım hatta yüzüne bakakalmistim çok bozulmuştum Gaybi Allah bilir elbette ama bunlar enerji boyutunda olmuş bitmiş görünüre düşenleri yakalıyorlar ben çok bunalıyorum dertleşecek kişi yok param olursa kafa dağıtıyorum olmazsa bosveriyorum turuncu aşkın iyi anında ise iyi yakalar o da harf verir kişi tarif eder, o önemli. Bir de Ankara da Meryem var o da garip tuhaf şeyleri yakalar karşıdakinin hiç bilmediğiniz mahkemesi mi var biseyi mi onlari bilir. Velhasıl kafa dağıtıyoruz çok da takılmamak lazım baktir geç yapıyorum ben bi ara Ankara da Zeynep vardı çok iyiydi dehşet bakardı sonra insan hali vitesi kuculttu İstanbul da da cok kişiyi denedim nisantasi Koray miydi Eray mi unuttum böyle kolu dövmeli degisik biriydi o birsey dedi yüzüne bakakaldım şimdi böyle iyi gözüküyor ama bu değişecek demişti gerçekten öyle oldu. Bazıları yanlış yönlendiriyor ona dikkat etmek lazım hiçbir erkek için ağlamayın gerçek seven gelir zaten sizi düşünen veya canınızı yakan varsa hemen soruyla yakaliyorlar akıllarından geçeni okudukları için 3 vakte 5 vakte diye tarih veriyorlar ama akıldan geçeni uygularsa... yaparsa... beni en çok şaşırtan isim verilmesi ve çıkması... trans Zeynep öyle biri... Fal lafa dağıtmak için belki ara ara iyi ama enerjisi kötüye denk gelmeyeceksin veya kendine okuyup üfleyip o masaya oturacaksin:) karalayanlar vardı bir ara kağıda onlar Antalya'ya ya geçti çok efsane tipler gördüm ama gelecek hiçbirini inanın yaşamadım geçmişi ani bilmeyene medyum falcı denmez bir de boncuklu bayram beni cok güldürür anda iyi ama gelecek onda da çıkmaz gelecek tutanlar deli tipler izmirli gülistan a 500 tl verdim ama dediği tarihte biri ile tanıştım 2020 Eylül demişti biri ile olan olay aynı onun dediği gibi oldu ama ben bir daha asla 500 tl kimseye vermem ykm pınar daha çıkmadı çıkarsa yazarim aklıma gelenler bunlar kızlar
Bence Zeynep ya tututor ya tutmuyor enerji anlaminda, ben denedim tutmayan kisimda oldugumu gordum mesela. Benim de ayni senin gibi hic olmadi dedikleri anda da bence bilememisti. O kadar isim saydi birini bile tanimiyorum yani dusun o kadar isimden bile bir tane tutmadi.Zeynep’i asla çözemedim aslında çözdümde söylediklerinde neyi dikkate almalıyım bilmiyorum sanada sormuştum kaç kere bana böyle dedi cidden doğrumu olurmu olmadı ama birşey düşünüyorum onu söylüyor haftaya o konuyla ilgili farklı düşünüyorum onu söylüyo iyide geçen sefer tam tersini söyledin yani bana düşünce okuyo gibi geliyo arada söylediği tek tük bişeyler varmı ok var ama çıkmadığı için ölçemiyorum o yüzden Zeynep bende soru işareti boş bir kadın değil ama bana bakmıyor ozaman. Bide çok olumlu konuşuyor fazlaca oda inandırıcı gelmiyor keşke dediği gibi olsa ama 2sene oldu :).
Bende saydığı isimleri tanımıyorum 15 tane isim saymış bu kim o kim diye tanımıyorum dedim tanışacaksın,böyle biri var dediBence Zeynep ya tututor ya tutmuyor enerji anlaminda, ben denedim tutmayan kisimda oldugumu gordum mesela. Benim de ayni senin gibi hic olmadi dedikleri anda da bence bilememisti. O kadar isim saydi birini bile tanimiyorum yani dusun o kadar isimden bile bir tane tutmadi.
Ben tanismadim da soyledikleriyleBende saydığı isimleri tanımıyorum 15 tane isim saymış bu kim o kim diye tanımıyorum dedim tanışacaksın,böyle biri var dedi
Hiç söylediği çıkmadımı peki canımBen tanismadim da soyledikleriyle
O zaman sen zeynebi eledin sayılırYok cikmadi. Yeni soyledigi biri vardi tek soyledigi cok sansli hissedecekmisim yeni kisi ile tanistigimda. Isimleri zaten tanimiyorum. Diger sordugum kisiyle olumsuz dedi olumsuz oldu ama %50 sansi var zaten ki ben pek olumlu degil demistim sorumda. Bu arada tek ongorusu oldu bu kisiyle alakali, o da olmadi, dedigi gibi ilerlemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?