İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar rozayi aramak icin illa cafeye mi ulasmak gerekir ilk? Whatsapptan bakiyor mu?

Selam. Bana da trans zeynep in numarasını yollar mısın :)

roza gittigim en kötü falcılardan biriydi, hatta iki üc kisi gitmistik ikimize aynı seyleri söylemisti. burada insanların onu sormasına bayagı sasırıyorum. hıc bu kadar bos bir fal baktırmamıstım herhalde, laf cafe canan da aynı sekilde. herhalde fal gercekten enerji isi, cunku ben bu insanlara falcı demem yani

Roza'ya kişi sorarsan isim verirsen yani karakter analizini iyi yapıyor anlıkta da iyi gelecek çıkmıyor ama

ya burayada yazayım dedim.
binnaz'da genelde belli 2-3 kişiye baktırırım. ilk kez vesile başak diye birine baktırdım. yorum olarak güzel şeyler yazmışlar diye denemek istedim. ben böyle kötü bir Türkçe böyle berbat bir yazım görmedim. sanki başka yorumlarından copy paste yapmış gibi. falım gayet olumlu bunda sıkıntı yok ama nedense ezbere yazılmış bakmamış gibi geldi bana.
baktıran ve fikri olan var mı ? bir tek bana mı tuhaf geldi merak ettim.

aylar önce havine fal baktırmıştım ve tutmuştu bir dediği spesifik bir şeydi yazmıştım buaraya ama sonra hiç denemedim deneyen var mı yakın zamanda

Sen en çok kimi beğeniyorsun canım ? Kimi tavsiye edersin ?

Symbol Toprak'a fal baktıran var mı?
Bana söyledikleri şöyle;

1-2 hafta içinde görüşme
1-1,5 ayda sevgililik
Arkadaş çevresine mesafe
Özel sektörde iş
Son fallar beklemede

Yeliz ve Zeynep de aklımda

ben dün akşam havine fal baktırdım çıkarsa yazıcam size zeyneple aynı şeyi söylediler yine ama daha önce de ikisi aynı şeyi söylemişken aldatıldıgımı ögrenmiştim o yüzden çokta inanmıyorum

Havin bende kotuydu yani 10 tane sey soylediyse 7sine hayir oyle degil demistim, geri kalanlari bildi de cok alakasiz ve gereksiz konular onlarinda denk gelip tuttugunu dusunuyorum. Falda baya tepeden bakan ust katlarda oturuyorsun dedi mesela, alakasi yok hem is yerim hem de evim 2.katta. Zaten kacinci katta oturdugumun falla ne alakasi var onu cozememistim. Bu yaz icin 4 ayri kismet gormustu ki zaten o zaman da inanmamistim. Kisacasi cikmadi bana. Ama sohbeti falan bence tatli biri, enerjisi de agir degil. Sordugum kisiye olumsuz dedi olumsuz oldu, o kisim tuttu ama gidisat tutmadi soyledigi seyler yasanmadi aramizda.

Bana da iki isim verdi yaşına kadar bilerek tipleriyle dün tarif etti ve evet birebir doğru ama sürecin söylediği şekilde ilerleyeceğini sanmıyorum Zeynep'te süreç için Havin ile aynı konuştu ama dediğim gibi geçen sefer ikisi de hayatında kimse yok dediğinde ben aldatıldığımı öğrendim o yüzden pek bir şey diyemiyorum

Anda olan seyi bile bilememeleri ilginc olmus gercekten. Anlik durumlarda bana Rita cok cok iyiydi, hatta ozelden yazmistim birkac kisiye bilmesi imkansiz olan bir detayi ve diger konulari bildi ama gelecek cikmiyor pek onun da galiba.

Anda olan seyi bile bilememeleri ilginc olmus gercekten. Anlik durumlarda bana Rita cok cok iyiydi, hatta ozelden yazmistim birkac kisiye bilmesi imkansiz olan bir detayi ve diger konulari bildi ama gelecek cikmiyor pek onun da galiba.
Rita'yı hiç denemedim ama tavsiye ediyorsan deneyeyim

Rita'yı hiç denemedim ama tavsiye ediyorsan deneyeyim
Rita'yi begenen var ama begenmeyen de cok. Unlu bir falciymis. Istanbul Kurtulus'taymis evine yakinsan evine gelenlere oncelik veriyor galiba aradigimda bakmamisti birkac ay sonra da 1 hafta zor baktirmistim, yogundu sonraya verdi randevuyu. Bende efsaneydi, baktirdigim en iyi faldi diyebilirim, yani bu kadar nokta atisli bilmedi kimse. Anlik durumlari merak ediyorsan onerebilirim ozellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…