Iste yok kendi numarasina ulasan var mi kafe de yardimci olmuyorKizlar rozayi aramak icin illa cafeye mi ulasmak gerekir ilk? Whatsapptan bakiyor mu?
Nihal 10 dakika kadar bakıyor ama iyi akıl okuyor. 10 dakika seri akıyor. Gelecekle ilgili ben hiçbirine inanmıyorum da akıl okumada bir de Turan Leyla iyi. Yani bana iyi gelenler onlar. Trans Zeynep e üç veya dört kez baktırdım gelecek onda söyle çıkıyor hepsini yaşamadım isim veriyor verdiği bir ismi alenen ilk falındaki gibi oldu ikinci fal çıkmadı karıştırdı kişileri... Arada hat onda karışıyor bence nedeni varlıklı o. Son baktığı falda olay akışını garip bir şekilde bunları bunları 5 ayda yaşayacaksın dedi. 5 aylık bilebilirler meleklere bildiriliyor ve melekut alemi konuşmalarını cinler yakalayabiliyorlar o kadında Turan Leyla da ve Nihal de durugoru varlık vs bence var. Nihal bazen kilitleniyor alanına giremiyorum bakamıyorum dediği de oluyor onu da bakamadım alanına giremedim söylüyor zaten nasip bu iş anlarına denk gelmek lazım bir de turuncu kader e yılda bir kez gideceksin dehşet akıl okuyor çok gitmeyeceksin bi unutacak yoksa bazıları işlerinin kompetani sana zamanla senaryo yazabiliyorlar tabi gaybi Allah bilir ama trans Zeynep çıkarsa yazarim trans Zeynep i Heidi gibi ben de tam cozemesem de kadın boş değil bir de bazen hat karistirmasa:) turuncu irem kendini çok geliştirdi o da oldukça iyi karakter çözüp akıl okuyor bu falcılara sen birsey anlatmiyorsun onlar sırasıyla gidiyor o sebeple bu besi dışına çıkmıyorum Ankara da kayıp bi kadın var Rukiye onu bulamıyorum o hiçbir şeye bakmıyor boşluğa bakıp anlatıyor dort yıl sonra onun dediği olayı yaşadım hatta yüzüne bakakalmistim çok bozulmuştum Gaybi Allah bilir elbette ama bunlar enerji boyutunda olmuş bitmiş görünüre düşenleri yakalıyorlar ben çok bunalıyorum dertleşecek kişi yok param olursa kafa dağıtıyorum olmazsa bosveriyorum turuncu aşkın iyi anında ise iyi yakalar o da harf verir kişi tarif eder, o önemli. Bir de Ankara da Meryem var o da garip tuhaf şeyleri yakalar karşıdakinin hiç bilmediğiniz mahkemesi mi var biseyi mi onlari bilir. Velhasıl kafa dağıtıyoruz çok da takılmamak lazım baktir geç yapıyorum ben bi ara Ankara da Zeynep vardı çok iyiydi dehşet bakardı sonra insan hali vitesi kuculttu İstanbul da da cok kişiyi denedim nisantasi Koray miydi Eray mi unuttum böyle kolu dövmeli degisik biriydi o birsey dedi yüzüne bakakaldım şimdi böyle iyi gözüküyor ama bu değişecek demişti gerçekten öyle oldu. Bazıları yanlış yönlendiriyor ona dikkat etmek lazım hiçbir erkek için ağlamayın gerçek seven gelir zaten sizi düşünen veya canınızı yakan varsa hemen soruyla yakaliyorlar akıllarından geçeni okudukları için 3 vakte 5 vakte diye tarih veriyorlar ama akıldan geçeni uygularsa... yaparsa... beni en çok şaşırtan isim verilmesi ve çıkması... trans Zeynep öyle biri... Fal lafa dağıtmak için belki ara ara iyi ama enerjisi kötüye denk gelmeyeceksin veya kendine okuyup üfleyip o masaya oturacaksin:) karalayanlar vardı bir ara kağıda onlar Antalya'ya ya geçti çok efsane tipler gördüm ama gelecek hiçbirini inanın yaşamadım geçmişi ani bilmeyene medyum falcı denmez bir de boncuklu bayram beni cok güldürür anda iyi ama gelecek onda da çıkmaz gelecek tutanlar deli tipler izmirli gülistan a 500 tl verdim ama dediği tarihte biri ile tanıştım 2020 Eylül demişti biri ile olan olay aynı onun dediği gibi oldu ama ben bir daha asla 500 tl kimseye vermem ykm pınar daha çıkmadı çıkarsa yazarim aklıma gelenler bunlar kızlar
Selam. Bana da trans zeynep in numarasını yollar mısın :)Nihal 10 dakika kadar bakıyor ama iyi akıl okuyor. 10 dakika seri akıyor. Gelecekle ilgili ben hiçbirine inanmıyorum da akıl okumada bir de Turan Leyla iyi. Yani bana iyi gelenler onlar. Trans Zeynep e üç veya dört kez baktırdım gelecek onda söyle çıkıyor hepsini yaşamadım isim veriyor verdiği bir ismi alenen ilk falındaki gibi oldu ikinci fal çıkmadı karıştırdı kişileri... Arada hat onda karışıyor bence nedeni varlıklı o. Son baktığı falda olay akışını garip bir şekilde bunları bunları 5 ayda yaşayacaksın dedi. 5 aylık bilebilirler meleklere bildiriliyor ve melekut alemi konuşmalarını cinler yakalayabiliyorlar o kadında Turan Leyla da ve Nihal de durugoru varlık vs bence var. Nihal bazen kilitleniyor alanına giremiyorum bakamıyorum dediği de oluyor onu da bakamadım alanına giremedim söylüyor zaten nasip bu iş anlarına denk gelmek lazım bir de turuncu kader e yılda bir kez gideceksin dehşet akıl okuyor çok gitmeyeceksin bi unutacak yoksa bazıları işlerinin kompetani sana zamanla senaryo yazabiliyorlar tabi gaybi Allah bilir ama trans Zeynep çıkarsa yazarim trans Zeynep i Heidi gibi ben de tam cozemesem de kadın boş değil bir de bazen hat karistirmasa:) turuncu irem kendini çok geliştirdi o da oldukça iyi karakter çözüp akıl okuyor bu falcılara sen birsey anlatmiyorsun onlar sırasıyla gidiyor o sebeple bu besi dışına çıkmıyorum Ankara da kayıp bi kadın var Rukiye onu bulamıyorum o hiçbir şeye bakmıyor boşluğa bakıp anlatıyor dort yıl sonra onun dediği olayı yaşadım hatta yüzüne bakakalmistim çok bozulmuştum Gaybi Allah bilir elbette ama bunlar enerji boyutunda olmuş bitmiş görünüre düşenleri yakalıyorlar ben çok bunalıyorum dertleşecek kişi yok param olursa kafa dağıtıyorum olmazsa bosveriyorum turuncu aşkın iyi anında ise iyi yakalar o da harf verir kişi tarif eder, o önemli. Bir de Ankara da Meryem var o da garip tuhaf şeyleri yakalar karşıdakinin hiç bilmediğiniz mahkemesi mi var biseyi mi onlari bilir. Velhasıl kafa dağıtıyoruz çok da takılmamak lazım baktir geç yapıyorum ben bi ara Ankara da Zeynep vardı çok iyiydi dehşet bakardı sonra insan hali vitesi kuculttu İstanbul da da cok kişiyi denedim nisantasi Koray miydi Eray mi unuttum böyle kolu dövmeli degisik biriydi o birsey dedi yüzüne bakakaldım şimdi böyle iyi gözüküyor ama bu değişecek demişti gerçekten öyle oldu. Bazıları yanlış yönlendiriyor ona dikkat etmek lazım hiçbir erkek için ağlamayın gerçek seven gelir zaten sizi düşünen veya canınızı yakan varsa hemen soruyla yakaliyorlar akıllarından geçeni okudukları için 3 vakte 5 vakte diye tarih veriyorlar ama akıldan geçeni uygularsa... yaparsa... beni en çok şaşırtan isim verilmesi ve çıkması... trans Zeynep öyle biri... Fal lafa dağıtmak için belki ara ara iyi ama enerjisi kötüye denk gelmeyeceksin veya kendine okuyup üfleyip o masaya oturacaksin:) karalayanlar vardı bir ara kağıda onlar Antalya'ya ya geçti çok efsane tipler gördüm ama gelecek hiçbirini inanın yaşamadım geçmişi ani bilmeyene medyum falcı denmez bir de boncuklu bayram beni cok güldürür anda iyi ama gelecek onda da çıkmaz gelecek tutanlar deli tipler izmirli gülistan a 500 tl verdim ama dediği tarihte biri ile tanıştım 2020 Eylül demişti biri ile olan olay aynı onun dediği gibi oldu ama ben bir daha asla 500 tl kimseye vermem ykm pınar daha çıkmadı çıkarsa yazarim aklıma gelenler bunlar kızlar
Sen en çok kimi beğeniyorsun canım ? Kimi tavsiye edersin ?roza gittigim en kötü falcılardan biriydi, hatta iki üc kisi gitmistik ikimize aynı seyleri söylemisti. burada insanların onu sormasına bayagı sasırıyorum. hıc bu kadar bos bir fal baktırmamıstım herhalde, laf cafe canan da aynı sekilde. herhalde fal gercekten enerji isi, cunku ben bu insanlara falcı demem yani
SON FALLAR
Kızlar beklediğim kişinin başka bir amaçla görüştüğü sevgilisi varmış, kendisi doğruladı. Ben de başka amaçta olsa görüştüğü kız olduğu için görüşemeyeceğimizi belirten bir mesaj attım.
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Son fallar beklemedeSymbol Toprak'a fal baktıran var mı?
Bana söyledikleri şöyle;
1-2 hafta içinde görüşme
1-1,5 ayda sevgililik
Arkadaş çevresine mesafe
Özel sektörde iş
Yeliz ve Zeynep de aklımdaSON FALLAR
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Yeliz:
Ağustos'ta yazacak
Ağustos'un ortasında sevgililik
Temmuz sonu kızla ayrılık
Havin bende kotuydu yani 10 tane sey soylediyse 7sine hayir oyle degil demistim, geri kalanlari bildi de cok alakasiz ve gereksiz konular onlarinda denk gelip tuttugunu dusunuyorum. Falda baya tepeden bakan ust katlarda oturuyorsun dedi mesela, alakasi yok hem is yerim hem de evim 2.katta. Zaten kacinci katta oturdugumun falla ne alakasi var onu cozememistim. Bu yaz icin 4 ayri kismet gormustu ki zaten o zaman da inanmamistim. Kisacasi cikmadi bana. Ama sohbeti falan bence tatli biri, enerjisi de agir degil. Sordugum kisiye olumsuz dedi olumsuz oldu, o kisim tuttu ama gidisat tutmadi soyledigi seyler yasanmadi aramizda.ben dün akşam havine fal baktırdım çıkarsa yazıcam size zeyneple aynı şeyi söylediler yine ama daha önce de ikisi aynı şeyi söylemişken aldatıldıgımı ögrenmiştim o yüzden çokta inanmıyorum
Bana da iki isim verdi yaşına kadar bilerek tipleriyle dün tarif etti ve evet birebir doğru ama sürecin söylediği şekilde ilerleyeceğini sanmıyorum Zeynep'te süreç için Havin ile aynı konuştu ama dediğim gibi geçen sefer ikisi de hayatında kimse yok dediğinde ben aldatıldığımı öğrendim o yüzden pek bir şey diyemiyorumHavin bende kotuydu yani 10 tane sey soylediyse 7sine hayir oyle degil demistim, geri kalanlari bildi de cok alakasiz ve gereksiz konular onlarinda denk gelip tuttugunu dusunuyorum. Falda baya tepeden bakan ust katlarda oturuyorsun dedi mesela, alakasi yok hem is yerim hem de evim 2.katta. Zaten kacinci katta oturdugumun falla ne alakasi var onu cozememistim. Bu yaz icin 4 ayri kismet gormustu ki zaten o zaman da inanmamistim. Kisacasi cikmadi bana. Ama sohbeti falan bence tatli biri, enerjisi de agir degil. Sordugum kisiye olumsuz dedi olumsuz oldu, o kisim tuttu ama gidisat tutmadi soyledigi seyler yasanmadi aramizda.
Anda olan seyi bile bilememeleri ilginc olmus gercekten. Anlik durumlarda bana Rita cok cok iyiydi, hatta ozelden yazmistim birkac kisiye bilmesi imkansiz olan bir detayi ve diger konulari bildi ama gelecek cikmiyor pek onun da galiba.Bana da iki isim verdi yaşına kadar bilerek tipleriyle dün tarif etti ve evet birebir doğru ama sürecin söylediği şekilde ilerleyeceğini sanmıyorum Zeynep'te süreç için Havin ile aynı konuştu ama dediğim gibi geçen sefer ikisi de hayatında kimse yok dediğinde ben aldatıldığımı öğrendim o yüzden pek bir şey diyemiyorum
Rita'yı hiç denemedim ama tavsiye ediyorsan deneyeyimAnda olan seyi bile bilememeleri ilginc olmus gercekten. Anlik durumlarda bana Rita cok cok iyiydi, hatta ozelden yazmistim birkac kisiye bilmesi imkansiz olan bir detayi ve diger konulari bildi ama gelecek cikmiyor pek onun da galiba.
Rita'yi begenen var ama begenmeyen de cok. Unlu bir falciymis. Istanbul Kurtulus'taymis evine yakinsan evine gelenlere oncelik veriyor galiba aradigimda bakmamisti birkac ay sonra da 1 hafta zor baktirmistim, yogundu sonraya verdi randevuyu. Bende efsaneydi, baktirdigim en iyi faldi diyebilirim, yani bu kadar nokta atisli bilmedi kimse. Anlik durumlari merak ediyorsan onerebilirim ozellikle.Rita'yı hiç denemedim ama tavsiye ediyorsan deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?