İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrıca burda herkes yorumlarını yazıyor kımse kımseyı gaza getırmıyor....
kımse ole senın gıbıı cok ıyı daha ıyısı yok yazmıyor büyük başlıklar da atmıyorrr...genelde sadece gıttım sole dedı bole dedı dıyoruzzz...
Neyse yanlıs anlama ama anladık sana göre çok iyi
Ama hayatında cok fal baktırmamıs bır ınsana cok ıyı olan bana facıa olabılıyor burda bunu 100 kere yasadıkk.....
O yüzden bu kadın madem ıyı ne guzel falcını bulmussun daha fazla kısının gıtmesı ıcın ısrara gerek yok sanırımmm...
Burdan bır cok kısı gıder yorumlarını yazar ona göre herkes gider yada gitmez ama bir tek senın bagıra bagıra kadının anlatman yeterlı degıl kusura bama,benı de yanlıs anlama....

git gel,anlatırsınnn bız de rahatlarızz sıkıldım artık aynı yorumdannn
git bebegımmm anlat banaa yanlız sana pembe tablo cızıyo dıye aman da aaman kaptırma kendınıı:)))
burc,harf,isim,karekter analızı yapamayan falcının gelecek yorumu nu kaale almam benn:)))

gidicez ama başka birine daha gidebiliriz burdan bi arkadası da ayarladım erkek arkadas onla beraber gidecez hehehe :) bana pembe tablo çizerse onun yorumuna bakarız :)))))

gidicez ama başka birine daha gidebiliriz burdan bi arkadası da ayarladım erkek arkadas onla beraber gidecez hehehe :) bana pembe tablo çizerse onun yorumuna bakarız :)))))

vayyyyy demek aldatmalar basladı bızsız fal turları falannn...Ben bunları yazıyorum tukenmez kalemle falan hemıdeee
Ben senden bunun ıntıkamını bu hafta ıcerısınde cıkaracam ınsallahhh madem oleee

vayyyyy demek aldatmalar basladı bızsız fal turları falannn...Ben bunları yazıyorum tukenmez kalemle falan hemıdeee
Ben senden bunun ıntıkamını bu hafta ıcerısınde cıkaracam ınsallahhh madem oleee

ben kendimi sizin için feda ed,yorum senin bana su söylediklerine bak gerçekten yakıştıramadım yani
( biliyorum ki reklam ama genede gideyim dedim belki bir umut :))

ben kendimi sizin için feda ed,yorum senin bana su söylediklerine bak gerçekten yakıştıramadım yani
( biliyorum ki reklam ama genede gideyim dedim belki bir umut :))

Iste hafta ıcı de bız kendımızı senın ıcın feda edıcez yanlız bılırsın ben yas tahtaya basmam:))
gıt canım sen gitt birşey ummadan git,serhan ve semra facıasından sonra ne kadar kötü olabilir ki ahahahaahhaaa:)))

arkadaşım dimo fatoşa ben baktırdım bana söylediği bir çok şey çıktı ve oldu bence süper sende zaten falın çıktıkca bana hak vericeksin:)

sevgili serpil sana birşey sormak istiyorum,bu fatoş kafe haricindede buluşup fal bakıyormu şöyle orta yaşlı kadıköyde ikamet eden üç harflileri varmış eğer aynı kişiden bahsediyorsak ben ona baktırmıştım fincanı açmadan anlatmaya başlamıştı şimdi beni iyi dinle tekrar geri dönemem birşey sorsan hatırlayamam diyip başlıyo fala eğer aynı kişiyse evet iyi fal bakıyo çok isabetliydi ama gelecek henüz çıkmadı tozpembe geleceğe dair bana söyledikleri ama sallamadı atıp tutmadı hakkını yiyemem

fakat sende artık bu kadar bahsetme sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun sıkıldık pek hoşlaşmıyoruz bu durumdan

arkadaşlar karar veremiyorum, nostradamus zeynep mi dimo cafe fatoş mu?tarih veriyor mu ikisi de?ve tarihleri çıkıyor mu?

sevgili arkadaşım bende sürekli şengül dilek emine gibi isimleri okuyup duymaktan sıkıldım ama herkez fikrini söylemekte hür olduğundan isyanda etmiyor saygı gösteriyoruz değilmi?

arkadaşlar karar veremiyorum, nostradamus zeynep mi dimo cafe fatoş mu?tarih veriyor mu ikisi de?ve tarihleri çıkıyor mu?

dimo cafe fatoş eğer falında tarih çıkarsa söylüyor bazen ay bazen gün bazende direk tarih veriyor ama sonuçta memnun kalıcaksın fatoşdan. bana güven:)

bak arkadaşım bende çok falcıya gittim tiryaki cafe nostra damus kadınlar kahvesi bi melek cafe symbol cafe kırmızım angels ortakapı vs.ve ben burda evet sürekli bir ismi söylüyorsam bu reklam için değil arkadaşlarımın gerçekten faydalanmasını istediğim için.sonuçta gittiğimiz her falcıya para ödüyoruz ve neden paramız çöp olsun zamanımızda hiç olsun.bunun için fatoş diyorum yeni deneyen arkadaşlar var hangisi olumsuz yorum yapmış soruyorum.ve son olarak şunu diyorum sezarın hakkı sezara değilmi?

Serpil senden ricamızz ok anladık bir öneri getirdin ama herşeyin altına da bu kadını yazınca ınan bana sıkıcı oluyorr.......
Ok gidecez ama yeterki daha fazla aynı şeyleri yazmaa

Angelim yeter artık tükettin kendini yaw..... :81::84:Ben de bu akşam Fatoş'a gideceğim ve sanırım bir eski olarak benim yorumlarıma güvenirsin. Bakalım en fazla kaybım 20 lira ve biraz da zaman olur. Çünkü ben de senin gibi şimdi, geçmiş ve karakter analizini doğru yapabilen falcıya inanıyor ve güveniyorum. Gelecek beklentisi olmadan gitmek bana çok daha isabetli geliyor. bakalım gidip göreceğim.....

canım sizler için kendimi feda ediyorum iste bennnsen git canım anlatırsın bizim kız gitti bu arada öglen
Bu arada Hande için de dersin benim beklentilerimi karşılarmı acebaaa

Eveeeeeeeet arkadaslarr geldim dimo fatoştan, handekuka evet o bayan sanırım bahsettiğin söylediğin gibi konuşuyor aynı..
karakter analizi, burç, geçmişte yaşanılan sıkıntılar vs. bunların hiçbiri yok bi kere, bir cerrah edasıyla insanoğlunda olası bütün hastalıkları saydı eh içinden elbett tutturduğu oldu.. tarih filan hiçbişey yok sölemedi sadece bana enterasan gelen ve hiç aklıma gelmiycek bişeyi söledi onun içinde benim yapmam gereken bişey en gec iki güne hallederim bakalım doğru mu??? başkada bişey yok klasik iş değiştirceksin vs. genel gecer bir fal yani ben beğenmedim çok fazla ama gitmek isteyen olursa tabiki denesin. dior sen dene bakalım belki bende problem vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…