Google'da bir forumda hakkinda soyle bir yorum buldum;şişliye çok yakınım adres biliyorsan özelden yazabilir misin ya da telefon
Canım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıcSen en çok kimi beğeniyorsun canım ? Kimi tavsiye edersin ?
bana da yazar mısın lütfen özeldenCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Ay bana da yazarmısınız.Canım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
3000 kredi olmuş şuanBinnaz'da 1000 kredim kalmis, Asya Aydin diye bir yorumcuya kahve gonderdim ben cok begendim kredisi kalan varsa deneyebilir. 1-2 seyi bilmis ozellikle ki telde bakanlar bile gormemeisti bunu.
Kredisiyle surekli oynuyor, ne zaman baksam 3000 ve 1000 arasi degisiyor bence 1000 olmasini bekleyip oyle baktirin, iyiydi ama yazili icin 3000 cok tabii 1000 ideal.3000 kredi olmuş şuan
Bana da lütfenCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Bana da numarasını verir misinCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Baktirdiniz miarkadaslar besiktas kahvalticilar sokaginda bakan bir abla varmis belli bir yeri yok orda gezerken o sizi buluyormus tum calisanlar falan biliyormus bir tane garsona soyluyorsun gecince bana haber verin diye genelde haftaici ve cmt gunleri ordaymis saat 11-12 gibi ücreti 60 tl baya iyiymis oyle diyorlar deneyen var mı
Merhaba, kim bu dediğiniz paylaşabilir misiniz?Canım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Bana da gonderir misinCanım hem yıldızname hem su birde ilk defa duyduğum mendel bakımını yapıyormuş ama mendel ne ben bilmiyorum gönderiyim bilgileri
Bitanem merhaba, bu dedigin kisi o kisi mi?Canım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
evet canım senin baktırdıgınBitanem merhaba, bu dedigin kisi o kisi mi?
Tahmin etmistim, sagol canim benim.evet canım senin baktırdıgın
Beğendiniz mi sizde önerilen falcıyı?Tahmin etmistim, sagol canim benim.
Kaç gündür siteye girememiştim. Özelden yazarsan falcıyı bana sevinirim cnmCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?