- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
KesinlikleBeğendiniz mi sizde önerilen falcıyı?
Zeynep bu ara yoğunum demiş arkadaşım arayınca bakmamış ama kıza tam 6 gün sonra dönmüş yani müsait olunca sanırım bir şekilde dönüyor.Zeynep e ben hiç ulaşamıyorum. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum dönmüyor
1 aydır ulaşamadım kadına
Siz aradığınızda hemen dönüyor mu
Eğer gelecek ile ilgili vadeleri çıkarsa bizlerle de paylaşır mısınız?Arkadaşlar bana çok mesaj geliyor numarasını verebilir miyim diye ama ben veremem. Çünkü vermemem söylendi o yüzden özelden yazanlar kusura bakmayın. Burdan yazayım dedim. Falcı hakkında da yorumum şu: Redvelvetcake canımın içi sayesinde baktırdım bana yardımcı oldu sağolsun çokve çok çok çok beğendim. Benimle ilgili bi ayrıntıyı sorarım hep falcılara ve genelde hepsi hayır der ama bu falcı bildi bi ilk olarak. Çok güzel baktı ve herşeyi bildi.
Tabiki paylasirim :)Eğer gelecek ile ilgili vadeleri çıkarsa bizlerle de paylaşır mısınız?
Ne olurr bize de önerin , telefon olmasa da sosyal medyayı filan var mıCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Merhabalar bana bahsettiğiniz falcının bilgilerini atar mısın rica etsemCanım merhaba, benim gercek bir falcı oldugunu düşündüğüm tek bir kişi var, sana yazayım simdi özelden. Onun dışında başka falcı diyebılecegim birini tanımadım ben hıc
Bundan yaklaşık 4 ay önce Zeynep’e fal baktırmıştım
Bir sağlık sorunu yaşayacağımı söylemişti ki aklımdan geçmeyecek bir şeydi
Oldu mu oldu
Baktırdığım kişiler fazla olmadığı için
Ben zaten sormam sağlığımla alakalı soru
Canan mesela hiçbir sağlık sorunu yaşamayacağımı söylemişti ki son zamanlarda baktırdığım tek tük falcılardan biridir kendisi
Zeyder de bir şey söylememişti
Burada zaten hep aynı isimler geçiyor
Açıkçası Zeynep hakikaten ben de iyi
Tecrübe ettim bunu
Canım bu söylediği 4 ay önceydi ama ben mesaj yazıyorum kendisine uygun olursa dönüyorBir de baktırabilsem cidden bayadır arıyorum mesaj atıyorum dönmüyor. Siz nasıl ayarlıyorsunuz
O zaman hiç gerek yok canım teşekkür ederimburaya fazla girmiyorum zaten,zira hep aynı isimler geçiyor
Bir de,gerek duymuyorum
Rita ya gitmek isteyen arkadaşım,psikolojini sağlam tut bence
Selamlar sevgiler herkese
Geçmiş olsunBundan yaklaşık 4 ay önce Zeynep’e fal baktırmıştım
Oldu mu oldu
Canan mesela hiçbir sağlık sorunu yaşamayacağımı söylemişti ki son zamanlarda baktırdığım tek tük falcılardan biridir kendisi
Tecrübe ettim bunu
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunUmarım çabucak atlatacağız bir şeydir. Soru sorarken de iyi düşünmek gerek sanırım, bana gelecekle ilgili çok spesifik şeyler söylemedi. Bir daha baktırırsam sağlıkla ilgili sormak aklımda. Bekliyorum ama mesela adım atacak dediği kişinin engellediğini fark ettim bugün. Hala istiyor muyum onu da bilmiyorum. Geçmiş ve anda kesinlikle çok iyi.
Merhaba bahsettiginiz hangi canan? Kontes kafedeki mi?Bundan yaklaşık 4 ay önce Zeynep’e fal baktırmıştım
Oldu mu oldu
Tecrübe ettim bunu
Bana kafede de çalıştığını söylemişti…ama hangi kafe bilmiyorum canımMerhaba bahsettiginiz hangi canan? Kontes kafedeki mi?
Geçmiş olsun canım bu arada keşke sana söylemeseymişTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?