- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bu arada keşke sana söylemeseymiş( ay zeynepten korktum iyice
Zeynep 'e yakın zamanda baktırmıştın sanki canım, farklı şeyler söyledi mi? Ben de yine bir baktırmak istiyorum ama 2 3 ay gibi vade vermişti, daha 20 gün filan oldu. Aklımda baktırmak istediğim iki kişi daha var ama Zeynep'e de farklı sorular sorup düşüncelerini öğrenmeyi de istiyorum.Ben Zeynep hariç hiç kimseye baktırmıyorum artık.
Biraz önce falından çıktım, tek kelimeyle efso
YaaaZeynep aşk konularında pembeci değil mi ? ben aşk harici bi konu için baktırıyorum bilemiyorum ama benim önerimle baktıran 2 arkadaşım olmuştu ilişkileri için ikisinede aynı şeyi söylemişti
gözünü kapatınca seni görüyo
siz bununla yüzyüze geleceksiniz
çok şaşıracaksın
sana nasılsın diyecek
zeynepin bakmam diyeceği bir konu olduğunu sanmıyorum ya ne sorsan bakar bence oYaaaevet bana da hep olumlu konuştu. Ama o zaman ben çok mutsuzum ve eski sevgilim pişman olup dönsün istiyordum bana yaşattığı şeye rağmen. Şimdi ben emin değilim, ne istediğimi bilmiyorum gibi vs. İlişkimden çok önce olan eski flörtüm yeniden denemek istediği için aklım karışık. Şimdi baktırsam iki kişi için de bakar mı bilmiyorum
Haklı olabilirsin , tarotta filan tek bakanlar oluyor ya o yüzden emin olamamıştım. Zeynep bakar dediğin gibizeynepin bakmam diyeceği bir konu olduğunu sanmıyorum ya ne sorsan bakar bence o
Zeynep Benım de hep aklımda baya merak ediyorum ama söylediklerine dair burada yapılan yorumlar da hep aynı simdi ben baktırsam bana da bunları söyleyecek muhtemelen o zaman hic de değmez gibi geliyorZeynep aşk konularında pembeci değil mi ? ben aşk harici bi konu için baktırıyorum bilemiyorum ama benim önerimle baktıran 2 arkadaşım olmuştu ilişkileri için ikisinede aynı şeyi söylemişti
gözünü kapatınca seni görüyo
siz bununla yüzyüze geleceksiniz
çok şaşıracaksın
sana nasılsın diyecek
Canım biz x kişisini soruyorsak o da y kişisini anlatıyorsa nerede kaldı bu mükemmel falcılık?Zeynep ilginc bir falcı ya bazen benim aklimi okuyormus gibi geliyor bazende gelecek icin dedigi seyler cikiyor.
Zeynep kisileri kariştiriyor gibi yorumlar vardi daha öncelerde bayadir baktirmadim ben mesela x kisisini soruyorsun o y kisisini anlatiyor
Ben sık sık baktırıyorum, her baktırdığımda çocuğun farklı düşüncelerini öğreniyorum. Bence güzel zihin okuyor.Zeynep 'e yakın zamanda baktırmıştın sanki canım, farklı şeyler söyledi mi? Ben de yine bir baktırmak istiyorum ama 2 3 ay gibi vade vermişti, daha 20 gün filan oldu. Aklımda baktırmak istediğim iki kişi daha var ama Zeynep'e de farklı sorular sorup düşüncelerini öğrenmeyi de istiyorum.
Evet haklisn canimyani bazende ilginc seyler biliyor ama . Acaba gununde mi olmasi lazim zeynep konusu kafami kurcaliyorCanım biz x kişisini soruyorsak o da y kişisini anlatıyorsa nerede kaldı bu mükemmel falcılık?
O düşüncelerin gerçekten çocuğa ait oldunu nerden biliyorsun ki kızz konuşuyor musunBen sık sık baktırıyorum, her baktırdığımda çocuğun farklı düşüncelerini öğreniyorum. Bence güzel zihin okuyor.
Bana çocuğun hitap şekli ve sesiyle seslendi ben orda şok oldum kızO düşüncelerin gerçekten çocuğa ait oldunu nerden biliyorsun ki kızz konuşuyor musun
Yoksa
Zeynebin dediği hoşuna gidiyor diye öyle düşünüyor olma kendini kaptırma valla
banada geçenlerde birşeyler diyordu bak bak bu onun sesi sana gelecek böyle diyecek diyorBana çocuğun hitap şekli ve sesiyle seslendi ben orda şok oldum kız
Malum kişiyle 1 ay önce görüştük, orda Zeynep'in dediklerini onaylamış oldu. Ben Zeynep'e yaklaşık 8-9 aydır fal baktırıyorum.
Ben son zamanlarda Zeynep'e sık baktırıyorum, baktırdıkça enerjimiz uydu belki de. Aynı malum kişi gibi konuşuyor, yanımda arkadaşlarım da şaşırıyor.banada geçenlerde şey diyordu nasılsın nasılsın bak bak bu onun sesi sana sesleniyor diyorgülücektim zor tuttum kendimi
valla bende yazıcak spesifik bişey yokZeynep'e baktıranlar özel mesajdan konuşabilir miyiz, hepimize neler söylüyor bir konuşalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?