- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Evetvalla bende yazıcak spesifik bişey yokaynı geçen yazdığım şeyleri duyuyorum her seferinde
siz yüzyüze geleceksiniz
kendime dair napacağımı bilmiyoum
hayatıma dair napıcağıma bilmiyorm
hayatıma dair bir başıma kaldım
mutsuzum
çok şaşıracaksın
bunları sizlerede söylüyor mu
e tamam zaten çıkan bişey yoktu an için söyledikleri de herkesin hoşuna gidecek şeyler
Ayy yine baktırsam mı diye düşündüm ama sonra herkese aynı dediği şeyleri okudukça da bilemiyorum djjdjdjd pofBen sık sık baktırıyorum, her baktırdığımda çocuğun farklı düşüncelerini öğreniyorum. Bence güzel zihin okuyor.
Noldu canım neden ağlıyorsun yaKızlar bu mesajı ağlayarak yazıyorum. Ben ve buradaki birkaç arkadaş bizler boşuna mı bekliyoruz, hiç umudum kalmadı... Doğru düzgün hoca olsa artık hocaya gidicem, o da yok... Benim gibi kimin ne sıkıntısı varsa Allah'ım gidersin inşallah...
Canım ben şunu anladim beklentiye girmemek lazim bence sen beklentiye girdin uzadıkcada mevzu üzülüyorsunKızlar bu mesajı ağlayarak yazıyorum. Ben ve buradaki birkaç arkadaş bizler boşuna mı bekliyoruz, hiç umudum kalmadı... Doğru düzgün hoca olsa artık hocaya gidicem, o da yok... Benim gibi kimin ne sıkıntısı varsa Allah'ım gidersin inşallah...
zeynep aylar önce ben baktırdığımda bana karşı tarafla aramda geçen bir konuşmayı onun gideceğini benimde onu görmek için başka şehre gideceğimi söylemişti çünkü o dönem ben hep onu düşünüyordum gidecek ben de gideceğim sonra aldatıldığımı ögrendim ve gitmedim o gittimi bilmiyorum yani sanki bizizm aklımızdakini bize söylüyor gibi ve çok pembe tablo dönecek ölüyor bitiyor her yerde sen varsın pişman mutsuz o konuşunca adama üzülüp aglayasım geliyor bu adam neler yaşamış yazık diye :)Zeynep Benım de hep aklımda baya merak ediyorum ama söylediklerine dair burada yapılan yorumlar da hep aynı simdi ben baktırsam bana da bunları söyleyecek muhtemelen o zaman hic de değmez gibi geliyor
al işte. geçmiş olsun umarım canını sıkmıyorsundur... birkaç süslü ile bu zeynep konusunu özelden konuşuyoruz. inanamıyorum derken bunu kastediyordum :) çok pembe tablo çiziyor. arada spesifik bildiği şeyler oluyor galiba çok yazan oldu zeynep'in o an düşüncelerini söylediği şekilde doğruladım, sorduğum kişinin ağzından duydum diye. bu kısımlar için bir şey demiyorum ama bu seni özlüyor, dönecek, bekle, çok şaşıracaksın, görüşeceksiniz, yüz yüze geleceksiniz falan bunlara inanıp ümitlenmesin hiç kimse. ben dahil :))zeynep aylar önce ben baktırdığımda bana karşı tarafla aramda geçen bir konuşmayı onun gideceğini benimde onu görmek için başka şehre gideceğimi söylemişti çünkü o dönem ben hep onu düşünüyordum gidecek ben de gideceğim sonra aldatıldığımı ögrendim ve gitmedim o gittimi bilmiyorum yani sanki bizizm aklımızdakini bize söylüyor gibi ve çok pembe tablo dönecek ölüyor bitiyor her yerde sen varsın pişman mutsuz o konuşunca adama üzülüp aglayasım geliyor bu adam neler yaşamış yazık diye :)
bana kötü bir şey söylemiyor ama umarım dediği gibi olur ben yine de umutlanmıyorumZeynebin dedigini bende arkadaşlarımda er geç herzaman yasamisimdir .. bence Zeynep olayı artık duymak istediklerimizle ilgili oluyo ... kadın duymak istediklerimizi söyleyince iyi istemeyince kötü... bir insan kötü diyor ise asla o ismi baskasida verse iyi dedigini hiç duymadım ve bir insanın özellikle kişiliği ile ilgili kotu diyor ise kesinlikle bir adım öte durulmali... bu sadece bende değil bircok arkadaşımda daha böyle oldu ... ben tek geçerim zeynebi ...
Telefonda bakıyor kendisi .arkadaşlar özel mesajla birine sormuştum ama cevap vermedi . Trans zeynep dediğiniz kişiye nereden fal baktırıyorsunuz ? ben bulamadım
ee nereden buluyorsunuz telefonunu ?Telefonda bakıyor kendisi .
Kim bu Zeynep canım nasıl baktırabilirim ?Bana çocuğun hitap şekli ve sesiyle seslendi ben orda şok oldum kız
Malum kişiyle 1 ay önce görüştük, orda Zeynep'in dediklerini onaylamış oldu. Ben Zeynep'e yaklaşık 8-9 aydır fal baktırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?