- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Mesaj atar mısın canım?Kim bu Zeynep canım nasıl baktırabilirim ?
bana 23 gün bekle demişti her şey daha kötü olmuştu umarım 23 ay değildir ya en kötü 23 hafta olsunArkadaşlar geçmişe baktım, Zeynep 5-6 gün içinde arayacak demiş tam 6 hafta sonra aramış. 2 hafta demiş, tam 2 ay sonra aramış. Zeynep'in haftaları ay oluyor, bekleyenlerin bilgisine...
Söyleşi banada ama adam gayet ne yapacağını bilio öle çaresiz biri fln degilvalla bende yazıcak spesifik bişey yokaynı geçen yazdığım şeyleri duyuyorum her seferinde
siz yüzyüze geleceksiniz
kendime dair napacağımı bilmiyoum
hayatıma dair napıcağıma bilmiyorm
hayatıma dair bir başıma kaldım
mutsuzum
çok şaşıracaksın
bunları sizlerede söylüyor mu
yani benimki de normal şartlarda gününü gün ediyor ama Zeynep'e kalırsa dünya yıkılmış o altında kalmış :)Söyleşi banada ama adam gayet ne yapacağını bilio öle çaresiz biri fln degil
Al benden de o kadar adamın dünya umrunda değil Zeynep dio ki ne yapacağımı bilmiorum dio. O kadar iyi bilio ki halbuki hemde çok iyi bilio ona eminim yaniyani benimki de normal şartlarda gününü gün ediyor ama Zeynep'e kalırsa dünya yıkılmış o altında kalmış :)
Evet Fulya,ya gitmeyin.O kadar lakayt ve saygisiz ki 5 dakika icin 110 T L alip bir de fal esnasinda kendi telefonuna gelen mesajjlarina cevap yaziyor hatta arayan yakiniyle falan konusuMirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.
Vallahi bende vadelere daha zaman var o yüzden net konuşamıyorum. Bana söylediği isimlerin çoğunu tanımıyorum. Belki ileride tanırım bilmiyorum.Kızlar kimse yorum yapmayacak mı Zeynep için
Herkese söylediği şeyleri bana da söylüyordu en son dayanamadım ben mesaj attım gerçekten kötü bir duruma düştüm yine de hakkını yemek istemem isimler hariç genel olarak bildiği şeyler olmuştuKızlar kimse yorum yapmayacak mı Zeynep için
Nasıl yani yani bildi mı bilmedi miHerkese söylediği şeyleri bana da söylüyordu en son dayanamadım ben mesaj attım gerçekten kötü bir duruma düştüm yine de hakkını yemek istemem isimler hariç genel olarak bildiği şeyler olmuştu
Karşı tarafın duygularını ve düşüncelerini bilemedi dediği her şeyin tersini yaşadım maalesefNasıl yani yani bildi mı bilmedi mi
Zeynep mi canım bu dediğin tersi olanlarKarşı tarafın duygularını ve düşüncelerini bilemedi dediği her şeyin tersini yaşadım maalesef
Emin misin?? Belki sonra düzelirKarşı tarafın duygularını ve düşüncelerini bilemedi dediği her şeyin tersini yaşadım maalesef
Roza ve Nihal'in net verdiği tarihler bitti, bir şey olduğu yokSON FALLAR
Kızlar beklediğim kişinin başka bir amaçla görüştüğü sevgilisi varmış, kendisi doğruladı. Ben de başka amaçta olsa görüştüğü kız olduğu için görüşemeyeceğimizi belirten bir mesaj attım.
Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik
Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla
Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Ne yazık ki mümkün değil hayırlısı böyleydi belki de ben bıraktım fal baktırmayı zaten kesinlikle enerji düşürüyorEmin misin?? Belki sonra düzelir
Belki sonra düzelir bazen zeynep in falı sonra çıkıo diolarNe yazık ki mümkün değil hayırlısı böyleydi belki de ben bıraktım fal baktırmayı zaten kesinlikle enerji düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?