İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar geçmişe baktım, Zeynep 5-6 gün içinde arayacak demiş tam 6 hafta sonra aramış. 2 hafta demiş, tam 2 ay sonra aramış. Zeynep'in haftaları ay oluyor, bekleyenlerin bilgisine...
bana 23 gün bekle demişti her şey daha kötü olmuştu umarım 23 ay değildir ya en kötü 23 hafta olsun

Söyleşi banada ama adam gayet ne yapacağını bilio öle çaresiz biri fln degil

yani benimki de normal şartlarda gününü gün ediyor ama Zeynep'e kalırsa dünya yıkılmış o altında kalmış :)
Al benden de o kadar adamın dünya umrunda değil Zeynep dio ki ne yapacağımı bilmiorum dio. O kadar iyi bilio ki halbuki hemde çok iyi bilio ona eminim yani

Evet Fulya,ya gitmeyin.O kadar lakayt ve saygisiz ki 5 dakika icin 110 T L alip bir de fal esnasinda kendi telefonuna gelen mesajjlarina cevap yaziyor hatta arayan yakiniyle falan konusu
yorHaram olsun verdigim para

Turuncu-Şahnaz: Malum kişinin hayatında bir kız olduğunu bilemedi. Hayatında hiç kimse yok dedi
(3-5 hafta arasında işle ilgili gelişme, 3 ay ya da 3 hafta ya da 3 gün içinde malum kişiyle sevgililik)

Roza ve Nihal'in net verdiği tarihler bitti, bir şey olduğu yok Bu arada Zeynep'e 4 Ağustos tarihinde fal baktırmıştım, 8 gün vade vermişti ama onun günleri hafta haftaları ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…