İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yaa acaba Zeynep için sadece olumsuzlar mı çıkıo bence öle olumlular cikmio. Kontes cafe avcılar canan i deneyipte iyi kötü diyebilecek var mı??

Bana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
Bilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçekten

Bana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadım düşünsenize arada söyleyeceği cümleleri yazıp veriyormuş eltisi falan bakıyormuş bazı fallara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…