Kafam karıştı bakalım benim bekleyip görücez iste herkese sanirim dudagindan öpeceksin ayaklarina kapanacak vs diyor sanirımYok olumsuz durumları da çok açık söyledi bana
Yok bana dudağına kapanacak falan demedi ama merak etme tıpış tıpış gelecek arayacak tarzı cümle kurdu.Kafam karıştı bakalım benim bekleyip görücez iste herkese sanirim dudagindan öpeceksin ayaklarina kapanacak vs diyor sanirım
dudağına değil ayagına kapansa :)Yok bana dudağına kapanacak falan demedi ama merak etme tıpış tıpış gelecek arayacak tarzı cümle kurdu.
:)) fark ettim sonradan yanlış yazdığımı ama sizler anladiniz ben varım ayağıma kapanmasına dadudağına değil ayagına kapansa :)
Bu zeynebi kim keşfetti kızlar ilk? Fazla popüler burada.
%100 katılıyorum. İlk keşfeden kim acaba nereden duyuldu çıktıben de bunu merak edıyorum. bır zeynep gıdıyor . sosyal medyası yok kım belli değil. hıcbir veri yok hakkında. sadece telf ve yuksek meblagalar . ama işte insan merak ediyor
Zeynep’i ben buraya üye olduktan sonra bir üyenin yorumu üzerine keşfettim%100 katılıyorum. İlk keşfeden kim acaba nereden duyuldu çıktı
Geçmiş olsunEn son sağlık durumumla alakalı öngörüsü gerçek oldu
Kesinlikle bana da...Ve şimdiye kadar,benimle ilgili en isabetli yorumları yapan kişi oldu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Canım geçmiş olsun umarım ciddi birsey değildirTeşekkür ederim
Burada genel olarak hep beğenen 3 arkadaş varKimseye yanılmadı mı Zeynep
Kimseye yanılmadı mı Zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?