Mucize olması lazım artıkBelki sonra düzelir bazen zeynep in falı sonra çıkıo diolar
benim de zeynep ve havinin dediklerini yaşamam için mucize olması lazım hani gerçekten ay dünyaya kavuşur ama ben onla olamam öyle bittik :)Mucize olması lazım artık
Yarım saat için çok iyiymiş aslında. Astrologa nasıl sorular sorulmalı? Yani Tarottaki gibi olmuyordur sanırım. Tarotta kişi ismi ile ya da daha genel aşk hayatımda neler bekliyor diyoruz ya astrolog a nasıl sormalıyız kestiremiyorumKızlar fal yerine iyi bir astrologdan tek soru danışmanlık da alınabılır aslında. Benım kafama takılan bir sey vardı onun ıcın görüştüm dun, yani kişiden kişiye degısıyor tabii de uygun geldi fiyatı tek soru ıcın, Benım baktırdıgım 120 tl idi. Telefonda yarım saat görüştük
Kime baktırdın canım ne sordun soru olarak ? Yani tek soru danışmanlığı evlilik tarihi gibi şeyler diye biliyorum spesifik bir konuda soru soruluyor mu ?Kızlar fal yerine iyi bir astrologdan tek soru danışmanlık da alınabılır aslında. Benım kafama takılan bir sey vardı onun ıcın görüştüm dun, yani kişiden kişiye degısıyor tabii de uygun geldi fiyatı tek soru ıcın, Benım baktırdıgım 120 tl idi. Telefonda yarım saat görüştük
Yarım saat için çok iyiymiş aslında. Astrologa nasıl sorular sorulmalı? Yani Tarottaki gibi olmuyordur sanırım. Tarotta kişi ismi ile ya da daha genel aşk hayatımda neler bekliyor diyoruz ya astrolog a nasıl sormalıyız kestiremiyorum
Biraz detay verebilirsen harika olur
Kime baktırdın canım ne sordun soru olarak ? Yani tek soru danışmanlığı evlilik tarihi gibi şeyler diye biliyorum spesifik bir konuda soru soruluyor mu ?
Teşekkürler canım detaylıca anlatmışsınHemen anlatıyım. Benım bir sıkıntım var onunla ilgili düzelecek mi diye sordum, ama söyle ben düzelmesini istiyor muyum artık emın degilim, ama karsı taraftan bir sey gelecek mi ve bu konu ile ilgili bir gelişme olacak mı, bir seyler öğrenecek miyim duyacak mıyım yani bunları merak ettim, ama basic olarak durum düzelecek mi diye sordum durumu kısaca 1-2 cümle ile anlattıktan sonra. @urenusyenrose diye bir hesap. Gül hanım cok tatlı. Instagramdan yazdım kendısıne, benden sadece Benım bilgilerimi istedi, karsı tarafa dair bir sey istemedi (istememesine rağmen de yorumlarken dogru bildi). Telefon numaramı istedi, randevu saati verdi. İstersenız O sizi arıyor istersenız ses kaydı gönderiyor. Tabii ki ses kaydı daha kısa, ben telefonda konuşmayı tercih ettim cunku astrolojik terimlere cok hakim değilim, baslangıc sevıyesınde bilgim var ama yine de o anlatırken soru sorarak ilerlemek daha iyi olur diye dusundum, ki öyle de oldu. Bu şekilde yarım saat kadar konuştuk, ben soru sordum o sabırla yanıtladı. 120 tl tek soru danışmanlık. Ben cok memnun kaldım, verdigi cevaplar da zaten aklımdaki şeylere yakın ve mantıklıydı. Öyle iste
daha önce bende sormusdum kimse bilgi vermedi malesef saolsunlar sadece tel numarasini verdiler. ama ben yurtdisinda oldugum icin ariyamiyorum. bilgi edinirseniz bana da söylerseniz cok iyi olur.arkadaşlar bahsettiğiniz zeynep'in herhangi bir sosyal medyası yok whatsap vs.. direkt aramamız mı gerekiyor ?
Yok olumsuz durumları da çok açık söyledi banaZeynep olumsuz seyleri soyluyor mu çok pembeci gibi geldi bana
Benim arkadaşıma hep olumsuz söylemiş ama bana olumlu şeyler söyledi. Bence ne görüyorsa onu söylüyor çünkü bana arayacak dedikleri aradı, aramayacak bekleme dedikleri aramadı ben aradım.Zeynep olumsuz seyleri soyluyor mu çok pembeci gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?