Bana bekle gelicek hersey cok güzel olacak inanılmaz güzel olacak bunla iliskiniz olucak bu adam senin kaderinde var dediği adamı dün instagramdan engelledim telefon numaramı değiştim bana ulaşması ancak marsta veya merkürde olabilirBurada genel olarak hep beğenen 3 arkadaş var
Yanılmak demeyelimde yani arkadaşım ilk baktırdığında gözünü kapatınca seni görüyo demişti kıza tam 2-3 gün sonra instagramda adamın başka kızla fotoğrafını gördüler kalpler filan koymuşlar ilişkisi varmışdaha önce burada yazmıştım olayı
Zeynebe söyleyince tabi doğal olarak ayrılcaklar dedibanada şu kadar gün bekle iyi olcak dedi hiç bişi değişmedi
Acaba nereye gitti ? Mükemmel değil ama fena da sayılmaz yani benim açımdan. Eğer öğrenirseniz gittiği yeri paylaşır mısınız?Bir ara asmin cafede calışan can varmış galiba şuan ayrıldı oradan nasıl kızlar iyi bakıyormu?
Tabiki paylaşırım canım. Bende merak ediyorum onu denemek istiyorumAcaba nereye gitti ? Mükemmel değil ama fena da sayılmaz yani benim açımdan. Eğer öğrenirseniz gittiği yeri paylaşır mısınız?
Can biraz yok kısmetin kapalı kilit getir tarzı cümleler kurabiliyor oda cafenin tutumundan sanırım o cumlelerine takilmazsaniz idare eder bir bakımı var .Tabiki paylaşırım canım. Bende merak ediyorum onu denemek istiyorum
Kilit getirip ne yapıyormuşuz canımCan biraz yok kısmetin kapalı kilit getir tarzı cümleler kurabiliyor oda cafenin tutumundan sanırım o cumlelerine takilmazsaniz idare eder bir bakımı var .
Kısmet açılıyormuşKilit getirip ne yapıyormuşuz canım
Ay allahım yaaa....Kısmet açılıyormuşya dunya para almanın bir yolu işte....
Teşekkür ederim canım.Ay allahım yaaa....öğrenirsem yazarım sana da canım
Can bana yüzde 80 çıkmıştı. Nerede olduğunu söylemiyorlar. Asmin cafe de emre ye bakırdım o da bence baya ilginç detaylar bildi.Bir ara asmin cafede calışan can varmış galiba şuan ayrıldı oradan nasıl kızlar iyi bakıyormu?
Sence roza nasıl yani tarihler disindaCan anda iyi ama bana gelecek için söyledikleri çıkmadı... Can ve Roza'nın verdiği tarihler için iyi yazmıştım ama denk gelmiştir diye düşünüyorum artık.
Sadece tarihleri için baktırıyordum. İlk falı süperdi, nerdeyse ismine kadar bilmişti. Sonrası fos.Sence roza nasıl yani tarihler disinda
Aa can çıkmış o zaman sana,gidilir yani canım?Can bana yüzde 80 çıkmıştı. Nerede olduğunu söylemiyorlar. Asmin cafe de emre ye bakırdım o da bence baya ilginç detaylar bildi.
Yok artık admin cafedeAa can çıkmış o zaman sana,gidilir yani canım?
Bana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.Kimseye yanılmadı mı Zeynep
Valla bende de yanıldı çünkü olacak dediği kişiyi engelledim sildim heryerden,numaramıda değiştirdimBana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?