- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçektenBana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
Bana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadımBilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçekten
Can’s tarot özel açılım yapmıyorInternette youtube da can s tarot var ona baktiran oldu mu??
Aslında ben isterdim tutuo sankiCan’s tarot özel açılım yapmıyor
Valla banada hep ole dedi kafam kafam üstüne hayatıma dair ne yaptığımı bilmiorum umutsuzum dio adam gayet umutlu hergün beraber takılıo kızlarlaBana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadımdüşünsenize arada söyleyeceği cümleleri yazıp veriyormuş eltisi falan bakıyormuş bazı fallara
Aslında ben isterdim tutuo sanki
Ben youtube’ta ozel açılım yapmayan kanalları takip ediyorum ve onlar daha çok uyuyor sanki. Sürekli altta numaramız var bize ulaşın diyen veya sadece abone olun, like atın bu kişilere uyumlandırıuorum onların niyetine açılım yapıyorum tarzı konuşanları da hiç takip etmiyorum hatta dedikleri an videodan çıkıyorum. Cans’t Tarot daha bir kere bile dememiştir videoyu begenin takip edin diye, tamamen sevdiği için yapıyor ve durust biri. Aklımda kimse olmasa da izliyorum açılımlarını, kartları çok guzel yorumluyor ve enerjisi guzel. Tarot faslı da fena degil ama özel açılım yapıyorlar onlar galiba.Cans tarot baksa valla ben de atlarım
Tarot faslı diye bir kanal var onu da çok çok beğeniyorum
isim 1 kere denedi banaBana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadımdüşünsenize arada söyleyeceği cümleleri yazıp veriyormuş eltisi falan bakıyormuş bazı fallara
benim arkadaşım zeynebi kendime dair hayatıma dair zeynep diye kaydetmiştiValla banada hep ole dedi kafam kafam üstüne hayatıma dair ne yaptığımı bilmiorum umutsuzum dio adam gayet umutlu hergün beraber takılıo kızlarla
Zeynep hangi sehirde yasiyor biliyor musun? Istanbul gibi kalabalik bir sehirde karsilasma gercekten imkansiza yakin. Buyuk bir sehirde karsilasmayi geciyorum, ayni binadaki, yan dairedeki insanla aylardir karsilasmamisimdir.Zeynep dio ki adamla kalabalık bir yerde karşılaşacaksın ya burası Istanbul 20 yıldır kimseyle kararlastirmadigim dışında tesadüfi karşılaşmadım ayrıca adam kilometreler ötede oturuo evi de takıldığı yerlerde çok uzak benim evime. Işıma gidip evime gelen birisiyim. Nerede gorucem çok merak ediorum. Acaba bizim ofise mi gelecek yoksa bizim apartmana mı taşıncak??
Youtube kanallarinin faydasi, fal baktirma istegini bastiriyorlar. Ben youtube Tarot videolarini izlemeye basladiktan beri cok daha az fal baktirdim. Fal istegi geldiginde youtube'tan video acip izliyorum, ise yariyor :) Yabanci kanallarda daha iyi alternatifler var bu arada, daha cok uyumlaniliyor. Yerli kanallarda bakiyorum bazen, eline tarot deste alan kanal acmis. Cogu da miy miy veya cirlak bir ses tonuyla konusuyor, x2 hizla bile izlenmiyorlar.youtubeda tarot bakanlara ben hiç güvenemiyorum sonuçta hani herkesin hayatının ucundan aaaa bu benim durum işte diyebileceği tarza getiriyorlar evirip çevirim. fal biraz daha kişiye özel olmalı sonuçta
Youtube kanallarinin faydasi, fal baktirma istegini bastiriyorlar.
Banada diz cokcek onunde dediSonuç olarak ne kötü ki bu saatte bunları buraya yazıyorum Zeynep meşhur cümle galiba şu an bana tan uydu ne yapacagimi bilmiorum hayatıma dair umutsuzum. 4 yıldır hep biri eğilecek önünde o kişi çıkacak acaba o kişi niye cikmio. Sadece olumsuz dedikleri oluo Zeynep in sadece o. Ölümlü dediği hiç birşey cikmio asla.
Kizlar varsa yollarmisiniz bana özeldenmerhaba kizlar, kadiköy hazalin numarasini verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?