İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
Bilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçekten

Bana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadım düşünsenize arada söyleyeceği cümleleri yazıp veriyormuş eltisi falan bakıyormuş bazı fallara

Valla banada hep ole dedi kafam kafam üstüne hayatıma dair ne yaptığımı bilmiorum umutsuzum dio adam gayet umutlu hergün beraber takılıo kızlarla

Cans tarot baksa valla ben de atlarım
Tarot faslı diye bir kanal var onu da çok çok beğeniyorum
Ben youtube’ta ozel açılım yapmayan kanalları takip ediyorum ve onlar daha çok uyuyor sanki. Sürekli altta numaramız var bize ulaşın diyen veya sadece abone olun, like atın bu kişilere uyumlandırıuorum onların niyetine açılım yapıyorum tarzı konuşanları da hiç takip etmiyorum hatta dedikleri an videodan çıkıyorum. Cans’t Tarot daha bir kere bile dememiştir videoyu begenin takip edin diye, tamamen sevdiği için yapıyor ve durust biri. Aklımda kimse olmasa da izliyorum açılımlarını, kartları çok guzel yorumluyor ve enerjisi guzel. Tarot faslı da fena degil ama özel açılım yapıyorlar onlar galiba.

isim 1 kere denedi bana

Valla banada hep ole dedi kafam kafam üstüne hayatıma dair ne yaptığımı bilmiorum umutsuzum dio adam gayet umutlu hergün beraber takılıo kızlarla
benim arkadaşım zeynebi kendime dair hayatıma dair zeynep diye kaydetmişti yani tek değilsin bu konuda. sonra düşününce bi baktım evet telefonda 20 dakika konuşuyorsa 15 dakikası kendime dair napacağımı bilmiyorum hayatıma dair napacağımı bilmiyorum diyo sonra sosyal medyadan bi bakıyon adam gayet hayatınada dair kendinede dair gününü gün ediyo yani

youtubeda tarot bakanlara ben hiç güvenemiyorum sonuçta hani herkesin hayatının ucundan aaaa bu benim durum işte diyebileceği tarza getiriyorlar evirip çevirim. fal biraz daha kişiye özel olmalı sonuçta

Sonuç olarak ne kötü ki bu saatte bunları buraya yazıyorum Zeynep meşhur cümle galiba şu an bana tan uydu ne yapacagimi bilmiorum hayatıma dair umutsuzum. 4 yıldır hep biri eğilecek önünde o kişi çıkacak acaba o kişi niye cikmio. Sadece olumsuz dedikleri oluo Zeynep in sadece o. Ölümlü dediği hiç birşey cikmio asla.

Zeynep dio ki adamla kalabalık bir yerde karşılaşacaksın ya burası Istanbul 20 yıldır kimseyle kararlastirmadigim dışında tesadüfi karşılaşmadım ayrıca adam kilometreler ötede oturuo evi de takıldığı yerlerde çok uzak benim evime. Işıma gidip evime gelen birisiyim. Nerede gorucem çok merak ediorum. Acaba bizim ofise mi gelecek yoksa bizim apartmana mı taşıncak??

Zeynep hangi sehirde yasiyor biliyor musun? Istanbul gibi kalabalik bir sehirde karsilasma gercekten imkansiza yakin. Buyuk bir sehirde karsilasmayi geciyorum, ayni binadaki, yan dairedeki insanla aylardir karsilasmamisimdir.

merhaba kizlar, kadiköy hazalin numarasini verebilirmisiniz?

youtubeda tarot bakanlara ben hiç güvenemiyorum sonuçta hani herkesin hayatının ucundan aaaa bu benim durum işte diyebileceği tarza getiriyorlar evirip çevirim. fal biraz daha kişiye özel olmalı sonuçta
Youtube kanallarinin faydasi, fal baktirma istegini bastiriyorlar. Ben youtube Tarot videolarini izlemeye basladiktan beri cok daha az fal baktirdim. Fal istegi geldiginde youtube'tan video acip izliyorum, ise yariyor :) Yabanci kanallarda daha iyi alternatifler var bu arada, daha cok uyumlaniliyor. Yerli kanallarda bakiyorum bazen, eline tarot deste alan kanal acmis. Cogu da miy miy veya cirlak bir ses tonuyla konusuyor, x2 hizla bile izlenmiyorlar.

Banada diz cokcek onunde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…