İstanbul'da Fal - Falcılar

Evett iki gun once hayatimda yasanan bir gelismeyle ilgili konusmaya geldim:
1) rita. Daha once de yazmistim onunla ilgili. Ama iki gun once ogrendim ki falinda bana dair hicbir sey yokmus. Adamla konustum. Direkt. Onun dedikleri hic yok. Tamamen cikmadi.
2) havin. Havin ilk falinda yakin gelecegi bilmisti. Ancak ve ancak havin de rita gibi fena patladi.
Bu arada bu ikisi havin ve rita bende benzer seyler soylemislerdi. Bunlarin birbirini tanima ihtimali var mi? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu?
Telefonda sadece bu ikisine baktirmistim. Bazen zeynebe baktirasim geliyo ancak bu ara forumda cok populer ve dengesiz yorumlari var. Bi sure daha bekleticem onu.
Ayrica yakin zamanda zeyder ve binnazda bir kadina baktirmistim ismini hatirlamiyorum su an. Zeyder ve binnazdaki falcinin dedigi gibi bir surec ilelriyor. Bu konuda bende saskinim

Durust bir yorum almak istiyorum sadece ama bu cok zor. Yani oyle bir senaryo ciziyolar ki bu falcilar gercekten umursamamak gerekir ve hayatin akisini izlemek en iyisi. Baktirdigim kisiyle ilgili oooyle senaryolar cizmisler ki o zamanda inanmamistim (sonucta adami 3-4 senedir taniyorum) simdi de goruyorum ki kalip cumleler kalip senaryolar var. Bunlari kisinin spesifik sorusuna gore doldurup sunuyolar tabi ben fal gurusu degilim az baktiririm ama azi cogu yok diye dusunuyorum bunun.
Velhasil; ritaya cok kirginim o donem gercekten dediklerine uzulmustum. Nasil olabilir diyodum? Karsimdakini ben taniyorum ama ritanin dediklerini de goz ardi edemiyorum bi turlu. Uzun bir zaman gecti ve adamla konustum. Ritanin baya patladigini gordum bunlara kalsa herkesin hayatlari umutsuzluktan göcüyor ama hayir yani bazilarimiz sadece bir iki durumu ogrenmek icin de baktiriyor. İlla olumsuz, olumlu bir senaryoya gerek yok (falcilarin burayi okudugunu dusunuyorum).

merhaba canim, binnaz da bilen kim?

Ben bı falcı keşfettim anda ve gelecekte baya iyi isterseniz deneyin … Instagram adı

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sana önerim zeynebe bi baktır derim içinizde kalmasın kısa vadeli geçiçi bi şaşkınlık yaratıyo onu deneyimle sende ama sonra kendine gelince geçiyo

merhaba canim, binnaz da bilen kim?
Merhaba mesaj olarak atarim ismini. Simdi donmesin burada ismi. Sonra hemen fiyati artar ve onerim degildir bu arada. Bir kac kisi daha sordu. Henuz dediklerini yasamam icin zaman var (tabi cikarsa) ancak dediklerine dogru giden bir yoldayim (sanirim)

Benim sana önerim zeynebe bi baktır derim içinizde kalmasın kısa vadeli geçiçi bi şaşkınlık yaratıyo onu deneyimle sende ama sonra kendine gelince geçiyo
Kiyicam parayi baktiricam sonunda ona ama bi sekilde ona verecegim parayla bir seyler aliyorum kayniyo oyle forumda dolasan gizli bir zeynep takipcisiyim atilan yorumlari okuyorum bi gun yeter ulen dedigim yerde baktiricam

Kiyicam parayi baktiricam sonunda ona ama bi sekilde ona verecegim parayla bir seyler aliyorum kayniyo oyle forumda dolasan gizli bir zeynep takipcisiyim atilan yorumlari okuyorum bi gun yeter ulen dedigim yerde baktiricam
Zeynep bilmiyorum bana farkli yorumlar yapti acikcasi guvenemiyorum . Bi evet bir hayir diyor sonra bazi seyleri gorupte soylemiyorda olabilir karışik birde mesela ben birinin buyu yaptigini dusundugum zamanda ustunde buyu var diyor aksini dusundugumde yok boyle bir sey diyor

Instagramda ne kadar cok falcı enerjici ritüelci bilmem neci var hepsının de reviewları cok iyi anlamıyorum kimin hesabına girsem baktırasım yaptırasım geliyor. Gecen gün trendfall mı ne öyle bir sayfa gördım evlenecegın Insanın ad soyad tarih veriyormuş Ebced hesabı ile bakıp. Böyle bir sey mümkün olabılır mı ya

Son düzenleme:
Ebced hesabı ile Yıldızname bakılıyor
Ki ben baktırmıştım
Kadın iyi değil çok iyiydi
Kişinin adını bilmesi olayı ben de olmamıştı
Sadece adamın yaşını işini ve fiziksel görüntüsünü söylemişti kadın

Burada Rita patladı diyen güzel arkadaşıma selam ederim
Kendisine kalırs kardeşim şuan evliydi bana da zaten geç bir evlilik tarihi uygun görmüştü
Kızımı İtalya da okumaya layık görmüştü gerçi kızım henüz lisede,umudumu kesmedim yani
Zaten ben evlilik evlilik diye öldüm sormayın

Aynı hesapta kac kişi bakıyor size kim bakmıştı, herkes Zehra abla demis ama hesap no ismi başkaydı bilemedim ben de

Ebced hesabı eğer yanlış bilmiyorsam Havas ilmi olarak geçer ve Türkiye’de doğru dürüst bu ilimden anlayan var mı ?inanın bilmiyorum
haklısınız bence de, varsa da bu isleri parayla yapmıyordur. ben de instagramda gördüm de aynı kisiye baktırdınız sandım ondan sormustum ama farklıymıs zaten cok zaman olmus

Kızlar buraya üye olduğumda ilk mesajımda yazmıştım benim annem fal bakıyordu yıllar önce ( yıllardır bakmıyor tövbe etti eline fincan bile almaz ) mesela onada çok soruyordum ben merak edip 2 yıl önce filandı havas ilmi diye o zaman bana tabi kendi bildiği kadarıyla anlatmıştı. havas ilmi öğrenmek kitaptan öğrenilecek bişey değil kontrol edilecek bişey değil bunu bilende öyle fala kullanmaz emin ol demişti :)

çok tabi özele girmeden ben bunuda daha öncede anlatmıştım benim annem böyle fal baktırınca ben kendini kandırıyosun veya ucuz yollu psikolog filan diyor dalga geçiyor fal öyle bakılan birşey değildir der hep. soru sorulmaz der ben yıllar önce lisedeyken hatırlardım bizim eve fal baktırmaya gelirlerdi bizim odaya girmemiz yasaktı ama balkondan merak edip kafamızı uzatıp bakardık öyle ne fincan ne kart bişey yoktu anlatırdı direk kadınlara 2 dakika 5 dakika sürerdi o kadar :) öyle hayal ettiğiniz gibi değildi hani karanlık odalarımız yoktu veya evde mumlar yanmazdı günde 500 kişiye gelmezdi telefon çalmazdı ne biliyim böyle pasaklı pasaklı insanlar gelmezdi bizimde normal bi hayatımız vardı yani falcı teyzede değildi annem :) tek bildiğim zamanında bi anadoludan alevi birinden el almış ama fal bakmak için değilmiş o insanlar genelde kültür olarak inanç olarak çok iyi niyetlidir hissiyatlı merhametlidir bilirsiniz. biz farklı bir yöreden oldumuz için o insanları pek tanımazmışız ama birgün bi ziyarette aile dostumuz diye tanışılmış böyle bişeyler olmuş sonradan maalesef annem o 30lu yaşların hevesiyle olayı fala döndürmüş ay kızlar dilim açıldı anlattım detaylıca başınız şiştiyse kusura bakmayın

sitedeki üye olunca bunla ilgili ilk mesajımıda buldumm

2020 yılında yazmışım hey gidi yıllar

Arkadaşlar tekrardan selam, elimden geldiğince son zamanlarda forumda en çok okuduğum isimler hakkında yorumlarımı yaptım. Çıktı çıkmadı diye ayırmıyorum O yüzden genel anlamda yazdım. Yazmadığım isimler hakkında merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz belki baktırmış olabilirim. Ben sadece bilinen isimleri yazdım. İlk mesajımda söylediğim gibi ben online fal olayının tamamen terapi olduğunu düşünüyorum eğer biraz bu işin içindeyseniz zaten farkediyorsunuz. Benim annem balkonda falımı dinlerken gelip; ‘’ Fal mı baktırdın ‘’ demek yerine; ‘’ Noldu psikologunu mu dinliyorsun ‘’ derdi. Yanlış anlamayın asla sizlere akıl vermek haddime değil. Amacım yaptığım şeyin farkında olduğumu söylemek. ben sitede ki sistemleri anlatınca(tellwe ve binnaz) kahkaha atmıştı. Biz su ile görü almak için bazen 7 gün bazen 13 gün okuma yapardık sen şimdi yazıyorsun 30dk sonra sana fal bakıyor öyle mi? Derdi. Ki annem ne bana ne de aileye hiç fal bakmazdı, kötü gördüğümü söyleyemem derdi. Hemen hızlıca şuraya kocaman bir parantez açayım hanımlar çünkü hepimiz birbirimizi tanıyoruz bu konuda Kesin özelden soran olacaktır annem için. Annem 4 yıl önce tövbe etti fal bakmıyor, tanıdığı önerebileceği birisi felanda yok böyle şeyleri çok ciddiye aldığı için ciddi anlamda lafını dahi açmıyor.

Yazdıklarınızı okumaya başladığım an,el verme durumu aklıma geldi ki siz bunu yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…