Eveeeeeeeet arkadaslarr geldim dimo fatoştan, handekuka evet o bayan sanırım bahsettiğin söylediğin gibi konuşuyor aynı..
karakter analizi, burç, geçmişte yaşanılan sıkıntılar vs. bunların hiçbiri yok bi kere, bir cerrah edasıyla insanoğlunda olası bütün hastalıkları saydı eh içinden elbett tutturduğu oldu.. tarih filan hiçbişey yok sölemedi sadece bana enterasan gelen ve hiç aklıma gelmiycek bişeyi söledi onun içinde benim yapmam gereken bişey en gec iki güne hallederim bakalım doğru mu??? başkada bişey yok klasik iş değiştirceksin vs. genel gecer bir fal yani ben beğenmedim çok fazla ama gitmek isteyen olursa tabiki denesin. dior sen dene bakalım belki bende problem vardır:)
ben demiştim demeyeyim dimiiiii:27
Eveeeeeeeet arkadaslarr geldim dimo fatoştan, handekuka evet o bayan sanırım bahsettiğin söylediğin gibi konuşuyor aynı..
karakter analizi, burç, geçmişte yaşanılan sıkıntılar vs. bunların hiçbiri yok bi kere, bir cerrah edasıyla insanoğlunda olası bütün hastalıkları saydı eh içinden elbett tutturduğu oldu.. tarih filan hiçbişey yok sölemedi sadece bana enterasan gelen ve hiç aklıma gelmiycek bişeyi söledi onun içinde benim yapmam gereken bişey en gec iki güne hallederim bakalım doğru mu??? başkada bişey yok klasik iş değiştirceksin vs. genel gecer bir fal yani ben beğenmedim çok fazla ama gitmek isteyen olursa tabiki denesin. dior sen dene bakalım belki bende problem vardır:)
sen dur deme bişey :) denemiş ve görmüş olduk iştee belki de kadın formunda değildi olabilir yani yine kötü düşünmk istemiyorum :)
Ya işte MyLady ve Angel'im fal ve fal baktırma konusunda bu denli bilirkişi olunca bizzzzevet herkesin dediği falcıları ve yorumları ne yazık yetersiz buluyoruz ve de tatmin olamıyoruz doğal olarak. Bakalım bir de ben gideyim de bana neler diyecek Fatoş Hanım.
Ya işte MyLady ve Angel'im fal ve fal baktırma konusunda bu denli bilirkişi olunca bizzzzevet herkesin dediği falcıları ve yorumları ne yazık yetersiz buluyoruz ve de tatmin olamıyoruz doğal olarak. Bakalım bir de ben gideyim de bana neler diyecek Fatoş Hanım.
Bugun fırsat sitelerinden birinde okkalı kahve - profilo diye bir yer yayınlandı, yorum yapabilecek olan var mı?
bak arkadaşım bende çok falcıya gittim tiryaki cafe nostra damus kadınlar kahvesi bi melek cafe symbol cafe kırmızım angels ortakapı vs.ve ben burda evet sürekli bir ismi söylüyorsam bu reklam için değil arkadaşlarımın gerçekten faydalanmasını istediğim için.sonuçta gittiğimiz her falcıya para ödüyoruz ve neden paramız çöp olsun zamanımızda hiç olsun.bunun için fatoş diyorum yeni deneyen arkadaşlar var hangisi olumsuz yorum yapmış soruyorum.ve son olarak şunu diyorum sezarın hakkı sezara değilmi?
hanımlar,
cidden merak ediyorum fatoş herkeste tutturuyormu? çünkü daha öncede sizlerle paylaştığım gibi asssssla olmayacak bi kaç şey söyledi...kafamı çok karıştırdı.
ben ritaya güvenirdim çünkü bende isimlere kadar her dediği çıktı şimdiye kadar pek şaşırdığını görmedim...
son durum: rita ve dimo fatoş benim beynimde geleceğim konusunda kapışıyorlar...
gelişmeleri paylaşacağım:26:
hanımlar,
cidden merak ediyorum fatoş herkeste tutturuyormu? çünkü daha öncede sizlerle paylaştığım gibi asssssla olmayacak bi kaç şey söyledi...kafamı çok karıştırdı.
ben ritaya güvenirdim çünkü bende isimlere kadar her dediği çıktı şimdiye kadar pek şaşırdığını görmedim...
son durum: rita ve dimo fatoş benim beynimde geleceğim konusunda kapışıyorlar...
gelişmeleri paylaşacağım:26:
ritaya tutturuyor dıyen bırılerını hıc duymadım dımo dakıne bugun gıdıldı saglam attıkları olmus da ben yazmayayım gıder bayan birazdan lütfedip yazar belkş dşğer detayları
Ayrıca umudun kırmıs olmayayım ama gelecek ı kımse bılemez bence zor yanııı
ya parca parca geliyor aklıma 5 kardessiniz dedi topu topu iki kardesiz hadi bide ölü doğan kardesimle 3 diyelim diğer ikisini heralde babama sormam gerekecek :)
bana da 3 kardeşsiniz dedi, bende o dakika yok dedim 1 kardeşin mi var dedi yok ben tekim dedim :)
hadi kaybettiğimiz kardeşimle 2 sayalım ama 3 değil dedim. o zaman kardeş gibi gördüğün biri daha var dedi:)
herkesin yoık mudur ki diyemedim?!:82:
bana da 3 kardeşsiniz dedi, bende o dakika yok dedim 1 kardeşin mi var dedi yok ben tekim dedim :)
hadi kaybettiğimiz kardeşimle 2 sayalım ama 3 değil dedim. o zaman kardeş gibi gördüğün biri daha var dedi:)
herkesin yoık mudur ki diyemedim?!:82:
HAA banada öyle dedi kardes gibi gördünüğün biri var dedi o zaman, ben iki erkek bi kız görüyorum dedi biri kız gibi ama dedi...
arkadasıma da kızın mı var demiş yok erkek demiş ama bana gen leri veriyolar demiş, eee yani demiş bizimki oda ya tabi bu gay olcağı anlamına gelmez demiş? nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?