İstanbul'da Fal - Falcılar

ben demiştim demeyeyim dimiiiii:27

Ya işte MyLady ve Angel'im fal ve fal baktırma konusunda bu denli bilirkişi olunca bizzzz evet herkesin dediği falcıları ve yorumları ne yazık yetersiz buluyoruz ve de tatmin olamıyoruz doğal olarak. Bakalım bir de ben gideyim de bana neler diyecek Fatoş Hanım.

git hadi çabuk git :))))

git canım git sende
işte demek istediğim bu baskası için muhtesem olan cok fal baktırana sıradan gelebılıyor
birde sevgılın donecek,sana evlenme teklıf edecek denılınce falcı süper oluyor
Benım bana ıyı baktı dedıgım sevgılın dönmeyeek demıstı ama kadın ıyıydııı
Bana detaylı karakter analızı lazım,bılmedıgımı solesın bana,bırde benım durum cok karısık burc yada ısım solemezse benım fal karısır ayırt etmesı lazım bunu da cogu yapamıyor

Arkadaşlar

yarın Pendik civarında Medyum Nur diye biri varmış ona gideceğim ama öncesinde bilgisi olan varsa nasıl olduğu ile ilgili bilgi verebilir mi

Son düzenleme:
kızlar şu öğrencisi dediğim kadına ulaştım yarın yetişebilirsem bana fal bakıcak
nihohohooo :) çok mutluyum ve bi daha da fal baktırmıcam yaza kadar inş. :)

hanımlar,
cidden merak ediyorum fatoş herkeste tutturuyormu? çünkü daha öncede sizlerle paylaştığım gibi asssssla olmayacak bi kaç şey söyledi...kafamı çok karıştırdı.
ben ritaya güvenirdim çünkü bende isimlere kadar her dediği çıktı şimdiye kadar pek şaşırdığını görmedim...
son durum: rita ve dimo fatoş benim beynimde geleceğim konusunda kapışıyorlar...

gelişmeleri paylaşacağım:26:

canım ya rita nın hala tutturduğu kişiler var mı? çoook ilginç. o hiçbir şeyi bilemiyor artık bunadı resmen...

ritaya tutturuyor dıyen bırılerını hıc duymadım dımo dakıne bugun gıdıldı saglam attıkları olmus da ben yazmayayım gıder bayan birazdan lütfedip yazar belkş dşğer detayları
Ayrıca umudun kırmıs olmayayım ama gelecek ı kımse bılemez bence zor yanııı

birde dediki aileecek borcunuz var ödeme konusunda sende destek olacaksın ailene ama bizim borcumuz yok hatta herkesin bize borcu var :)

geleceği bilme konusunda kimsenin tam bir başarı sağlayamayacağına ben de inanıyorum.
kafamı hep karıştıran üniv. yıllarında (fal konusunda deneyimim hiç yokken) bana "5 dak" için el falına bakan birini hatırlıyorum. hatta hatır için bakmıştı ve bende dalga geçmek için istemiştim :)
şimdiye kadar abuk subuk söledikleri de dahil aile, ölümler, birleşmeler, ayrılmalar, iş, aşk,..vs ne dediyse çıktı. haaala şokunu yaşarım. kimdi sıraya girelim demeyin çünkü o vakit o kadar uzun vadeli konuştu ki deli bu bundan birşey olmaz deyip dalga geçtim ve bi daha da görmedim zaten...

evet haklısın herşeyin hayırlısı ve geleceği ancak Allah bilir ama bu yaşadığım deneyim de beni hep oha falan moduna sokuyor hatırlayınca...

Son düzenleme:
ya parca parca geliyor aklıma 5 kardessiniz dedi topu topu iki kardesiz hadi bide ölü doğan kardesimle 3 diyelim diğer ikisini heralde babama sormam gerekecek :)

ya parca parca geliyor aklıma 5 kardessiniz dedi topu topu iki kardesiz hadi bide ölü doğan kardesimle 3 diyelim diğer ikisini heralde babama sormam gerekecek :)

bana da 3 kardeşsiniz dedi, bende o dakika yok dedim 1 kardeşin mi var dedi yok ben tekim dedim :)
hadi kaybettiğimiz kardeşimle 2 sayalım ama 3 değil dedim. o zaman kardeş gibi gördüğün biri daha var dedi:)
herkesin yoık mudur ki diyemedim?!:82:

HAA banada öyle dedi kardes gibi gördünüğün biri var dedi o zaman, ben iki erkek bi kız görüyorum dedi biri kız gibi ama dedi...
arkadasıma da kızın mı var demiş yok erkek demiş ama bana gen leri veriyolar demiş, eee yani demiş bizimki oda ya tabi bu gay olcağı anlamına gelmez demiş? nasıl???

ahahhaaa yok yok senın kesın bı yerlerde bılmedıgın bı kardesın vardırrr
ama mesela ornek su begenmedıgımız Dılek kı gercekten ıyı degıl kadın soru sorup ona gore bakılyor
o bıle bana abın mı var erkek kardesınmı dedı 2 kardessın dedı,konuya hakımmm ama sadece kardeste
bıde symbol serkan kızkardesınmı var dedı yok dedım o da kız kardessın o zman dedı
ama gerısı hıkaye cıddennnn bunlar bır kere denenıp bır daha gıdılmemesı gerekenler
Bır de Dılek arkadasıma hıc olmıycak bırıyle alakalı evlılk,ask,yuzuk,cocuk cıkarmıstı cocuk 2 gunluk bısıdı zaten haftasında tarıh oldu

:26::26::26:
o vakiiit,
izninizle,
herkesden özür dileyerek,
yılın yuh, çüş ve ohası dimo fatoş için gelsin diyorum..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…