İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısınız bence de, varsa da bu isleri parayla yapmıyordur. ben de instagramda gördüm de aynı kisiye baktırdınız sandım ondan sormustum ama farklıymıs zaten cok zaman olmus
Bunu yapanlar parayla yapmıyor cidden ve herkese yapmazlar ulaşmak kolay olmuyor. Biri var bildiğim ama arkadaşım kaç kere yalvardı kabul etmedi maalesef hala bir umut arada sıkıtırıyorum kızı nooolluurr sor diye

Bana da karşılacaksınız göreceksin onu demişti

Bence bu Zeynep tutturduğuna iyi bakıyor birkac kişiye kalanlara da aynı cümleleri söyluyor herhalde aynı senaryoyu yazıyor anladığım bu.. cunku baksanıza tarot açılımlarını izlerken bile aa aynı benı anlattı dıyoruz, hepımıze o kadar cok uyan seyler ki

sırf zeyneple ilgili yazmak için yeniden girdim foruma.

zeynep'in ben ve üç arkadaşıma baktığı falların tamamen tersi oldu arkadaşlar. bir arkadaşıma çok kötü, senden nefret ediyor, sakın görüşme, görürsen yolunu değiştir dediği çocuk bir hafta içinde kendisi aradı, çok iyi davrandı ve barıştılar. başka bir arkadaşıma da çok iyi seni seviyor dediği adam baya üzücü ve kötü bir şey yaptı şu anda da görüşmüyorlar artık, geri dönüşü de olmayan bir ilişki. başka bir arkadaşıma gene sana dönecek diyordu. uzun bi ilişki olduğu için dönme ihtimali de yüksekti ama arkadaşım kendisi yeni bir ilişkiye başladı ve çok mutlu. zeynep yeni ilişkisine dair de hiçbir şey bilemedi. burada bir şey söylemek istiyorum zeynep tutturduğuna iyi bakıyor diyorsunuz ya bu son bahsettiğim arkadaşıma o kadar iyi bakmıştı ki, salladığı isimler bile doğruydu. geçmişi nokta atışı iyi bilmişti ama dediği hiçbir şey olmadı. yani zeynep iyi bir falcı falan değil. evet garip bir şeyler biliyor ve çok şaşırtıyor ama onun dışında sallıyor. o kadar çok kişiye bakıp sallıyor ki birileri tutuyor mesela benim barışan arkadaşıma dönecek çok mutlu olacaksın falan klasik cümlelerini söyleseydi eğer tutmuş olacaktı ve biliyor kadın ya diycektik, ben de ümitlenecektim. ama gördüğünüz gibi öyle bir dünya yok. hayatın gerçekleriyle yüzleşin. ben yüzleştim. o adam sizi sevse yanınızda olurdu, beklemeden telefonunuz çalardı, hatta hiç ayrılmamış olurdunuz. bunu kabullenin ve hayatınıza devam edin.

Evet zeynep gercegi bu olabilir bende oyle dusunuyorum

Yazdıklarının sonuna tamamen katılıyorum. Bana bundan öncekilerde bildiği var ama sadece olumsuzlar eğer bu yazdiklariniz cidden doğruysa kendimi biraz rahatlamış hissedicem inşallah dedikleri çıkmaz umarım yani. Çok ama çok kötü konuştu bana

Kesinlikle katiliyorum. Zeynep boyle transa girermis havalarinda oldugu icin ilginc geliyor insanlara, yoksa bildigi yok. Ben trans halinin bile rol oldugunu dusunuyorum acikcasi, tabii benim dusuncem.

Bana seni dusunuyor sevgili olacaksin dedigi kisi evlendi coluk cocuga karisti ohoo
Yani zaten %50 sansi var, sevgilim donecek mi aramizda bir sey olacak veya olmayacak bunu ogrenmek istiyor cogu insan. O da populer bir falci son zamanlarda, o kadar fal icinde tabii %50 tutturma sansi cok yuksek. Benim durumum zaten umutsuzdu ve sorumda da boyle dedigim icin bana da olumsuz dedi, olumsuz oldu. Zaten o kadar fal bakan falci karsidaki insanin durumu olumlu mu olumsuz mu olacak az cok tahlil edip ona gore salliyor, bazilarinda da konusmadan anlayamayinca yanilma payi yukseliyor tabii.

Kizlar kadikoy hazalin numarasi varsa yollarmisiniz?

Sevindim benim gibi düşünmenize. Arada biri çıkıyor zeynep için falı tuttu iyi diyor. Tutadabilir bu arada bahsettiğim arkadaşlarımdan biri bir ay ayrı kalıp barıştı ve zeynepin klasik olumlu falı gibi beklemedği bi anda aradı, buluştular ve mutlu oldu kız çok. Eğer ona bunu söylemiş olsaydı bilmiş olacaktı. Bencr birkaç gelecek öngörüsü var hep de benzer şryler.

Bu konu ile alakalı şöyle bir şey öğrendim hatta. Amerikada bir psikiystri profesörü sınıfındaki herkese bir metin dağıtıyor ve kendileri ile ilgi doğru olan kısımları işaretlemelerni istiyor. Metinde de herkesin hayatına uyabilecek şeyler yazıyor. Mesela “isminde e ve a var” veya “araba almayı düşünüyorsın” “geçmişinde büyük bir ayrılık yaşamışsın” gibi gibi. Sonra sınıfa dönüp kaçınızla ilgili doğru şeyler bildim diye sormuş. El kaldırma oranı %80-90 gibi çok yüksek. Falcılığın mantığı da bu. O yüzden dopru da olabilir işin komik tarafı ama bilmemiz mümkün değil. Bunun bir yetenek olmadığı ve bilemeyeceklerine beş altı yılın sonunda %100 karar verdim ama.

Valla ben de Zeynep ın salladıgını dusunuyorum baştan beri
Kitaptan okuyarak bakıyor gibi hızlı hızlı konusuyor sadece ama sadece bana bir konuda o kisiyle ilgili birsey söyledi bunu daha önce baska falcıda söyleyince sanki zeynep tasdiklemiş gibi oluyor sandım ama söylediği hersey fos cıktı,olacak mükemmel harika gelecek dediği adamı engelledim numaramı degistirdim,baska kızla fotosunu gördüm. O kadın falcı falan değil,50 tane isim saydı neslihan kim ahmet kim şeyda kim murat kim bilmem ne yok tanımıyorum diyorum böyle biri var tanısıcaksın diyor yok yani arkadaslar trollüyor bizi,cıkmıs olanlara da denk gelmiştir bence. Bende şimdi 10
Kisiye baksam herkese birsey desem 10 kisiden 1 tanesine tutsa diğer 9 kisiye tutmasa o 1 kisi aaa bildi ve çıktı der. Bu kadın tarot kartlarına bakıyormu? Hayır,kahve icip kahveye bakıyormu hayır. Suya bakarak 20 dakikada o kadar kısa sürede bu kadar hızlı bilgiler gelmez. Zaten su falından önce dualar vs okunur ve beklenme sırası vardır bir üye daha bahsetmiş. Arka arkaya fallarda su olması imkansız. Bunlar benim tamamem kendi şahsi düşüncelerim,aksini iddia eden arkadaslar tabiki olacaktır saygı duyuyorum. Lakin ben bu forumda bir zeyneptir gitti dedirtecek şekilde bir falcı olduğunu asla düşünmüyorum. Gereksiz detaylar verip falı spesifik hale getirerek tutturmaya calısıyor ama bu fal değil kesinlikle. Madem çok iyi falcı neden hayatında biri var ama yine de gelir demedi? Adamın tatide kızla fotolarını gördüm. Zeynepte bana " çok pismanım seni aklımdan atamıyorum ki kafam karısık ne yapacagımı bilmiyorum,hayatımda aklımda kalbimde kimse yok,tamamen seni seviyorum" bunlar zeynebin düsünceleri. Yorum sizin. Dediğim gibi bunlar benim düsüncelerim,çıkan arkadaslar adına da cok sevindim,demek ki sizle enerjisi uymuş diyip kapatıyorum

Sadece Zeynep degil burada konusulan butun falcilar icin gecerli aslinda soyledigin. En uygun fiyatli olanlardan baktirmak ve cok beklentiye girmeden eglenip gecmek lazim. Cok iyi bilen falcilar var dunyada ve turkiye'de ama onlarin boyle elden ele telefonla aradigin gibi ulasilmadigini dusunuyorum. Cok iyi bir falci biliyorum mesela, ulasmak imkansiza yakin herkeste telefonu bulunmuyor cunku arada degistiriyormus ve ayda sadece 1 gun telefonu acik oluyor sabahtan insanlar dusurmeye calisiyorlar ve o ay icin butun randevulari da 1 saatte doluyormus. Telefonda falan bakmiyor mutlaka yuzyuze orada olman gerekiyor. Fiyati da 5000 vardir simdi. Onun bile gelecek ongoruleri olmuyormus yani ongorude bulunmuyormus gelecekle alakali ama anlik durumlarda cok iyiymis. Gelecek degisken oldugu icin falci da bilemiyor dogal olarak ayrica, fal baktirmanin manasizligi burada aslinda. Ben bildigim halde arada ve maksimum 1-2 aylik ve anlik durumlari belki az cok yakalar diye eglencesine fal baktiriyorum, aylik da max 100 lira kota koydum otesini vermiyorum fala artik herkese de tavsiye ederim.

Velhasil arkadaslar, herkes yolunu bulmus. Son zamanlarda en gecerli meslekler Astrolog ve falcilik olmus. Kolay para kazanmak isteyen falci olsun. Gerci fal gibi seylerden kazanilan paranin bereketi olmuyor ve fayda getirmiyor o yuzden ordan kazandigim parayi istemezdim sahsen ama para icin insan dolandiranlar varken ulkenin kolay yoldan para kazanma hevesindeki falcilari da astrologlari da bitmez. Gerci biz de burada onerilerde bulunu, cikti cikmadi diyerek bu sektoru besliyoruz bir sekilde o yuzden arada yazma geregi duyuyorum eglencesine baktirin diye. Butun geri kalmis ulkelerde insanlar bu tur seylere bel baglarlar. Hindistan devleti resmi olarak astrolojiye ve gezegen konumlarina gore karar alip kanun cikariyormus neredeyse. Her seyin icinde orada Vedic astrolojisi var, insanlar da cok bilincli bu konuda ama Hindistan'in durumu malum. Astroloji gibi seyleri duzeltebilseydi pislik ve karmasa icinde, fakirlik icinde olmazlardi. Geri kalmis ulkelerde tarottur, faldir buyudur, gezegenlerdir insanlar cok bu konularin icinde. Herkes kolay yoldan bir sey elde etme derdinde ve isleri sansa ve fala kalmis cunku. Sprituel konular eglenceli falan tamam ama gelismis ulkelerde bu konular eglence olarak kalir ve cok yaygin degildir. Orada da insanlar fal baktiriyor evet ama bizdeki gibi sektor olmamis ve eglenip geciyorlar. Bilimsel ve elle tutulan seylere onem veriliyor cunku hayatin gercegi de bunlar, diger her sey degisken yani fal bir gun denk gelir tutar obur gun tutmaz, guvenemezsin.

Astrologlar da asiri cogalmis her yerdeler, Instagrami bir aciyorum galiba cevremde takip edenler cok var, kesfet kisminda bir suru astrolog cikiyor son zamanlarda. Hepsinde de bir havalar. 2-3 ay egitimle astrolog olmus 2023'e kadar harita cikaramiyorum doluyum yazanlar mi ararsin. Bir ongorusu ucundan kenarindan tutunca carsaf carsaf yazip, diger patlayanlarda sessizlige gomulen cakma Astrologlar her yerde. Hepsinde de bir kibir bir ego, sanki Nostradamus hepsi. Astrolojiye'de hic inanmiyirum acikcasi. Burclar yok demiyorum bu arada, karakter ozellikleri uyuyor, dogum haritasina bakarak ama astrolojiyle gelecek ongorusune hic inanmiyorum. Bizi de fiksliyorlar yok Merkur geri gidiyor is yapmayin Venus geri gidiyor sevgilinizle gorusmeyin, olacak seyleri bile engelliyorlar. Hic takip etmem gezengenleri astrologlari bu arada, size de tavsiyem uzak durun hepsi de felaket tellali. Yalniz ay donguleri etkili olabilir bir tek insan duygualri uzerinde, ona tam olarak etkileyemez diyemiyorum. Cok eski caglardan beri ay rituelleri var, ayin evrelerinin etkisi var bence cunku ay'in dunyadaki sulara bile etkisi var med cezir olusturuyor. Biz de sudan olusuyoruz sonucta, etkileniyoruzdur az cok.

Cok uzun yazmisim ama Turkiye'de fal ve falciligin ozeti olsun icimi dokmus oldum :))

Son düzenleme:

Valla hepinizz çok haklısınız. Zeynep özelinde söylüyorum ama tabii ki tüm falcılar için geçerli bu. Geçen aklı başın ve yaşı da büyük olan bir yakınımın böyle spirtüel şeylere inanarak bir karar verdiğini gördüm ve inancım kırıldığı için mi bilmiyorum ama onun adına çok üzüldüm. Malesef kendi aklımız, hayata bakış açımız varken mesleği falcılık olan dolandırıcıdan hallice tiplerin yorumlarının peşine niye düşüyoruz ki. Bu erkeklerin gelecekte ne yapacağını öğrenmek için medyum olmaya gerek yok. Soğuk yapıyorsa gider, aramıyorsa sevmiyordur bitti yani bu kadar.

Falı bırakıp forumda takılıp herkese fal baktıemayın çok saçma diyen bir gruba dönüşücez galiba

Ya evet o tipler var, fal gunah baktirmayin yazmaya gelirler arada,onlara da ayri sinirleniyorum :)) Fal sinemaya gitmek gibi, karisliginda egleniyorsun sonucta oyle bakmak lazim, parasi olan baktirir, isteyen baktirir, kimse kimseye karisamaz. Ama cok fazla dolandirici falci olabileceginin, orgutlu dolandirici cetelerinin fal gibi seyleri de kullanabileceginin bilincinde olmak lazim. Ne dolandiricilik hikayeleri var, inanilmaz planlarla zeka gerektiren seylerle insanlarin zaaflarini kullaniyorlar. Zaten derdi olan insan, zaafi olan fal baktiriyor ve fal bagimlisi olabilir insan bu durumdayken. Bagimli olmamak icin de ciddiye almamak lazim, eglence olarak gormek ve az baktirmak en iyisi her acidan. olacak seyleri de engellememis oluruz.

Çok fazla baktıran biri değilim olmayı da düşünmüyorum
Zaten zaman zaman baktırdığım falcılarla ilgili görüşlerimi burada paylaşıyorum
Kimin ben de tuttuğunu da,kimi beğendiğimi de yazıyorum Kİ bu konuda düşüncem net
Fal bu tersi laftır
Ben de tutmayan falcıyı kötülemek doğru gelmiyor bana
Ayrıca bu iş için dönen paralar hakikaten çok
Rahat olmak lazım ya da çok düşünmemek diyeyim
Zira hayat bu,bilemeyiz
Sadece hayırlısını diliyorum
Allah hepimize sağlık versin

Bu dünyada gercekten duru ongorusu olan insalar var ama onlara lafim yok cinler vs gibi seyleri kullananlara guvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…