İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayıldım valla haklisin tek üzüldüğüm konu şu burada bu kadar eğitimli,işinde gücünde kadın var. Çoğumuz ekmeğini kendi kazanan lisans bitirmiş kadınlarınız nasıl oluo da bu işin içinde bu kadar varız. Ve benim maaşımın önemli bir kısmı ne yazık ki bu işe harcanio. Ve elde var koca bir sıfır. Yıllardır dedikleri çıkmayan falcılar ve etrafında dönen bir ben var. Hee şu konuda hak yemek istemiorum Zeynep in olumsuzları hep cıktı. Umarım bu kez çıkmaz. Ama olumlu dediği tek birşey çıkmadı. Bir arkadaşım var kendisi çoğu şeyi başardı. Amerika da yasamak istiodu başardı yıllarca ilişki de dikiş tutuşamamıştı onuda yaptı şu an amerika da harika biriyle evlenio. Bir başka arkadaşımda yeni ev ve ask istiodu o da basardı. Aynı kişiden destek almislar. Banada dediler ki önce çakra temizliği yap. Bende deniycem olmadi o kadından destek alicam

Fal baktrmak kesinlikle belirsizlikte ve umutsuzlukta oluyor. Hayatımızda bir değişiklik olmadığında ve merak ettiğimiz durumlarda fala sarıyoruz bence. Hayatı istediği gibi giden fal baktırıyor mudur? Hiç sanmıyorum. Aslında fal fayda sağlayacagına zarar veriyor, beklentiye giriyoruz daha çok olmuyor olacak olan.

Son düzenleme:
Herkesin merak ettiği o malum soruyu ben sorayım kim bu aynı kişiden destek alınan kişi özelden de yazabilirsin biz o kadar ev temizledik bide kendimizi temizleyelim

Herkesin merak ettiği soruya buradan yanıt veriorum. Leyla müzmin olması lazım. Fiyatını fln bilmiorum. Sadece iki kişi gözümün önünde hayatında değişik şeyler oldu. Bende bir deniyim diorum. Ama hergun yapılması gereken şeyler veriomus. Bende sizin kadar yabancıyım bu duruma. Bakalım olursa deneyecem

Miujiza by leyla
Bakayım dedim. Bir tanıdığım var işi her anlamda iyi gitmişti, çok iyi evlilik yaptı, evlenmeden once de iyi bir pozisyonda bir köklü bir firmaya girmişti hatta hep derim bu kız ne yaptı da birden her şey iyi gitti çok şanslı hayatında diye baktım bu hesabı takip ediyor ki çok kişiyi takip eden biri değil. Düşündürücü Şaka maka cidden o da ondan destek almış olabilir ilginç geldi.

anladığım kadarıyla bu kadın zaten danışmanlık vermiyo ürün satıyo direk. bana göre değil bu sokaktan da alabildiğim şeye o kadar para vermem

Bende baktım bu kadının sistemi değişik galiba bir nevi büyü bozma ritüeline benziyor. Fiilli şeyi suda çözmeye bırakıyor falan

anladığım kadarıyla bu kadın zaten danışmanlık vermiyo ürün satıyo direk. bana göre değil bu sokaktan da alabildiğim şeye o kadar para vermem
Yok danışmanlık. Kimseye tavsiye vermiyorum. Yanlış anlaşılmasın kesinlikle kadını da tanımıyorum bir kere bile görmedim. Ama danışmanlık veriomuş kızlara sordum

P

ben de anlamadım ne yaptığını, mantra, yantra çok karışık. Çakra açmak için kolye mi alacağız anlamadım gerçekten
Bende bilmiorum konuşup sorucam. Dediğim gibi tavsiye asla etmiyorum iyi niyetle söyledim. Sadece bole birşey oldu gördüm dedim. Ben zaten artık ne falcı ne başka birşey için tavsiye veririm

Bende bilmiorum konuşup sorucam. Dediğim gibi tavsiye asla etmiyorum iyi niyetle söyledim. Sadece bole birşey oldu gördüm dedim. Ben zaten artık ne falcı ne başka birşey için tavsiye veririm
Ogrenirsen bana da yazar mısın? Benim arkadaşım da ondan destek almış olabilir ilginç geldi, belki de yarıyordur ama sayfadan pek anlaşılmıyor sadece kolye satıyormuş gibi duruyor

P

ben de anlamadım ne yaptığını, mantra, yantra çok karışık. Çakra açmak için kolye mi alacağız anlamadım gerçekten
Ay benimde kapalı değilmiş ama tıkalıymış,3 sene önce benimde bir arkadaşımın tanıdığı biri vardı bende görüştüm danışmanlık istedim o kişiden birşeyler verdi yap dedi danışmanlık aldım ama çakralar için izmire gel dedi reikimi ya da sarkaççımı anlamadım nedir oradan tespit edeceğim dedi istanbulda oldugum icin ugrasmadım,böyle şifa calısmaları bence işe yarıyor cakra falan diyince iyice kafam karıstı

onu ne kadara yapıyomuş kolyeleri gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…