Biz uzak değil çok yakın oturuyoruz 2 yıl içinde 1 kere karşılaşmadık henüzSonuç noldu hüsran mı yine?? Hay Allahım yaa insanin cidden sinirleri bozuluo. Kalabalık yerde mutlaka karşılaşacakmışım.
Bayıldım valla haklisin tek üzüldüğüm konu şu burada bu kadar eğitimli,işinde gücünde kadın var. Çoğumuz ekmeğini kendi kazanan lisans bitirmiş kadınlarınız nasıl oluo da bu işin içinde bu kadar varız. Ve benim maaşımın önemli bir kısmı ne yazık ki bu işe harcanio. Ve elde var koca bir sıfır. Yıllardır dedikleri çıkmayan falcılar ve etrafında dönen bir ben var. Hee şu konuda hak yemek istemiorum Zeynep in olumsuzları hep cıktı. Umarım bu kez çıkmaz. Ama olumlu dediği tek birşey çıkmadı. Bir arkadaşım var kendisi çoğu şeyi başardı. Amerika da yasamak istiodu başardı yıllarca ilişki de dikiş tutuşamamıştı onuda yaptı şu an amerika da harika biriyle evlenio. Bir başka arkadaşımda yeni ev ve ask istiodu o da basardı. Aynı kişiden destek almislar. Banada dediler ki önce çakra temizliği yap. Bende deniycem olmadi o kadından destek alicamVelhasil arkadaslar, herkes yolunu bulmus. Son zamanlarda en gecerli meslekler Astrolog ve falcilik olmus. Kolay para kazanmak isteyen falci olsun. Gerci fal gibi seylerden kazanilan paranin bereketi olmuyor ve fayda getirmiyor o yuzden ordan kazandigim parayi istemezdim sahsen ama para icin insan dolandiranlar varken ulkenin kolay yoldan para kazanma hevesindeki falcilari da astrologlari da bitmez. Gerci biz de burada onerilerde bulunu, cikti cikmadi diyerek bu sektoru besliyoruz bir sekilde o yuzden arada yazma geregi duyuyorum eglencesine baktirin diye. Butun geri kalmis ulkelerde insanlar bu tur seylere bel baglarlar. Hindistan devleti resmi olarak astrolojiye ve gezegen konumlarina gore karar alip kanun cikariyormus neredeyse. Her seyin icinde orada Vedic astrolojisi var, insanlar da cok bilincli bu konuda ama Hindistan'in durumu malum. Astroloji gibi seyleri duzeltebilseydi pislik ve karmasa icinde, fakirlik icinde olmazlardi. Geri kalmis ulkelerde tarottur, faldir buyudur, gezegenlerdir insanlar cok bu konularin icinde. Herkes kolay yoldan bir sey elde etme derdinde ve isleri sansa ve fala kalmis cunku. Sprituel konular eglenceli falan tamam ama gelismis ulkelerde bu konular eglence olarak kalir ve cok yaygin degildir. Orada da insanlar fal baktiriyor evet ama bizdeki gibi sektor olmamis ve eglenip geciyorlar. Bilimsel ve elle tutulan seylere onem veriliyor cunku hayatin gercegi de bunlar, diger her sey degisken yani fal bir gun denk gelir tutar obur gun tutmaz, guvenemezsin.
Astrologlar da asiri cogalmis her yerdeler, Instagrami bir aciyorum galiba cevremde takip edenler cok var, kesfet kisminda bir suru astrolog cikiyor son zamanlarda. Hepsinde de bir havalar. 2-3 ay egitimle astrolog olmus 2023'e kadar harita cikaramiyorum doluyum yazanlar mi ararsin. Bir ongorusu ucundan kenarindan tutunca carsaf carsaf yazip, diger patlayanlarda sessizlige gomulen cakma Astrologlar her yerde. Hepsinde de bir kibir bir ego, sanki Nostradamus hepsi. Astrolojiye'de hic inanmiyirum acikcasi. Burclar yok demiyorum bu arada, karakter ozellikleri uyuyor, dogum haritasina bakarak ama astrolojiyle gelecek ongorusune hic inanmiyorum. Bizi de fiksliyorlar yok Merkur geri gidiyor is yapmayin Venus geri gidiyor sevgilinizle gorusmeyin, olacak seyleri bile engelliyorlar. Hic takip etmem gezengenleri astrologlari bu arada, size de tavsiyem uzak durun hepsi de felaket tellali. Yalniz ay donguleri etkili olabilir bir tek insan duygualri uzerinde, ona tam olarak etkileyemez diyemiyorum. Cok eski caglardan beri ay rituelleri var, ayin evrelerinin etkisi var bence cunku ay'in dunyadaki sulara bile etkisi var med cezir olusturuyor. Biz de sudan olusuyoruz sonucta, etkileniyoruzdur az cok.
Cok uzun yazmisim ama Turkiye'de fal ve falciligin ozeti olsun icimi dokmus oldum :))
Fal baktrmak kesinlikle belirsizlikte ve umutsuzlukta oluyor. Hayatımızda bir değişiklik olmadığında ve merak ettiğimiz durumlarda fala sarıyoruz bence. Hayatı istediği gibi giden fal baktırıyor mudur? Hiç sanmıyorum. Aslında fal fayda sağlayacagına zarar veriyor, beklentiye giriyoruz daha çok olmuyor olacak olan.Bayıldım valla haklisin tek üzüldüğüm konu şu burada bu kadar eğitimli,işinde gücünde kadın var. Çoğumuz ekmeğini kendi kazanan lisans bitirmiş kadınlarınız nasıl oluo da bu işin içinde bu kadar varız. Ve benim maaşımın önemli bir kısmı ne yazık ki bu işe harcanio. Ve elde var koca bir sıfır. Yıllardır dedikleri çıkmayan falcılar ve etrafında dönen bir ben var. Hee şu konuda hak yemek istemiorum Zeynep in olumsuzları hep cıktı. Umarım bu kez çıkmaz. Ama olumlu dediği tek birşey çıkmadı. Bir arkadaşım var kendisi çoğu şeyi başardı. Amerika da yasamak istiodu başardı yıllarca ilişki de dikiş tutuşamamıştı onuda yaptı şu an amerika da harika biriyle evlenio. Bir başka arkadaşımda yeni ev ve ask istiodu o da basardı. Aynı kişiden destek almislar. Banada dediler ki önce çakra temizliği yap. Bende deniycem olmadi o kadından destek alicam
Herkesin merak ettiği o malum soruyu ben sorayımBayıldım valla haklisin tek üzüldüğüm konu şu burada bu kadar eğitimli,işinde gücünde kadın var. Çoğumuz ekmeğini kendi kazanan lisans bitirmiş kadınlarınız nasıl oluo da bu işin içinde bu kadar varız. Ve benim maaşımın önemli bir kısmı ne yazık ki bu işe harcanio. Ve elde var koca bir sıfır. Yıllardır dedikleri çıkmayan falcılar ve etrafında dönen bir ben var. Hee şu konuda hak yemek istemiorum Zeynep in olumsuzları hep cıktı. Umarım bu kez çıkmaz. Ama olumlu dediği tek birşey çıkmadı. Bir arkadaşım var kendisi çoğu şeyi başardı. Amerika da yasamak istiodu başardı yıllarca ilişki de dikiş tutuşamamıştı onuda yaptı şu an amerika da harika biriyle evlenio. Bir başka arkadaşımda yeni ev ve ask istiodu o da basardı. Aynı kişiden destek almislar. Banada dediler ki önce çakra temizliği yap. Bende deniycem olmadi o kadından destek alicam
Bakayım dedim. Bir tanıdığım var işi her anlamda iyi gitmişti, çok iyi evlilik yaptı, evlenmeden once de iyi bir pozisyonda bir köklü bir firmaya girmişti hatta hep derim bu kız ne yaptı da birden her şey iyi gitti çok şanslı hayatında diye baktım bu hesabı takip ediyor ki çok kişiyi takip eden biri değil. DüşündürücüMiujiza by leyla
anladığım kadarıyla bu kadın zaten danışmanlık vermiyo ürün satıyo direk. bana göre değil bu sokaktan da alabildiğim şeye o kadar para vermembaktım şimdi sitesine 3500 liraya birşey satıyo fil şeklinde ben bunun aynısını 3 yıl önce 20 liraya urladan almıştım beğenipbuzdolabının üstüne koymuştum meğersem alıp bişeyler okuyunca tılsım oluyomuş djsahdj
ben de anlamadım ne yaptığını, mantra, yantra çok karışık. Çakra açmak için kolye mi alacağız anlamadım gerçektenanladığım kadarıyla bu kadın zaten danışmanlık vermiyo ürün satıyo direk. bana göre değil bu sokaktan da alabildiğim şeye o kadar para vermem
Bende baktım bu kadının sistemi değişik galiba bir nevi büyü bozma ritüeline benziyor. Fiilli şeyi suda çözmeye bırakıyor falanBakayım dedim. Bir tanıdığım var işi her anlamda iyi gitmişti, çok iyi evlilik yaptı, evlenmeden once de iyi bir pozisyonda bir köklü bir firmaya girmişti hatta hep derim bu kız ne yaptı da birden her şey iyi gitti çok şanslı hayatında diye baktım bu hesabı takip ediyor ki çok kişiyi takip eden biri değil. DüşündürücüŞaka maka cidden o da ondan destek almış olabilir ilginç geldi.
evet o sattığı şeylerden alıyoruz sonra herşey yolunda gidiyoP
ben de anlamadım ne yaptığını, mantra, yantra çok karışık. Çakra açmak için kolye mi alacağız anlamadım gerçekten
Yok danışmanlık. Kimseye tavsiye vermiyorum. Yanlış anlaşılmasın kesinlikle kadını da tanımıyorum bir kere bile görmedim. Ama danışmanlık veriomuş kızlara sordumanladığım kadarıyla bu kadın zaten danışmanlık vermiyo ürün satıyo direk. bana göre değil bu sokaktan da alabildiğim şeye o kadar para vermem
Bende bilmiorum konuşup sorucam. Dediğim gibi tavsiye asla etmiyorum iyi niyetle söyledim. Sadece bole birşey oldu gördüm dedim. Ben zaten artık ne falcı ne başka birşey için tavsiye veririmP
ben de anlamadım ne yaptığını, mantra, yantra çok karışık. Çakra açmak için kolye mi alacağız anlamadım gerçekten
Ben o kadini takip ediyordum tılsımli kolye satiyor yeri de izmirde sanirimValla ben fallara çok para verdim bir araba parası yedim varsın buna da gitsin deniycem
Ogrenirsen bana da yazar mısın? Benim arkadaşım da ondan destek almış olabilir ilginç geldi, belki de yarıyordur ama sayfadan pek anlaşılmıyor sadece kolye satıyormuş gibi duruyorBende bilmiorum konuşup sorucam. Dediğim gibi tavsiye asla etmiyorum iyi niyetle söyledim. Sadece bole birşey oldu gördüm dedim. Ben zaten artık ne falcı ne başka birşey için tavsiye veririm
Ay benimde kapalı değilmiş ama tıkalıymış,3 sene önce benimde bir arkadaşımın tanıdığı biri vardı bende görüştüm danışmanlık istedim o kişiden birşeyler verdi yap dedi danışmanlık aldım ama çakralar için izmire gel dedi reikimi ya da sarkaççımı anlamadım nedir oradan tespit edeceğim dedi istanbulda oldugum icin ugrasmadım,böyle şifa calısmaları bence işe yarıyor cakra falan diyince iyice kafam karıstıP
onu ne kadara yapıyomuş kolyeleri gibi miAy benimde kapalı değilmiş ama tıkalıymış,3 sene önce benimde bir arkadaşımın tanıdığı biri vardı bende görüştüm danışmanlık istedim o kişiden birşeyler verdi yap dedi danışmanlık aldım ama çakralar için izmire gel dedi reikimi ya da sarkaççımı anlamadım nedir oradan tespit edeceğim dedi istanbulda oldugum icin ugrasmadım,böyle şifa calısmaları bence işe yarıyor cakra falan diyince iyice kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?