Hiç bilmiyorum canım ama duvara asmalık anahtar gibi birşeydi arkadaşım almıştı ben almadım onu üzerine ağır okumalar tütsüler falan vermişti kadın yapıcak zamanım yoktu ben almamıştım kolye vs sanmıyorumm o tarz seyler oldugunuonu ne kadara yapıyomuş kolyeleri gibi mi
Tamam mutlaka sölerim. Zeynep in falı beni çok üzdü gercektenOgrenirsen bana da yazar mısın? Benim arkadaşım da ondan destek almış olabilir ilginç geldi, belki de yarıyordur ama sayfadan pek anlaşılmıyor sadece kolye satıyormuş gibi duruyor
Bana soyledigi hicbir sey uymadi bence takmamalisin. Olumsuz soyledikleri olur diye de sartlandirma bence, bir seye inandiginda gercekten oluyor olumsuzun olma ihtimali daha yuksek bir de insan daha cok inaniyor olumsuza bilincaltindaTamam mutlaka sölerim. Zeynep in falı beni çok üzdü gercekten
Cakra acmak icin butun cakralara sirasiyla elimizi koyup niyet ederek fatiha suresi okumak da aciyor diye biliyorum. Bir de bazi esma-ul husnalar var. Ayrica olumlama cumlelerini 21 gun boyunca niyet ederek tekrarlamak. Boyle bu kadar para verip kolye vs almaya gerek yok, insanin her sey kendi zihninde ve kendi elinde sonucta.Ay benimde kapalı değilmiş ama tıkalıymış,3 sene önce benimde bir arkadaşımın tanıdığı biri vardı bende görüştüm danışmanlık istedim o kişiden birşeyler verdi yap dedi danışmanlık aldım ama çakralar için izmire gel dedi reikimi ya da sarkaççımı anlamadım nedir oradan tespit edeceğim dedi istanbulda oldugum icin ugrasmadım,böyle şifa calısmaları bence işe yarıyor cakra falan diyince iyice kafam karıstı
Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim,birde kehf suresini duymuştum. Aslında çakralarımızın kapalı olduğunu düşünmüyorum sadece bazen ters dönebiliyormuş,mutlaka deneyeceğim. Birde arometarapik yağlar işe yarıyor diyorlarCakra acmak icin butun cakralara sirasiyla elimizi koyup niyet ederek fatiha suresi okumak da aciyor diye biliyorum. Bir de bazi esma-ul husnalar var. Ayrica olumlama cumlelerini 21 gun boyunca niyet ederek tekrarlamak. Boyle bu kadar para verip kolye vs almaya gerek yok, insanin her sey kendi zihninde ve kendi elinde sonucta.
Ben de Kehf suresini duymamistim onu arastirayim. Namaz kilmak da acarmis cakralari. Tam kapali olursa olmus olursunuz demisti biri, tam acik olmamasi veya enerji akisinin ters olmasi gibi sorunlar oluyormus, dengesi kaciyormus ama tamamen kapanmiyor.Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim,birde kehf suresini duymuştum. Aslında çakralarımızın kapalı olduğunu düşünmüyorum sadece bazen ters dönebiliyormuş,mutlaka deneyeceğim. Birde arometarapik yağlar işe yarıyor diyorlar
Evet namaz kılmak açıyormuş,hiç olmasa bile abdest almak tüm aurayı ve çakraları düzenliyormuş. Bende kehf suresini ilkay buharalının youtube kanalında güçlü metinden duymuştum perşembeyi cumaya bağlayan gece okuyun ya da dinleyin diyordu.Ben de Kehf suresini duymamistim onu arastirayim. Namaz kilmak da acarmis cakralari. Tam kapali olursa olmus olursunuz demisti biri, tam acik olmamasi veya enerji akisinin ters olmasi gibi sorunlar oluyormus, dengesi kaciyormus ama tamamen kapanmiyor.
Bu tarz şeyler bana da hiçbir zaman doğru gelmemiştir…ne kolyesi Allah aşkınaArkadaşlar ben bu tılsımlı kolyelere yağlara filan niye inanmıyorum biliyo musunuzbenim çocukluk arkadaşımın eşi bu işi yapıyor. bildiğiniz japon pazarından aldığı şeyleri garip isimler yazıp reklam olmasın bir satış sitesinde satıyordu
Diğer frekansa nasıl geçmiş peki arkadaşın söylemiş miydi? Yani limonla yapılan bir şey paylaşmış acaba onu mu yaptılar frekans için? Limona bir şey saplanıyor sanırım negatif enerji geçsin diye yapılıyor.Arkadaşlar ben bu tılsımlı kolyelere yağlara filan niye inanmıyorum biliyo musunuzbenim çocukluk arkadaşımın eşi bu işi yapıyor. bildiğiniz japon pazarından aldığı şeyleri garip isimler yazıp reklam olmasın bir satış sitesinde satıyorduDiper
Yok kız yanlış anladın sanırım o dolandırmak için yapıyoduDiğer frekansa nasıl geçmiş peki arkadaşın söylemiş miydi? Yani limonla yapılan bir şey paylaşmış acaba onu mu yaptılar frekans için? Limona bir şey saplanıyor sanırım negatif enerji geçsin diye yapılıyor.
Para verip sattığı bir şeyi almam ama çok garip böyle bir kaç ornek gordum çevremde de, boyle calışmalara katılıp hayatı degisenler var. Mesela bir tamıdıgım nefes terapisine gitmişti, resmen hayatı değişti daha sonra. Eğitimi çok iyi olmamasına ragmen yuksek bir pozisyona eöti işte yani yonetici yaptılar ve herkes çok şaşırdı, sonra kendi işini kurdu, çevresi çok değişti hatta ünlülerle arkadaş falan olmuş. Freakans degisikliğine sebep olan ne oluyorsa o bir vesile oluyor. Limon çalışmasını mesela anlatmış bir yerde, evdeki herhangi bir bıçakla da yapılabilir. Yoksa sattığı yuntralar, kolyeler onlar bunları şahsen hayatta almam. daha gecen gün demiştim zaten Hindistan öğretilerinin faydası olsaydı Hindista’ın kendisi bu fakirlikte olmazdıYok kız yanlış anladın sanırım o dolandırmak için yapıyodu
Evet canım rezonans kanunu. Frekans yükseldikçe çekim gücü arttığı için kişi ne isterse oluyormuş ama o frekansı yükseltip sabit tutmak zor. Diyelim yükselttin ama sabit nasıl tutucaksın? Herşeye gül geç,hayatı hafife al biraz pollyannacılık gibi geliyor bana. Ben o tanrtra yantra buda gibi şeylere asla inanmam zaten islam dininde şirktir böyle şeyler. Yani frekansın yükselmesi için kişinin koruma alanının yani aurasının yüksek olması gerekiyor=nazar,negatif enerjilerden korunmak önemli. Yani aslında hepsi zincirlemePara verip sattığı bir şeyi almam ama çok garip böyle bir kaç ornek gordum çevremde de, boyle calışmalara katılıp hayatı degisenler var. Mesela bir tamıdıgım nefes terapisine gitmişti, resmen hayatı değişti daha sonra. Eğitimi çok iyi olmamasına ragmen yuksek bir pozisyona eöti işte yani yonetici yaptılar ve herkes çok şaşırdı, sonra kendi işini kurdu, çevresi çok değişti hatta ünlülerle arkadaş falan olmuş. Freakans degisikliğine sebep olan ne oluyorsa o bir vesile oluyor. Limon çalışmasını mesela anlatmış bir yerde, evdeki herhangi bir bıçakla da yapılabilir. Yoksa sattığı yuntralar, kolyeler onlar bunları şahsen hayatta almam. daha gecen gün demiştim zaten Hindistan öğretilerinin faydası olsaydı Hindista’ın kendisi bu fakirlikte olmazdıama desiğim gibi araştırıp enerji yukseltmeye yarayan çalışmalaryapılabilir. Enerji ve aura yani frekans yukselince insanların mucizeler oluyor hayatında ve istekler gerçekleşiyor dusuk frekanstayken yerinde sayıyorsun.
Evet mutsuzsan bile mutlu gibi hareket edin, paranız yoksa varmış gibi harcayın daha fazlası gelir diyorlar. Benim yine çevremden bir örnek bir arkadaşım çok para harcıyordu ama umru değildi. Kredi kartıyla yarınlar yokmus gibi davranıyordu hatta babası asgarisini( o da yuksek bir tutar) vermiş gitmiş onu da harcamış bize de anlatırken guluyordu yani hiç takmıyordu. Sonra evlendi çok zengin biriyle, su an surekli harciyiyordur sanirimEvet canım rezonans kanunu. Frekans yükseldikçe çekim gücü arttığı için kişi ne isterse oluyormuş ama o frekansı yükseltip sabit tutmak zor. Diyelim yükselttin ama sabit nasıl tutucaksın? Herşeye gül geç,hayatı hafife al biraz pollyannacılık gibi geliyor bana. Ben o tanrtra yantra buda gibi şeylere asla inanmam zaten islam dininde şirktir böyle şeyler. Yani frekansın yükselmesi için kişinin koruma alanının yani aurasının yüksek olması gerekiyor=nazar,negatif enerjilerden korunmak önemli. Yani aslında hepsi zincirleme
Ben asla artık slov be arabesk şarkılar dinlemiyorum kanalda falan çaldığında hemen değişiyorum birde böyle kötü haberleri izlemiyorum asla çünkü etkiliyor ister istemez. Mesela benim bir arkadaşım vardı 3 sene önce bir çanta görmüştük vitrinde ama acaip dudak uçuklatıcı bir fiyatı vardı,gittik içeride sorduk. O tahmin ettiğiniz büyük mağazanın designer parçalarından yani. Kız ben seni alıcam,benim olacaksın dedi. Çalışmıyordu da,1-2 ay sonra sevgilisi sürpriz yaptı ve o çantayı almıştıEvet mutsuzsan bile mutlu gibi hareket edin, paranız yoksa varmış gibi harcayın daha fazlası gelir diyorlar. Benim yine çevremden bir örnek bir arkadaşım çok para harcıyordu ama umru değildi. Kredi kartıyla yarınlar yokmus gibi davranıyordu hatta babası asgarisini( o da yuksek bir tutar) vermiş gitmiş onu da harcamış bize de anlatırken guluyordu yani hiç takmıyordu. Sonra evlendi çok zengin biriyle, su an surekli harciyiyordur sanirimYani o parasi varmis gibi harcadi sonunda gercekten zengin oldu, koca vasitasiyla bile olsa ama o da bir karakter meselesi tabii herkes yapamaz. Mutsuz enerjide kalmamak cok onemli, negatif dizi film izlememek, umutsuz sarkilar dinlememel lazim. sukur enerjisi cok yukseltiyor mesela, sukur listesi yapip her gun yazin diyorlar bu yuzden.
Ooo nasil tutmus inanilmaz, iste boyle emin ve kesin istemek sonra da olacagini biliyor gibi salivermek bu sirada da frekansini yuksek tutman gerekiyormus, tamamen bunu yapmis arkadasin bence.Ben asla artık slov be arabesk şarkılar dinlemiyorum kanalda falan çaldığında hemen değişiyorum birde böyle kötü haberleri izlemiyorum asla çünkü etkiliyor ister istemez. Mesela benim bir arkadaşım vardı 3 sene önce bir çanta görmüştük vitrinde ama acaip dudak uçuklatıcı bir fiyatı vardı,gittik içeride sorduk. O tahmin ettiğiniz büyük mağazanın designer parçalarından yani. Kız ben seni alıcam,benim olacaksın dedi. Çalışmıyordu da,1-2 ay sonra sevgilisi sürpriz yaptı ve o çantayı almıştı
Zaten spiritüel bir kızdı çok inanırdı böyle şeylere ve bencede dediğin gibi yaptıOoo nasil tutmus inanilmaz, iste boyle emin ve kesin istemek sonra da olacagini biliyor gibi salivermek bu sirada da frekansini yuksek tutman gerekiyormus, tamamen bunu yapmis arkadasin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?