- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
hepsi gerizekalı cunku tam bir klasik erkek davranısıSeni neden takip etmek istedi yalniz? Kedinle alakali gereksiz bir bilgi ogrenmek icin mu? Bazi erkeklerin davranislari ne kadar can sikici ve dusuncesizce. Bir kere sen aldattigindan suphe duymussun zamaninda demek ki hisstemissin, sen engelleyecegine o seni engellemis uste cikarak. Geldi diyelim, senin zamaninda seni aldattigindan suphelendigi kadinin senin gorecegin sekilde reklamini yapmasi aldattigini kabul etmektir bir de kadar dusuncesizce bir sey? Ben bile sinir oldum su an, kendimi yerine koyarak. Bunun amaci ne yani onu anlamadim, hem aldatmis hem de nispetini mi yapiyor yani ben oyle algiladim bilmiyorum.
Seven erkek boyle olmuyor bence cogu erkek de sevemiyor artik hepsi narsisist olmus, sevmeyi de bilmiyorlar. Her sey guzellik dis gorunus ve cinsellik olmus ama boyle kendileri de mutlu olamiyor cunku esas kosulsuz sevgi mutluluk getirir hem kadina hem erkege.hepsi gerizekalı cunku tam bir klasik erkek davranısı
Evet kendileride hiçbiri mutlu değil manevi duygular ölmüş çoğunluğundaSeven erkek boyle olmuyor bence cogu erkek de sevemiyor artik hepsi narsisist olmus, sevmeyi de bilmiyorlar. Her sey guzellik dis gorunus ve cinsellik olmus ama boyle kendileri de mutlu olamiyor cunku esas kosulsuz sevgi mutluluk getirir hem kadina hem erkege.
İlk defa duyuyorum.Kızlar bircan yıldırımın bu logoslu ürünleri için ne düşünüyorsunuz artık faldan ziyade böyle spritüel şeyler popüler olduğu için soruyorum bilen varmı bu kadını?
Benim annem sürekli alıyor bir şey değiştiği yok geçmişteki duyguları temizlemek gerekiyor bir çok sorunumuzun nedenini , insanlarla ilişkilerimizi anne-babamız belirliyor. Ben daha çok mantra dinlemek (özellikle triple mantra dinlediğim dönemlerde istediğim kişiyi hayatıma çekmiştim ve haberci rüyalar almaya başlamıştım)geçmişi şifalandırmak ve kendini sevme meditasyonlarını öneririmKızlar bircan yıldırımın bu logoslu ürünleri için ne düşünüyorsunuz artık faldan ziyade böyle spritüel şeyler popüler olduğu için soruyorum bilen varmı bu kadını?
Çok teşekkür ederim canım. Benimde kuzenim sarmış bu kadına anahtar logos mühürlü sabun vs diye ama işe yaramıyorsa almam tabiki.Benim annem sürekli alıyor bir şey değiştiği yok geçmişteki duyguları temizlemek gerekiyor bir çok sorunumuzun nedenini , insanlarla ilişkilerimizi anne-babamız belirliyor. Ben daha çok mantra dinlemek (özellikle triple mantra dinlediğim dönemlerde istediğim kişiyi hayatıma çekmiştim ve haberci rüyalar almaya başlamıştım)geçmişi şifalandırmak ve kendini sevme meditasyonlarını öneririm
Bir bak canım incelermisin bi sayfasınıİlk defa duyuyorum.
Geçmiş şifalandırma ve kendini sevme meditasyonlarından önerebilecegin videolar var mı Youtube’ta? Ben de çok yapıyordum bir ara meditasyon ama yabancı kanallardakiler dil farkı oldugu için etkili mi bilmiyorum,Turkçe mi dinlemek gerek?Benim annem sürekli alıyor bir şey değiştiği yok geçmişteki duyguları temizlemek gerekiyor bir çok sorunumuzun nedenini , insanlarla ilişkilerimizi anne-babamız belirliyor. Ben daha çok mantra dinlemek (özellikle triple mantra dinlediğim dönemlerde istediğim kişiyi hayatıma çekmiştim ve haberci rüyalar almaya başlamıştım)geçmişi şifalandırmak ve kendini sevme meditasyonlarını öneririm
Baktım. Eksisozluk’te falan kotulemişler gerçi orada çoğu şeyi kötülüyorlarBir bak canım incelermisin bi sayfasını
Bende simdi mesaj yolladim canim. Merak ettim belki falcidan daha hayirlidirinstagramda bir sayfa gördüm sait omer demirel diye, el analizi yapıyor, ve cok net nokta atısı yapıyormus anladıgım kadarıyla, dogacak cocugun cinsiyetine kadar. henuz fiyatını bilmiyorum ama dm attım dönmedi, 1 eylülde zam gelecekmis fiyatlarına oyle story koymus. sayfasına rastladınız mı hıc, bio kısmında bir de yorum sayfası var total analiz yaptıran kisilerin reviewları yazıyor falan, bayagı etkilendim ben sahsen analiz yaptırmayı dusunuyorum cok absurt bir fiyatta diilse eger
Bende mesaj attım ama dönen yok size döndüler miinstagramda bir sayfa gördüm sait omer demirel diye, el analizi yapıyor, ve cok net nokta atısı yapıyormus anladıgım kadarıyla, dogacak cocugun cinsiyetine kadar. henuz fiyatını bilmiyorum ama dm attım dönmedi, 1 eylülde zam gelecekmis fiyatlarına oyle story koymus. sayfasına rastladınız mı hıc, bio kısmında bir de yorum sayfası var total analiz yaptıran kisilerin reviewları yazıyor falan, bayagı etkilendim ben sahsen analiz yaptırmayı dusunuyorum cok absurt bir fiyatta diilse eger
Maalesef canimBende mesaj attım ama dönen yok size döndüler mi
Ben de yazdım dun ama hala cevap vermedi, son gönderisinin altına da yorum yaptım bazılarına dönmus ama bana hala mesaj gelmediBende simdi mesaj yolladim canim. Merak ettim belki falcidan daha hayirlidir
Hayır :/ baya etkileyici seyler yazmışlar ama hala dönen olmadı olsa randevu alıcamBende mesaj attım ama dönen yok size döndüler mi
Ay ordaki herkes herkesi kötülüyor hiç takılmıyorum ben onaBaktım. Eksisozluk’te falan kotulemişler gerçi orada çoğu şeyi kötülüyorlar
Bircan Yıldırım’a baktım videolarını da izledim, çok pozitif ve içten bir kadına benziyor, sevdim ben şahsenAy ordaki herkes herkesi kötülüyor hiç takılmıyorum ben ona
Kitaplarını sipariş verdim bende,acaba o sattığı şeylerin oluru varmıdır sence canım baksana herkes almış sence ne diyosunnBircan Yıldırım’a baktım videolarını da izledim, çok pozitif ve içten bir kadına benziyor, sevdim ben şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?