İstanbul'da Fal - Falcılar

hepsi gerizekalı cunku tam bir klasik erkek davranısı

hepsi gerizekalı cunku tam bir klasik erkek davranısı
Seven erkek boyle olmuyor bence cogu erkek de sevemiyor artik hepsi narsisist olmus, sevmeyi de bilmiyorlar. Her sey guzellik dis gorunus ve cinsellik olmus ama boyle kendileri de mutlu olamiyor cunku esas kosulsuz sevgi mutluluk getirir hem kadina hem erkege.

instagramda bir sayfa gördüm sait omer demirel diye, el analizi yapıyor, ve cok net nokta atısı yapıyormus anladıgım kadarıyla, dogacak cocugun cinsiyetine kadar. henuz fiyatını bilmiyorum ama dm attım dönmedi, 1 eylülde zam gelecekmis fiyatlarına oyle story koymus. sayfasına rastladınız mı hıc, bio kısmında bir de yorum sayfası var total analiz yaptıran kisilerin reviewları yazıyor falan, bayagı etkilendim ben sahsen analiz yaptırmayı dusunuyorum cok absurt bir fiyatta diilse eger

Evet kendileride hiçbiri mutlu değil manevi duygular ölmüş çoğunluğunda

Kızlar bircan yıldırımın bu logoslu ürünleri için ne düşünüyorsunuz artık faldan ziyade böyle spritüel şeyler popüler olduğu için soruyorum bilen varmı bu kadını?

Kızlar bircan yıldırımın bu logoslu ürünleri için ne düşünüyorsunuz artık faldan ziyade böyle spritüel şeyler popüler olduğu için soruyorum bilen varmı bu kadını?
Benim annem sürekli alıyor bir şey değiştiği yok geçmişteki duyguları temizlemek gerekiyor bir çok sorunumuzun nedenini , insanlarla ilişkilerimizi anne-babamız belirliyor. Ben daha çok mantra dinlemek (özellikle triple mantra dinlediğim dönemlerde istediğim kişiyi hayatıma çekmiştim ve haberci rüyalar almaya başlamıştım)geçmişi şifalandırmak ve kendini sevme meditasyonlarını öneririm

Çok teşekkür ederim canım. Benimde kuzenim sarmış bu kadına anahtar logos mühürlü sabun vs diye ama işe yaramıyorsa almam tabiki.

Geçmiş şifalandırma ve kendini sevme meditasyonlarından önerebilecegin videolar var mı Youtube’ta? Ben de çok yapıyordum bir ara meditasyon ama yabancı kanallardakiler dil farkı oldugu için etkili mi bilmiyorum,Turkçe mi dinlemek gerek?

Bende simdi mesaj yolladim canim. Merak ettim belki falcidan daha hayirlidir

Bende mesaj attım ama dönen yok size döndüler mi

Ya kızlar en son konuda mantra tılsımlı kolyeler falan konuşulunca dün twitter da rastaldığım şeyi size anlatmak istedim. Belki rastlayanınız da olmuştur.
Bu demet özdemirle oğuzhan koç evlendi ya hani. Yıllar önce instagramda bir hayranları fan sayfası açmış ve bunları çok sevdiği için ikisinin yan yana resmini photoshoplamış altına da ne zaman gelir ki yanyana bir foto gibisinden bir şey yazmış. O sırada tabi sene 2016 falanmış ikiside başkalarıyla sevgiliymiş. Hayran ikisini sevgili olarak düşünmemiş . hatta altına yorum falan yazmışlar işte başkasıyla sevgili sen nasıl bu resmi koydun diye . o da benim en sevdiğim ünlüler arkadaş olsalar istiyorum demiş ama shopladığı fotoğrafta demet gelinlikli
Aklıma manifesting olayı geldi. Hani görsel olarak koyun diyorlar ya bunu yapan kişi çok bilinçli yapmamış ve hani kendini olacak mı diye kasmadan tamamen serbest bırakarak bir nevi manifestlemiş diye düşündüm. Bizler manifesting yaptığımızda bile kendimiz için olduğundan çok kasıyoruz ne zaman olcak diye sıkıştırıyoruz sanırım enerjiyi. İşin sırrı bir şeyleri kalpten istemek ama manifestlediğinin de farkında da olmamak gibi . Bunu kişiler kendi kendilerine nasıl yaparlar bilemiyorum. İşte başarabilenler kazanıyor. Ya da farkında olmadan dilediğimiz şeyler tutuyor .

Bircan Yıldırım’a baktım videolarını da izledim, çok pozitif ve içten bir kadına benziyor, sevdim ben şahsen
Kitaplarını sipariş verdim bende,acaba o sattığı şeylerin oluru varmıdır sence canım baksana herkes almış sence ne diyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…