Ben onlara tam bakmadım, bir kaç meditasyon videosu var onları izledim. Bence once kitaplarını oku, meditasyonları yap belki kitapta daha çok anlatıyordur onların neler oldugunu. Ben boyle seylere pek inanmıyorum o yuzden almam, ben meditasyon, mantra ve olumlamaların işe yaradıgını dusunuyorum bir de namaz ve dualar.Kitaplarını sipariş verdim bende,acaba o sattığı şeylerin oluru varmıdır sence canım baksana herkes almış sence ne diyosunn
Ay evet yer gök dua ile kesinlikle ve çokta severim böyle şeyleri. Aldım bakıcam bi zaten bir kitabı cok satanle arasına girmiş sende seversin böyle spiritüel seyleriBen onlara tam bakmadım, bir kaç meditasyon videosu var onları izledim. Bence once kitaplarını oku, meditasyonları yap belki kitapta daha çok anlatıyordur onların neler oldugunu. Ben boyle seylere pek inanmıyorum o yuzden almam, ben meditasyon, mantra ve olumlamaların işe yaradıgını dusunuyorum bir de namaz ve dualar.
Ne demişti ki cnm olumlu mı olumsuz mu çıktıZeynep sanırım cıktı şu andan itibaren
Bu arada eklemek istiyorum kitapları güzeldir sadece o sattığı şeyler işe yaramıyor pek o kadar kitaplarındaki çalışmalar gayet güzel bu arada yanlış bilgilendirme olmasınKitaplarını sipariş verdim bende,acaba o sattığı şeylerin oluru varmıdır sence canım baksana herkes almış sence ne diyosunn
OlumsuzNe demişti ki cnm olumlu mı olumsuz mu çıktı
ben aldım kitabını arkadaşlar bir sene önceydi dediklerini yaptım sözde grup halinde canlı yayaında enerji göndriliyor falan denedim bir şley olmadı boşa para vermeyin derim ama siz bilirsinizBen onlara tam bakmadım, bir kaç meditasyon videosu var onları izledim. Bence once kitaplarını oku, meditasyonları yap belki kitapta daha çok anlatıyordur onların neler oldugunu. Ben boyle seylere pek inanmıyorum o yuzden almam, ben meditasyon, mantra ve olumlamaların işe yaradıgını dusunuyorum bir de namaz ve dualar.
Aldım bende okuyacağım merakla çok övmüşler bazı kitaplarını. İnsallah işe yarar çok tesekkür ederimBu arada eklemek istiyorum kitapları güzeldir sadece o sattığı şeyler işe yaramıyor pek o kadar kitaplarındaki çalışmalar gayet güzel bu arada yanlış bilgilendirme olmasın
Bence de kitaplar daha fazla yariyordur cunku kendi dusuncelerimiz degistirmemiz gerekiyor, sattigi ekstra esyalar da bu dusunceleri guclendirmek icin bence ama gerekli degil, plasebo gibi yani daha cok inanmamiz icin ama onlar olmadan dusuncemizi surekli telkinler tekrar ederek meditasyonla degistirebiliriz. Bu isin anahtari bence inanmak ve negatif dusunceden de etkielrden de mumkun oldugunca uzak durmak. Mesela 3.sayfa haberleri vs takip etmeyin, negatif yerli dizileri izlemeyin bunlar cok dusuruyor enerjiyi.Ay evet yer gök dua ile kesinlikle ve çokta severim böyle şeyleri. Aldım bakıcam bi zaten bir kitabı cok satanle arasına girmiş sende seversin böyle spiritüel seyleri
Haklısın, yukselince frekansı sabit tutmak için ciddi tevekkül ehli olmak lazım biz fal baktırdığımizda frekans düşüyor. Hem gaybi bilmediklerini biliyoruz hem de akıl okuyorlar diye baktiriyoruz ama en iyiler bile bu aralar akıl okuyamıyor... İslam dininde şirk olduğu konusunda haklısın arkadaşım ne diyelim.Evet canım rezonans kanunu. Frekans yükseldikçe çekim gücü arttığı için kişi ne isterse oluyormuş ama o frekansı yükseltip sabit tutmak zor. Diyelim yükselttin ama sabit nasıl tutucaksın? Herşeye gül geç,hayatı hafife al biraz pollyannacılık gibi geliyor bana. Ben o tanrtra yantra buda gibi şeylere asla inanmam zaten islam dininde şirktir böyle şeyler. Yani frekansın yükselmesi için kişinin koruma alanının yani aurasının yüksek olması gerekiyor=nazar,negatif enerjilerden korunmak önemli. Yani aslında hepsi zincirleme
Haklısın ben artık yapmıyorum öyle şeyleri ve uyku öncesi 528 hz müzikler dinlemekte frekans yükseltiyormuş biliyorsundur gerçi,birde aura temizliği çok önemliymiş yani duaları okumak ve temizlemek. 21 gün olumlamalara başlayacağım yarından itibarenBence de kitaplar daha fazla yariyordur cunku kendi dusuncelerimiz degistirmemiz gerekiyor, sattigi ekstra esyalar da bu dusunceleri guclendirmek icin bence ama gerekli degil, plasebo gibi yani daha cok inanmamiz icin ama onlar olmadan dusuncemizi surekli telkinler tekrar ederek meditasyonla degistirebiliriz. Bu isin anahtari bence inanmak ve negatif dusunceden de etkielrden de mumkun oldugunca uzak durmak. Mesela 3.sayfa haberleri vs takip etmeyin, negatif yerli dizileri izlemeyin bunlar cok dusuruyor enerjiyi.
Fal baktırmadan önce ben mutlaka ayetel kursi falan okuyorum bu kişilerin cogunlugunda varlıklar var ve enerji geçişi olabiliyor,yani frekansı sabit tutmak bu hayat şartlarında çok zorHaklısın, yukselince frekansı sabit tutmak için ciddi tevekkül ehli olmak lazım biz fal baktırdığımizda frekans düşüyor. Hem gaybi bilmediklerini biliyoruz hem de akıl okuyorlar diye baktiriyoruz ama en iyiler bile bu aralar akıl okuyamıyor... İslam dininde şirk olduğu konusunda haklısın arkadaşım ne diyelim.
Hmmm doğru söylüyorsun okumak lazım...Fal baktırmadan önce ben mutlaka ayetel kursi falan okuyorum bu kişilerin cogunlugunda varlıklar var ve enerji geçişi olabiliyor,yani frekansı sabit tutmak bu hayat şartlarında çok zor
Bu negatif dizi olayı benim başıma geldi. Bir ara hayatım gayet iyi gidiyordu. Pandemi zamanıydı benim akşamları canım sıkılıyordu o nedenle günde 3 bölüm falan yaprak dökümü izlemeye başlamıştım. Her gün 3 4 bölüm izliyordum . Bir müddet sonra hayatımda sıkıntılar baş gösterdi.Bence de kitaplar daha fazla yariyordur cunku kendi dusuncelerimiz degistirmemiz gerekiyor, sattigi ekstra esyalar da bu dusunceleri guclendirmek icin bence ama gerekli degil, plasebo gibi yani daha cok inanmamiz icin ama onlar olmadan dusuncemizi surekli telkinler tekrar ederek meditasyonla degistirebiliriz. Bu isin anahtari bence inanmak ve negatif dusunceden de etkielrden de mumkun oldugunca uzak durmak. Mesela 3.sayfa haberleri vs takip etmeyin, negatif yerli dizileri izlemeyin bunlar cok dusuruyor enerjiyi.
Evet cok mantıklı bence deFal baktırmadan önce ben mutlaka ayetel kursi falan okuyorum bu kişilerin cogunlugunda varlıklar var ve enerji geçişi olabiliyor,yani frekansı sabit tutmak bu hayat şartlarında çok zor
Yillardir Yerli dizi izlemiyorum, o Gulseren Budayicioglu'nunkiler falan psikolojisi bozuk insanlarin hayatini neden izlemek ister ki insan, psikolog olurdum oyle bir merakim olsa. Yaprak Dokumu'nu ilk ciktiginda da izlememistim. Yabanci dizilerde de var sadece yerli diziler oyle degil. You diye bir diziye baslamistim mesela Psikopat bir adam var rahatsiz edici bir dizi, hemen biraktim izlemeyi. Korku, gerilim falan, şok sonlu filmleri da izlemem hep "feel-good" denilen filmleri izliyorum artik.Bu negatif dizi olayı benim başıma geldi. Bir ara hayatım gayet iyi gidiyordu. Pandemi zamanıydı benim akşamları canım sıkılıyordu o nedenle günde 3 bölüm falan yaprak dökümü izlemeye başlamıştım. Her gün 3 4 bölüm izliyordum . Bir müddet sonra hayatımda sıkıntılar baş gösterdi.
Yemin ederim size you dizisini izleyip kafayı takmıştım Allahım böyle biri çıksa karşıma ben napardım diye korkuyu kendime çektim inanın böyle bir manyak hayatıma girmişti zor sıyrıldım. Bilinçaltı temizliği yapmak gerek o yüzden sıksık birde yaprak dökümü camdaki kız gibi kaos içeren diziler beni çok yoruyor ister istemez etkileniyorum kesinlikle izlememeye karar verdimYillardir Yerli dizi izlemiyorum, o Gulseren Budayicioglu'nunkiler falan psikolojisi bozuk insanlarin hayatini neden izlemek ister ki insan, psikolog olurdum oyle bir merakim olsa. Yaprak Dokumu'nu ilk ciktiginda da izlememistim. Yabanci dizilerde de var sadece yerli diziler oyle degil. You diye bir diziye baslamistim mesela Psikopat bir adam var rahatsiz edici bir dizi, hemen biraktim izlemeyi. Korku, gerilim falan, şok sonlu filmleri da izlemem hep "feel-good" denilen filmleri izliyorum artik.
Gerçi düşündüm de kadir ezildi de hep yaprak dökümü izliyordu ama hayatı iyiye gittiYillardir Yerli dizi izlemiyorum, o Gulseren Budayicioglu'nunkiler falan psikolojisi bozuk insanlarin hayatini neden izlemek ister ki insan, psikolog olurdum oyle bir merakim olsa. Yaprak Dokumu'nu ilk ciktiginda da izlememistim. Yabanci dizilerde de var sadece yerli diziler oyle degil. You diye bir diziye baslamistim mesela Psikopat bir adam var rahatsiz edici bir dizi, hemen biraktim izlemeyi. Korku, gerilim falan, şok sonlu filmleri da izlemem hep "feel-good" denilen filmleri izliyorum artik.
O her yeri temizlerken bilinçaltını da iyi temizliyor herhalde, çok etkisi kalmıyorGerçi düşündüm de kadir ezildi de hep yaprak dökümü izliyordu ama hayatı iyiye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?