İstanbul'da Fal - Falcılar

Biz anılcanın meditasyonlarını satın aldık onlar baya iyi. Youtubeda bilmiyorum açıkcası kanal. Barış musluyu öneririm kitaplarını okuyabilirsiniz instagramdan takip edebilirsiniz orda canlı yayında çalışmalar yaptırıyor anne baba affetme değersizlik duygusu gibi.

kızlar esra ezmecinin kitaplarını okuyan ya da dedigi ritüelleri yapan oldu mu? tuzlama fln yapıyomusun disilik artması icin :)

O her yeri temizlerken bilinçaltını da iyi temizliyor herhalde, çok etkisi kalmıyor
Evet ya temizlik yaparken sürekli elemi kederi böyle atıyoruz diye diye yapıyo ya . Ben onunda bilmeden çekim yasası gibi şeyleri uygulayanlardan olduğunu düşünüyorum. Kendini çok seviyor bir kere sürekli kendi fotoğraflarını fln paylaşıp övüyor
Temizlik yaparken de türlü sıkıntıları sayıp yaptığı temizlikle beraber akıp gittiğini söyleye söyleye yapıyor.

kızlar esra ezmecinin kitaplarını okuyan ya da dedigi ritüelleri yapan oldu mu? tuzlama fln yapıyomusun disilik artması icin :)
Kitaplarını aldım canım ama okumaya fırsat kalmıyor o kadar cok kitap varki evde,tuzlu suyu ben yıllardır yaparım ama içine 1-2 kaşık sirkede ekleyerek faydasını gördüm enerji temizliği için iyi geliyor

Bu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.

Tesekkurler. Anil Can youtube kanalinda iki tane editasyon var ikisine de bayildim ozellikle asi cmeditasyonu ,

farkli bir his verdi devamli yapacagim.

YOUTUBE DA AÇILIM YAPAN LERZANLA TAROT VAR BEN BEŞ ALTI VİDEO İZLEDİM VE ÇOK UYUMLANDIM BAKIM ÜCRETİ KİŞİSEL OLARAK 300 TL İMİŞ DENEYEN VAR MI

En son Bakırköy’de Okan diye birine baktırdım Google da cafesinin 1500 yorumu görünüyordu 4.8 almış ben de güzel bi yer sanıp gittim ama sonra gördüm ki yorumların hepsi yerel rehber her yere yorum yapan muhtemelen sahte hesaplar. Cafenin içi o kadar kötüydü ki kapıdaki karşılayan kadının saçları yağlı masalar pis kahve bile içmek istemedim orda. Baktığı fal da tamamen uydurma. Önermem kızlar.

kızlar böyle bi video buldum çok komik videonun içinde erdal var tam bizim karşımıza çıkan tip falcıların erkek hali canan teyzemde çok şeker :)

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta içi Zeynep e bir daha baktırdım, neden her seferinde benim kafamı karıştırıp beynimi şişirip ama yine ona baktırıyorum bilemedim yine kendime dair hayatıma dair hiç bir şey bilmiyorumlarla geçen bir fal oldu bu kez yine bir önce ki ile çelişen şeyler oldu geçmiş ile ilgili ancak benim kafamdaki kişinin hayatında olduğunu düşündüğüm kişi ile ilgili çok spesifik bir şey bildi ve bunla ilgili de soru sormadan direkt söyledi ona çok şaşırdım.Onun haricinde eximin başına türlü felaketler hastalıklar kazalar belalar gelecekmiş o kadar çok soyledi ki bunu,adam beni o kadar uzmesine rağmen defalarca Allah korusun dedim tamam pişman olsun isterim o ayrı ama hastalık kayıp vs nedir.Ayrica pişman olup gelecek vs dedi bu kez ama sakın kabul etme zaten etmeyeceksin zaten şuan çok mutsuz çok pişman ama kadına da aşık ama seni de özlüyor dedi kafam alt üst oldu yeni baktiran çıkan çıkmayan falı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim cidden psikolojim bi karışık şuan

karşıya dair spesifik şeylerde bişey diyecekse genelde şöyle bi fotoğrafı var filan diyor arkadaşlarımdan deneyimlediğim kadarıyla bunu söyleyebilirim genelde kötülüyor zaten hayatında birisi varsa. hastalık konusunda bildim kadarıyla benim arkadaşlarıma öyle bişey dememiş. çıkan çıkmayan konusunda bişey diyemiyorum daha öncede yazdım bana çıkmadı aşk için baktıran arkadaşlarımada çıkmadı

Kızlar selam, gerçekten iyi dediğiniz, genel bakım yapacak birisi var mı? Eski sevgilimi istemiyorum, ondan önceki başka bir eski flörtüm var ama nolur bilmiyorum. Genel mutlu olacak mıyım, hayatımda bir kez olsun sevilecek miyim bunu öğrenmek istiyorum. Şu an yalan bile söylense iyi hissetmek istiyorum. Birkaç gündür gerçekten çok kötüyüm çünkü, sürekli ağlıyorum. 8 yıldır anksiyete ve depresyon tedavisi görüyorum, 2017 2020 arası majör depresyondu. Tekrarladı sanırım ama gidemiyorum doktoruma 6 7 aydır ulaşamıyorum. Yaşamak bile istemiyorum.Terapi niyetine iyi gelecek bir şeyler duymak istiyorum

Benim de yaşadığım sıkıntılarım vardı ama her şey geçecek, buna inan. Bundan 1 yıl sonra belki de şu an yaşadıklarına gülüp geçeceksin. Özelden daha detaylı yazıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…