- 23 Haziran 2021
- 132
- 50
- 28
Biz anılcanın meditasyonlarını satın aldık onlar baya iyi. Youtubeda bilmiyorum açıkcası kanal. Barış musluyu öneririm kitaplarını okuyabilirsiniz instagramdan takip edebilirsiniz orda canlı yayında çalışmalar yaptırıyor anne baba affetme değersizlik duygusu gibi.Geçmiş şifalandırma ve kendini sevme meditasyonlarından önerebilecegin videolar var mı Youtube’ta? Ben de çok yapıyordum bir ara meditasyon ama yabancı kanallardakiler dil farkı oldugu için etkili mi bilmiyorum,Turkçe mi dinlemek gerek?
Evet ya temizlik yaparken sürekli elemi kederi böyle atıyoruz diye diye yapıyo ya . Ben onunda bilmeden çekim yasası gibi şeyleri uygulayanlardan olduğunu düşünüyorum. Kendini çok seviyor bir kere sürekli kendi fotoğraflarını fln paylaşıp övüyorO her yeri temizlerken bilinçaltını da iyi temizliyor herhalde, çok etkisi kalmıyor
Ben yapıyordum bi ara pişip kavrulmuştum tuzlu sudan sonra adetim bozuldu. Sonra yapmayı bıraktımkızlar esra ezmecinin kitaplarını okuyan ya da dedigi ritüelleri yapan oldu mu? tuzlama fln yapıyomusun disilik artması icin :)
Kitaplarını aldım canım ama okumaya fırsat kalmıyor o kadar cok kitap varki evde,tuzlu suyu ben yıllardır yaparım ama içine 1-2 kaşık sirkede ekleyerek faydasını gördüm enerji temizliği için iyi geliyorkızlar esra ezmecinin kitaplarını okuyan ya da dedigi ritüelleri yapan oldu mu? tuzlama fln yapıyomusun disilik artması icin :)
Dişilik artması için mantra var. O çok etkili denedim oluokızlar esra ezmecinin kitaplarını okuyan ya da dedigi ritüelleri yapan oldu mu? tuzlama fln yapıyomusun disilik artması icin :)
Bu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.Haklısın ben artık yapmıyorum öyle şeyleri ve uyku öncesi 528 hz müzikler dinlemekte frekans yükseltiyormuş biliyorsundur gerçi,birde aura temizliği çok önemliymiş yani duaları okumak ve temizlemek. 21 gün olumlamalara başlayacağım yarından itibaren
Tesekkurler. Anil Can youtube kanalinda iki tane editasyon var ikisine de bayildim ozellikle asi cmeditasyonuBiz anılcanın meditasyonlarını satın aldık onlar baya iyi. Youtubeda bilmiyorum açıkcası kanal. Barış musluyu öneririm kitaplarını okuyabilirsiniz instagramdan takip edebilirsiniz orda canlı yayında çalışmalar yaptırıyor anne baba affetme değersizlik duygusu gibi.
Ben üşeniyorum bazen gece ama kesinlikle etki ediyorBu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.
karşıya dair spesifik şeylerde bişey diyecekse genelde şöyle bi fotoğrafı var filan diyor arkadaşlarımdan deneyimlediğim kadarıyla bunu söyleyebilirimKızlar bu hafta içi Zeynep e bir daha baktırdım, neden her seferinde benim kafamı karıştırıp beynimi şişirip ama yine ona baktırıyorum bilemedimyine kendime dair hayatıma dair hiç bir şey bilmiyorumlarla geçen bir fal oldu bu kez yine bir önce ki ile çelişen şeyler oldu geçmiş ile ilgili ancak benim kafamdaki kişinin hayatında olduğunu düşündüğüm kişi ile ilgili çok spesifik bir şey bildi ve bunla ilgili de soru sormadan direkt söyledi ona çok şaşırdım.Onun haricinde eximin başına türlü felaketler hastalıklar kazalar belalar gelecekmiş o kadar çok soyledi ki bunu,adam beni o kadar uzmesine rağmen defalarca Allah korusun dedim tamam pişman olsun isterim o ayrı ama hastalık kayıp vs nedir.Ayrica pişman olup gelecek vs dedi bu kez ama sakın kabul etme zaten etmeyeceksin zaten şuan çok mutsuz çok pişman ama kadına da aşık ama seni de özlüyor dedi kafam alt üst oldu yeni baktiran çıkan çıkmayan falı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim cidden psikolojim bi karışık şuan
cnm necmiye ablaya ne oldu..1 sene oluyo baktitramadm :)Dişilik artması için mantra var. O çok etkili denedim oluo
Benim de yaşadığım sıkıntılarım vardı ama her şey geçecek, buna inan. Bundan 1 yıl sonra belki de şu an yaşadıklarına gülüp geçeceksin. Özelden daha detaylı yazıyorum canımKızlar selam, gerçekten iyi dediğiniz, genel bakım yapacak birisi var mı? Eski sevgilimi istemiyorum, ondan önceki başka bir eski flörtüm var ama nolur bilmiyorum. Genel mutlu olacak mıyım, hayatımda bir kez olsun sevilecek miyim bunu öğrenmek istiyorum. Şu an yalan bile söylense iyi hissetmek istiyorum. Birkaç gündür gerçekten çok kötüyüm çünkü, sürekli ağlıyorum. 8 yıldır anksiyete ve depresyon tedavisi görüyorum, 2017 2020 arası majör depresyondu. Tekrarladı sanırım ama gidemiyorum doktoruma 6 7 aydır ulaşamıyorum. Yaşamak bile istemiyorum.Terapi niyetine iyi gelecek bir şeyler duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?