- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Mantra dedi bi de limonla onu yapmış sonra limon sürmüş vücuduna bazı meditasyonlar veriomuşDiğer frekansa nasıl geçmiş peki arkadaşın söylemiş miydi? Yani limonla yapılan bir şey paylaşmış acaba onu mu yaptılar frekans için? Limona bir şey saplanıyor sanırım negatif enerji geçsin diye yapılıyor.
Limon rituelini yapicam ben de mantralarina inanmiyorum ama kadinin blog sayfasi var orada linonla evde enerji nasil temizlenir nasil yapilacagii anlatmis. Bir de limona sapladigi bir sey var onu satiyor onu almam 850 lira mi neymis metal bir cubuk.Mantra dedi bi de limonla onu yapmış sonra limon sürmüş vücuduna bazı meditasyonlar veriomuş
Bence dikkat et simdi olmasa da ileride kotu etkileyebilir. Gorusmedigim yakin bir akrabam vardi, hep olumsuz negatif biriydi, hep sikayet ederdi bir de cok negatif muzikler vs dinlerdi. bu hayat gecici, yalan dunya tarzinda bakiyordu haif muhafazakar biriydi. Bu arada para durumlari cok iyiydi, ve gunden gune de iyiye gidiyordu. esi yilar once kurdugu kucuk isi baya ilerletti buyuttu, cocuklari da iyi evlilikler yapti vs ama kadin her zaman mutsuzdu. Ben hatta ornek verirdim, hep derler negatif olmayin negatifi cekersiniz diyorlar ama ismini atiyorum Ayse ne kadar negatif bir insan ama maddi olarak da hep isleri rast gidiyor demek bu denilenler dogru degil, kader kismet, sans meselesi diyordum. Ta ki gecen sene ogrendik ki kocasi bir anda iflas etmis varliklarini yokluklarini satmak durumunda kalmislar, ustune uzuntuden adam hasta olmus ve maalesef vefat etmisbu konular çok şans bence yaşimdi çok zıt örnek olucak ama benimde arkadaşım var hayatı %100 arabesk yaşar hatta biz laf söyleriz ya hayatın çok güzel imkanların yerinde yıllardır ne bu diye bende mesela şükür hayatım yolunda gidiyo ama açar çok ağır arabeskte dinlerim bişeyde değişmiyo
O limonlu ritüel zormuş ya. Ona konsantre olmak da biraz zor mantra okuyun diyor. Mantraların anlamları bilinmediğinden okumayın derler bilemedimLimon rituelini yapicam ben de mantralarina inanmiyorum ama kadinin blog sayfasi var orada linonla evde enerji nasil temizlenir nasil yapilacagii anlatmis. Bir de limona sapladigi bir sey var onu satiyor onu almam 850 lira mi neymis metal bir cubuk.
Yani havinde zeyneptede ikisininde tersimi çıktı sizde özetlemerhaba kızlar 20 25 gün önce zeynep' e bir 15 gün önce de havin' e fal baktırdım. zeynep falda karşı taraf ile ilgili 3 ay önce son görüştügümüz mekani tarif edip burası bir yakınının evi seni buraya çağıracak dedi ben oraya gittim dediğim de hayır tekrar gideceksin dedi, sokağı bile birebir tarif etti. adamın beni çok sevdiğini çok zor günler geçirdiğini hayatında kimse olmadığını bana adım atacağını söyledi. klasik olarak önüme çıkacak şok olacagım yerlere kapanacak gibi şeyler söyledi. daha sonra havin' e baktırdığımda o da karşı tarafın hiç bilinmeyen ikinci ismini söyledi ve sana dönecek bir adım atacak çok pişman dedi ve ben başka biri olur mu dediğimde senin aklın bir başkasına kayıyor gibi dedi tipini yaşını her şeyini birebir tarif etti ikisinin de. dönecek bu sana pişman dedi hayatında k,imse yok dedi bu dönünce senin aklının kaydığı kişi de yazacak dedi.
gelelim sonuca :) adam bana geçen hafta instağramdan takip isteği gönderdi beni aldattığını düşündüğüm için beni engellemişti engeli kaldırdı ve bana takip isteği gönderdi. ben de kabul ettim bana kedim ile ilgili saçma sapan bir şey yazdı sadece bir hikayeme cevap verdi.
ama asıl olay şu ki ben bu kişinin beni aldattığını düşündüğüm kadının yeni bir güzellik merkezi açtıgını gördüm ve bu beklediğim kişinin annesi bile yani ex kaynanam :) bu kadının güzellik merkezini paylaştı dün. yani anlayacağınız havin de zeynep te patladı. yani dönmek dedikleri kedime cevap verip kedi senle yaşıyor Allah sabır versin demek se saçma sapan döndü . ama adam hayatında o kadınla devam ediyor. inanmayalım arkadaşlar ben böyle deyip sürekli inanıyorum ama inanmayalım. adam mutlu kadınla iş bile kurmuş belki de ben hala beni seviyor dönecek diyorum dönmeyecek sevse burda olurdu aptalca aylar sonra beni yeniden ekleyip kedimle ilgili bir şey yazmaz bana derdini anlatırdı.
yani takip etti ve saçma sapan bir şey yazdı ama bu dönmek mi hayır ayrıca dediğim gibi hayatında başkası var her ikisi de yok demişti bence tersi çıktıYani havinde zeyneptede ikisininde tersimi çıktı sizde özetle
Tühhhyani takip etti ve saçma sapan bir şey yazdı ama bu dönmek mi hayır ayrıca dediğim gibi hayatında başkası var her ikisi de yok demişti bence tersi çıktı
yani zeynep bir şeyler biliyor ama sonuç hep farklı mesela dört ay öncezeynep ile görüştügümde o an beim düşüncemde o kişi ile uzak bir yere gitmek vardı bunu konuşmuştuk tam benim düşündüğüm şekilde o gidecek sen de sonra gideceksin demişti yani benim düşüncemdi ama olmadıYani havinde zeyneptede ikisininde tersimi çıktı sizde özetle
Seni neden takip etmek istedi yalniz? Kedinle alakali gereksiz bir bilgi ogrenmek icin mu? Bazi erkeklerin davranislari ne kadar can sikici ve dusuncesizce. Bir kere sen aldattigindan suphe duymussun zamaninda demek ki hisstemissin, sen engelleyecegine o seni engellemis uste cikarak. Geldi diyelim, senin zamaninda seni aldattigindan suphelendigi kadinin senin gorecegin sekilde reklamini yapmasi aldattigini kabul etmektir bir de kadar dusuncesizce bir sey? Ben bile sinir oldum su an, kendimi yerine koyarak. Bunun amaci ne yani onu anlamadim, hem aldatmis hem de nispetini mi yapiyor yani ben oyle algiladim bilmiyorum.merhaba kızlar 20 25 gün önce zeynep' e bir 15 gün önce de havin' e fal baktırdım. zeynep falda karşı taraf ile ilgili 3 ay önce son görüştügümüz mekani tarif edip burası bir yakınının evi seni buraya çağıracak dedi ben oraya gittim dediğim de hayır tekrar gideceksin dedi, sokağı bile birebir tarif etti. adamın beni çok sevdiğini çok zor günler geçirdiğini hayatında kimse olmadığını bana adım atacağını söyledi. klasik olarak önüme çıkacak şok olacagım yerlere kapanacak gibi şeyler söyledi. daha sonra havin' e baktırdığımda o da karşı tarafın hiç bilinmeyen ikinci ismini söyledi ve sana dönecek bir adım atacak çok pişman dedi ve ben başka biri olur mu dediğimde senin aklın bir başkasına kayıyor gibi dedi tipini yaşını her şeyini birebir tarif etti ikisinin de. dönecek bu sana pişman dedi hayatında k,imse yok dedi bu dönünce senin aklının kaydığı kişi de yazacak dedi.
gelelim sonuca :) adam bana geçen hafta instağramdan takip isteği gönderdi beni aldattığını düşündüğüm için beni engellemişti engeli kaldırdı ve bana takip isteği gönderdi. ben de kabul ettim bana kedim ile ilgili saçma sapan bir şey yazdı sadece bir hikayeme cevap verdi.
ama asıl olay şu ki ben bu kişinin beni aldattığını düşündüğüm kadının yeni bir güzellik merkezi açtıgını gördüm ve bu beklediğim kişinin annesi bile yani ex kaynanam :) bu kadının güzellik merkezini paylaştı dün. yani anlayacağınız havin de zeynep te patladı. yani dönmek dedikleri kedime cevap verip kedi senle yaşıyor Allah sabır versin demek se saçma sapan döndü . ama adam hayatında o kadınla devam ediyor. inanmayalım arkadaşlar ben böyle deyip sürekli inanıyorum ama inanmayalım. adam mutlu kadınla iş bile kurmuş belki de ben hala beni seviyor dönecek diyorum dönmeyecek sevse burda olurdu aptalca aylar sonra beni yeniden ekleyip kedimle ilgili bir şey yazmaz bana derdini anlatırdı.
ruh hastası çünküSeni neden takip etmek istedi yalniz? Kedinle alakali gereksiz bir bilgi ogrenmek icin mu? Bazi erkeklerin davranislari ne kadar can sikici ve dusuncesizce. Bir kere sen aldattigindan suphe duymussun zamaninda demek ki hisstemissin, sen engelleyecegine o seni engellemis uste cikarak. Geldi diyelim, senin zamaninda seni aldattigindan suphelendigi kadinin senin gorecegin sekilde reklamini yapmasi aldattigini kabul etmektir bir de kadar dusuncesizce bir sey? Ben bile sinir oldum su an, kendimi yerine koyarak. Bunun amaci ne yani onu anlamadim, hem aldatmis hem de nispetini mi yapiyor yani ben oyle algiladim bilmiyorum.
merhaba cani, havinin numarasini alabilirmiyim?merhaba kızlar 20 25 gün önce zeynep' e bir 15 gün önce de havin' e fal baktırdım. zeynep falda karşı taraf ile ilgili 3 ay önce son görüştügümüz mekani tarif edip burası bir yakınının evi seni buraya çağıracak dedi ben oraya gittim dediğim de hayır tekrar gideceksin dedi, sokağı bile birebir tarif etti. adamın beni çok sevdiğini çok zor günler geçirdiğini hayatında kimse olmadığını bana adım atacağını söyledi. klasik olarak önüme çıkacak şok olacagım yerlere kapanacak gibi şeyler söyledi. daha sonra havin' e baktırdığımda o da karşı tarafın hiç bilinmeyen ikinci ismini söyledi ve sana dönecek bir adım atacak çok pişman dedi ve ben başka biri olur mu dediğimde senin aklın bir başkasına kayıyor gibi dedi tipini yaşını her şeyini birebir tarif etti ikisinin de. dönecek bu sana pişman dedi hayatında k,imse yok dedi bu dönünce senin aklının kaydığı kişi de yazacak dedi.
çıkmadı arkadaşlar çıkmadı sildim numarasını patladı fallarımerhaba cani, havinin numarasini alabilirmiyim?
forumda baktimda, bazilarinda cikmis. oyuzden sordumçıkmadı arkadaşlar çıkmadı sildim numarasını patladı falları
ben de öyle sandım ama gelecek çıkmıyor ikisinde deforumda baktimda, bazilarinda cikmis. oyuzden sordum
yaşadığınız bu saçma durum için çok çok üzgünüm insanlar gerçekten çok saçma sapan davranıyor artık günümüzde. hele erkekler yani biriyle sevgiliyken veya evliyken bile evet seviyorum diyor ilgi gösteriyor ama başkalarınada gözünü kapamıyor bu özellikle 20-35 yaş arası için %99 böyle resmen.merhaba kızlar 20 25 gün önce zeynep' e bir 15 gün önce de havin' e fal baktırdım. zeynep falda karşı taraf ile ilgili 3 ay önce son görüştügümüz mekani tarif edip burası bir yakınının evi seni buraya çağıracak dedi ben oraya gittim dediğim de hayır tekrar gideceksin dedi, sokağı bile birebir tarif etti. adamın beni çok sevdiğini çok zor günler geçirdiğini hayatında kimse olmadığını bana adım atacağını söyledi. klasik olarak önüme çıkacak şok olacagım yerlere kapanacak gibi şeyler söyledi. daha sonra havin' e baktırdığımda o da karşı tarafın hiç bilinmeyen ikinci ismini söyledi ve sana dönecek bir adım atacak çok pişman dedi ve ben başka biri olur mu dediğimde senin aklın bir başkasına kayıyor gibi dedi tipini yaşını her şeyini birebir tarif etti ikisinin de. dönecek bu sana pişman dedi hayatında k,imse yok dedi bu dönünce senin aklının kaydığı kişi de yazacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?