İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha bugun bir bideo izledim, gerçekten sevilmek istiyorsanız sevecek biri gelsin artık biri beni sevsin tarzında bakmayın diyorlardı. Yani once kendinizi sevin sonra biri olursa gelirse olur hayır demem, olmasa da ben kendimle mutluyum demeden gerçekten sevecek biri çıkmazmış karşınıza. Önce bunu bir sıylemek istedim. Hem pozitif. Olsun hem de hisleri olsun diyorsan önerecegim iki galcı var son zamanlarda memnun kaldım, ikisinin de hisleri var ikisinin de falından aonra çok iyi hissettim. Birincisi Yıldızname.com.tr fal sitesinde Zerrin diye biri, kahve falını oneririm. Genel yorum da yapıyor. Bir de Binnaz’da Asya Aydın, o da kahve. Onun kredisi cok oynuyor, 1000 kredi ustunde vermeni onermem, arada 1000’e indiriyor o zaman baktırabilirsin onun da bildiği yerler oldu anda, gelecek için vadesi var ama mantıklı olabilecek seyler soyledi ve gerçekten olumlu enerjisi bana iyi gelmişti, 3 defa baktırdım

Benim de yaşadığım sıkıntılarım vardı ama her şey geçecek, buna inan. Bundan 1 yıl sonra belki de şu an yaşadıklarına gülüp geçeceksin. Özelden daha detaylı yazıyorum canım
Teşekkür ederim. 1 yıl olsa keşke, 8 yıldır aynıyım. Tam iyiyim derken aynı noktaya dönüyorum. Yapabilsem son verebilsem keşke.

Teşekkür ederim. Zerrin'i duymustum, ikisini de deneyeceğim. Aslında kimseyi de istemiyorum çünkü bir insna bir kez bile öutlucolamaz mı yok benim olmuyor. Aynı kişide yıllarca takıldım, arada değişen kişiler de hep aynı davrandı. Hayatıma hep benzer insanları çekiyorum. Mlsf aşırı depresif ve malankoliğim. Her kişiden sonra da aynı noktada buluyorum kendimi. Umudumu kestikçe fala, tarota sardım işte.

Bu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.
Evet hatta o şekilde uyuyakalmak da cok iyi cunku tam o uykuya geçiş alfa evresinde bilinçaltı ne alırsa kapıyormuş ben de olumlama yapıp ses kaydı dinliyordum bir ara tam uykuya geçmeden önce

ay evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zaten
Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor

Bana biraz çıktı şimdilik en son falı

Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor
Bence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demis

Kız el analizi öğreneyim ya ben böyle müşterisi varsa valla

Kızlar merhaba instagramda tarotderin’e baktıran ya da bilen varsa bana mesaj atabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…