Daha bugun bir bideo izledim, gerçekten sevilmek istiyorsanız sevecek biri gelsin artık biri beni sevsin tarzında bakmayın diyorlardı. Yani once kendinizi sevin sonra biri olursa gelirse olur hayır demem, olmasa da ben kendimle mutluyum demeden gerçekten sevecek biri çıkmazmış karşınıza. Önce bunu bir sıylemek istedim. Hem pozitif. Olsun hem de hisleri olsun diyorsan önerecegim iki galcı var son zamanlarda memnun kaldım, ikisinin de hisleri var ikisinin de falından aonra çok iyi hissettim. Birincisi Yıldızname.com.tr fal sitesinde Zerrin diye biri, kahve falını oneririm. Genel yorum da yapıyor. Bir de Binnaz’da Asya Aydın, o da kahve. Onun kredisi cok oynuyor, 1000 kredi ustunde vermeni onermem, arada 1000’e indiriyor o zaman baktırabilirsin onun da bildiği yerler oldu anda, gelecek için vadesi var ama mantıklı olabilecek seyler soyledi ve gerçekten olumlu enerjisi bana iyi gelmişti, 3 defa baktırdımKızlar selam, gerçekten iyi dediğiniz, genel bakım yapacak birisi var mı? Eski sevgilimi istemiyorum, ondan önceki başka bir eski flörtüm var ama nolur bilmiyorum. Genel mutlu olacak mıyım, hayatımda bir kez olsun sevilecek miyim bunu öğrenmek istiyorum. Şu an yalan bile söylense iyi hissetmek istiyorum. Birkaç gündür gerçekten çok kötüyüm çünkü, sürekli ağlıyorum. 8 yıldır anksiyete ve depresyon tedavisi görüyorum, 2017 2020 arası majör depresyondu. Tekrarladı sanırım ama gidemiyorum doktoruma 6 7 aydır ulaşamıyorum. Yaşamak bile istemiyorum.Terapi niyetine iyi gelecek bir şeyler duymak istiyorum
Teşekkür ederim. 1 yıl olsa keşke, 8 yıldır aynıyım. Tam iyiyim derken aynı noktaya dönüyorum. Yapabilsem son verebilsem keşke.Benim de yaşadığım sıkıntılarım vardı ama her şey geçecek, buna inan. Bundan 1 yıl sonra belki de şu an yaşadıklarına gülüp geçeceksin. Özelden daha detaylı yazıyorum canım
Teşekkür ederim. Zerrin'i duymustum, ikisini de deneyeceğim. Aslında kimseyi de istemiyorum çünkü bir insna bir kez bile öutlucolamaz mı yok benim olmuyor. Aynı kişide yıllarca takıldım, arada değişen kişiler de hep aynı davrandı. Hayatıma hep benzer insanları çekiyorum. Mlsf aşırı depresif ve malankoliğim. Her kişiden sonra da aynı noktada buluyorum kendimi. Umudumu kestikçe fala, tarota sardım işte.Daha bugun bir bideo izledim, gerçekten sevilmek istiyorsanız sevecek biri gelsin artık biri beni sevsin tarzında bakmayın diyorlardı. Yani once kendinizi sevin sonra biri olursa gelirse olur hayır demem, olmasa da ben kendimle mutluyum demeden gerçekten sevecek biri çıkmazmış karşınıza. Önce bunu bir sıylemek istedim. Hem pozitif. Olsun hem de hisleri olsun diyorsan önerecegim iki galcı var son zamanlarda memnun kaldım, ikisinin de hisleri var ikisinin de falından aonra çok iyi hissettim. Birincisi Yıldızname.com.tr fal sitesinde Zerrin diye biri, kahve falını oneririm. Genel yorum da yapıyor. Bir de Binnaz’da Asya Aydın, o da kahve. Onun kredisi cok oynuyor, 1000 kredi ustunde vermeni onermem, arada 1000’e indiriyor o zaman baktırabilirsin onun da bildiği yerler oldu anda, gelecek için vadesi var ama mantıklı olabilecek seyler soyledi ve gerçekten olumlu enerjisi bana iyi gelmişti, 3 defa baktırdım
Evet hatta o şekilde uyuyakalmak da cok iyi cunku tam o uykuya geçiş alfa evresinde bilinçaltı ne alırsa kapıyormuş ben de olumlama yapıp ses kaydı dinliyordum bir ara tam uykuya geçmeden önceBu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.
Onu nerede bulabılırızDişilik artması için mantra var. O çok etkili denedim oluo
Ey maşallah bu neymişKızlar daha önce burada el analizi ile ilgili yazmıştım. Fiyatlar su sekildeymiş
ay evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zatenEy maşallah bu neymiş
Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyoray evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zaten
Bana biraz çıktı şimdilik en son falıKızlar bu hafta içi Zeynep e bir daha baktırdım, neden her seferinde benim kafamı karıştırıp beynimi şişirip ama yine ona baktırıyorum bilemedimyine kendime dair hayatıma dair hiç bir şey bilmiyorumlarla geçen bir fal oldu bu kez yine bir önce ki ile çelişen şeyler oldu geçmiş ile ilgili ancak benim kafamdaki kişinin hayatında olduğunu düşündüğüm kişi ile ilgili çok spesifik bir şey bildi ve bunla ilgili de soru sormadan direkt söyledi ona çok şaşırdım.Onun haricinde eximin başına türlü felaketler hastalıklar kazalar belalar gelecekmiş o kadar çok soyledi ki bunu,adam beni o kadar uzmesine rağmen defalarca Allah korusun dedim tamam pişman olsun isterim o ayrı ama hastalık kayıp vs nedir.Ayrica pişman olup gelecek vs dedi bu kez ama sakın kabul etme zaten etmeyeceksin zaten şuan çok mutsuz çok pişman ama kadına da aşık ama seni de özlüyor dedi kafam alt üst oldu yeni baktiran çıkan çıkmayan falı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim cidden psikolojim bi karışık şuan
Bence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demisVardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor
Ne olarak çıktı yazabilir misiniz ?Bana biraz çıktı şimdilik en son falı
Bana biraz çıktı şimdilik en son falı
Bana söyledikleriyle kanım dondu bu kez,hadi tamam herkes pişman olsun karşı taraf vs ister ama çok kötü bir hastalık olacak onda zaten başlamış göz altından falan görürsün dediğinde çok kötü oldum ihtimaline bile karşılık
Kız el analizi öğreneyim ya ben böyle müşterisi varsa vallaBence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demis
Peki dediği şekilde mi döndükızlar selam zeynepin bir hafta var ya da yok döncek dediği adam bir ay içinde döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?