İstanbul'da Fal - Falcılar

meleklerdeki şengülü denemem tavsiye edildi site sakini arkadaşlar tarafından ama kadın kasap gibi sıraya koymuş herkesi, bekleyenler desen uzzzuuun ssk kuyruğunda sıraya girmiş gibi.... kısmet olup da gidemedim haftasonu.

parama günah mı? yoksam kayıp mı? fikirleriniz ltfn???

bu soruna angel çok güzel bir cvp verececktir sayın arkadasım :)

Şengülü ben söylüyorum bana yılın falını baktı ama tavsiye etmedım kımseyee henüzz
Bana dehşet baktı ha anı ve gecmısı ınanılmaz bıldı ama sor gelecek cıktı mı cıkmadıı
Birlikte olucaksın dedıgı kısıyle maalese olamadık ancak kadın bana nedense aralık basında baktıgı falda kı 1 kere gıttımm subat 15 te baslıycak ılıskı dedı enteresan aralık ve ocak ı atladı bu yuzden aslında cıkmadı dıyemem
benım fallar cok karısık kadın bır bır ayrıntılarıyla her haltı anlattıı cok basarılıydı soru sordurtmadı cıkar zaten dıyeee....
parana gunah olcak bırısı degıll kadın 20 dakıka bakıyor

git git angel hanıma çok detaylı bakmış anlata anlata bitiremedi ama ben ısrarla gitmedim hala :) zaten yakında beni boğacak bu yüzden heheh :))) bide sen dene bakalım sengülü yani dimoya bin basar o keisn

Size anlatabıldıgım gıbı detaylı anlatabılsemm kıacagız kosa kosa gıdecek ama ıste burda anlatılmıyoorr

saolun hanımlar!
o vakit, sbb ilk fırsatta skk kuyruğunda sıraya girer kotu de olsa en azından 20 tl lik terapi aldım der rahatlar :)

ritaya şaşırdım bu cidden elektrik olayı galiba yahu...ben daha tanışmadan adını bile bilmezken adamların xle çıkcaksın şöle olcak bi sonuç olmaz, bu seni ariycak, y den ayrılcan ama söle olcak, iş için aynı şekilde vs vs ne dese %80 tutturdu bana ki ilerisi için bence süper bir oran bu...
garip bi durum yahu...

git git angel hanıma çok detaylı bakmış anlata anlata bitiremedi ama ben ısrarla gitmedim hala :) zaten yakında beni boğacak bu yüzden heheh :))) bide sen dene bakalım sengülü yani dimoya bin basar o keisn

sen solesene kıza sengulun yıllar once arkadasının arkadasın bıle bılmıyoken hamıle oldugunu soledıgını,ev mevzusunu,erkek olucak demıstı galıbaa onlarıı

Canım şimdi biz fal orucundayızda güyaaa gitmemeye calısıyoruz artıkk bırde bu yenılerın hepsı facıa cıktı aynı ısımlerde don dolas yordu tabiii
Ama şengüle gidecem bu hafta hadı bakalımmm,sende gelecennn
Where is the MERDANE

kiiiiiiiiiiiiiim gelcekk ben gelmem banane kızım ben fal bakytırmıyorum tövebliyim :))

eşlik etmek isterim :)
en azından canlı çekiştiririz belki :90:

ben yarın yada çarş. gitmeyi düşünüyorum...

bir de erken saatte, falcı hatun ambele olmadan gitme olayı var galiba öğlen 2den önce gelmio dediler ben aradım sordum.
bilginiz olsun.

Ben şunları ıkna edersem eger bu hafta ıstıyorum ama bır baskasına da baglıyımmm
Ayrıca ben gece 10 da baktırmıstım yanlıs olmazsa son fal bızdıkkk ama kadın yeteneklı yapacak bısı yokkyada kartlar konusuyorr

kadın üç harflilerini saldıysa peşime zaten yamulacam

oldu zaten her önüne gelen de de vardı onlar....Ya ınanmayın su 3 harflı olayına dıyorumm..
Haha dıyanet acıklama yapmıs biz yeni bir tabir bulana kadar 3 harfılere bır sure 3 harflı demeyınn artık kendılerınden bahsedıldıgını anladılar demıss
hehe haberlerde vardı ahahahahhahhaa

ben inanırım o olaya ama diyanetin açıklaması süpermiş. bence bu açıklama ile diyanet de yuh,çüş,oha ödülüne layıkmış yani...
anlamışlar ha?

ok. gidince fikirlerimi paylaşacağım mutlaka...acaaayip merak ettim...

hanımlar,
peki bu kadıköydeki mu kafe olayı nedir? fal experi olarak fikirleriniz ltfn :)

SAKIN!! tamamen dolandırıcılar hatta direk şikayet edilesiler...bi taraflarından fal ismi uydurmuşlar fal başına 125 tl gibi bişi istiorlar en ucuzu kahve falı 20 tl ondada bi halt yok sakın sakın hee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…