- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Ben de baktirmama karari aldim, sadece online bir falci var 1 ay zaman vermisti net bir sey o cikarsa ona bir kere daha baktiririm. Gecen mesela Zerrin ilk fali guzel diye yeniden baktirdim, o da sorularimdan gitmis sallamis bu sefer/ Genelde de bilen yok zaten hicbir falilm tam olarak cikmadi, fala harcanan para cope atmakla ayni sey olmaya basladi gozumde. Eskiden uygundu fiyat eglencesine baktiriyorduk simdi en az 100 tl uyduruk fallar, eglencelik hali de kalmadi.Artık gerçekten baktırmıycam hepsi yalan atıo o kadar çok sallıyorlar ki ben bile onlar kadar bakarım. Hep atıolar gerek yok cidden baktırmıycam. Zeynep e hele nasıl attı. Yok yani asla olmayacak şeyler
aynen hemen hemen hepsi salliyor bir tanede simdiye kdr cikmadi bende. tek tük tutturan oluyor ama soruna göre yürüyorlar. birine bakdirdim haziranda cok isabetli ve spesifik seyler bilmisdi vadesi aha doldu dolucak. oda cikmasa bende vazgecicem artik.Artık gerçekten baktırmıycam hepsi yalan atıo o kadar çok sallıyorlar ki ben bile onlar kadar bakarım. Hep atıolar gerek yok cidden baktırmıycam. Zeynep e hele nasıl attı. Yok yani asla olmayacak şeyler
Haklısınız belki deParaniza yazik olur, cikmadi madem bence hic baktirmayin.
Yani evet çıkmadı. Anı çok çok iyi yorumladı, ağladım hatta dinlerken. Söylediklerinin gerçekleşme oranı bizim düşünce ve tavrımıza göre zaman içinde değişiyordur belki. Ben hal birkaç ay sonra dönmek isteyeceğin düşünüyorum bu arada. Ama çok geç olacakYani sonuç olarak çıkmadı di mi ?? Bende baktırdım nu yakın zamanda tekrar ve asla ve asla tam anlamıyla attı asla dediği gibi olmaz asla
Yemin ederim olumsuzlar çıkıo yok ben 6 ayda bir belki baktırırım. Yeter yani 0 TL kaldı cebimde yineYani evet çıkmadı. Anı çok çok iyi yorumladı, ağladım hatta dinlerken. Söylediklerinin gerçekleşme oranı bizim düşünce ve tavrımıza göre zaman içinde değişiyordur belki. Ben hal birkaç ay sonra dönmek isteyeceğin düşünüyorum bu arada. Ama çok geç olacak
Ahh kontes neden bana olmuoAma yazmadan geçemeyeceğim ki buraya çokça bakamıyorum
Zeynep bana işle alakalı bir şey söylemişti
Oldu…
Bir de bir isim vermişti ki,yok demiştim olmaz ama dediği oldu
Herkese iyi bir akşam dilerim
Olumsuz düşünüp üzülme kimi istiyorsan o beni daha cok istiyor benim onu istediğimden daha fazla benim onun olmamı istiyor diye düşünsen... Senin için daha iyi olmaz mı hm? Yani çok istiyorsan enerjini bozmadan 40 gün denesen. Falı cikmaz çıkmayacak diye kainattaki sessiz ihtimalleri uyandırmayalim gaybi Allah bilir de bazı falcılar hadi çıksın inşallah falin diye yollarlar hatta bazıları ben Allah miyim kız nerden bileyim diyor gülme tutuyor beni ya aslında bir kısmı anlık akıl okuyor ama trans Zeynep e ara ara baktırdım mesela 4 fal ikisinde hatları karıştırır bazen dediği isim veya soyad gerçek çıkıyor isim verenlerin muhtemel varligi var bana 5 ay içinde bunları yaşayacaksın dedi yaşarız yaşamayız dua umut Allah tan kafa dagit geç bosver ama para cok gidiyor bunlara ondan azaltmak gerek aslında enerjiyi düzeltip frekansi yukseltsek bunlara ihtiyacımız yokAhh kontes neden bana olmuo
Çıkmadığı da oldu di mi bana asla olmayacak şeyler dedi bi de bana asla isim vermedi ne kadar fal baktırsam da isim vermediOlumsuz düşünüp üzülme kimi istiyorsan o beni daha cok istiyor benim onu istediğimden daha fazla benim onun olmamı istiyor diye düşünsen... Senin için daha iyi olmaz mı hm? Yani çok istiyorsan enerjini bozmadan 40 gün denesen. Falı cikmaz çıkmayacak diye kainattaki sessiz ihtimalleri uyandırmayalim gaybi Allah bilir de bazı falcılar hadi çıksın inşallah falin diye yollarlar hatta bazıları ben Allah miyim kız nerden bileyim diyor gülme tutuyor beni ya aslında bir kısmı anlık akıl okuyor ama trans Zeynep e ara ara baktırdım mesela 4 fal ikisinde hatları karıştırır bazen dediği isim veya soyad gerçek çıkıyor isim verenlerin muhtemel varligi var bana 5 ay içinde bunları yaşayacaksın dedi yaşarız yaşamayız dua umut Allah tan kafa dagit geç bosver ama para cok gidiyor bunlara ondan azaltmak gerek aslında enerjiyi düzeltip frekansi yukseltsek bunlara ihtiyacımız yok
Trans Zeynebin de o kadarını ben bilemem dediği fallar var hatta çıkmayan da var benim bi falımda cidden kişileri karıştırdı ay o falı hiç unutmam:)))) gitti paralar ya arada oluyor iyi akıl okur dediklerim o gün akıl tutulması yaşar vs vs vs
Bilmem ki…bu konuda canım pembegül hanımın dedikleri ile tutarlı görüşlere sahibimAhh kontes neden bana olmuo
Bana verdiği isimlerin geneli çıkıyor sanırım fısıldanıyor bi şekilde. Çıkmadığı oldu mu dusunuyorum sadece bir kere karıştırdı. Düşündüğüm ile sorduğum iki karakter vardı düşündüğümü anlattı galiba yani sanırım hatlar karıştı dedim kendi kendime. Onun falı çok uzun olmuyor zaten. Nakaratı vardı hersey çok guzel olacak diye onu son falında öyle tekrar etmedi stilini değiştirmiş onu farkettim soru da rahat sorabiliyorsun sorduğun konu sonuna kadar o bitti diyene kadar konsantresini bozmuyorum bakıyorum tekrara saracak soru soruyorum huyunu yakalamak lazım galiba ama çıkmadı diyeni de çok... falcıya kefil olunmaz ki. Falci yani. Pahali bir de çok baktirmaya gelmiyor ya fali bosverip enerjisini değiştirecek insanlar gerçek o zaman gelmeye başlıyor çok şey ne düşünüyorsan o oluyor. Onun falini yazdım ben. Çıkana tik atıyorum. 5 ay içinde dedi. Kaldı 3 ay kadar çıkarsa önemli konular yazarim inşallah çıksın falı amin:)Çıkmadığı da oldu di mi bana asla olmayacak şeyler dedi bi de bana asla isim vermedi ne kadar fal baktırsam da isim vermedi
Guzel düşünmüşsün o konuda yetkin güzel eğitim veren donanımlı biri olsa da hemen hepimiz gitsek. Ben de istiyorum ama onda çok dikkat etmek lazım. Doğru kişi kim? Enerji alani ve düşünce boyutu bilinç çalışması yapıyorlar herkese de enerji alanı açılmıyor. Falci ondan tehlikeli. Hiç bazı falcıdan sonra ağırlık, kaza yapma, kabus vs oluyor mu bende olmuştu. Enerjide ben Kevser Karataş, Tuncay Yeşilpinar, Halil Ata Bıçakçı gibi kişilere you tube den ara ara bakıyorum da enerji yönetmek bilince söz geçirmek vs vs vs zor, başka tavsiye edeceğiniz varsa videolarına ben de bakayım... Tasavvuf ehli de aslında enerjilerini ileri boyutta yönetiyorlar iyicil noktada kullanıyorlar. Aslında çok yeteneğimiz var Allah c.c. vergisi de bir de kullanımını becerebilsek.Kızlar geçen günlerde burada enerjiden bahsetmiştik , enerji çalışmalarından falan . Bazı isimler geçmişti bu enerji ile ilgilenen. Ben aslında yüzyüze böyle bir şifacı enerji çalışması yapan birileri ile görüşmek istiyorum. Daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bildiğiniz yüzyüze görüşeme sağlayan iyi birileri var mı ? Veya araştırsak bu konuda iyi birini bulabilirsek ben gidip denemeyi düşünüyorum. İstanbul içi olursa daha ii olur tabi .
Ben tugce ısınsuya gidicem sanırım benim gibi dertlilere derman oluyor duyuyorum çevreden deKızlar geçen günlerde burada enerjiden bahsetmiştik , enerji çalışmalarından falan . Bazı isimler geçmişti bu enerji ile ilgilenen. Ben aslında yüzyüze böyle bir şifacı enerji çalışması yapan birileri ile görüşmek istiyorum. Daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bildiğiniz yüzyüze görüşeme sağlayan iyi birileri var mı ? Veya araştırsak bu konuda iyi birini bulabilirsek ben gidip denemeyi düşünüyorum. İstanbul içi olursa daha ii olur tabi .
Oyle mi? Pahalı mı o da? Ben Vakıâ, Târık ve Taha Sûresi ard arda dinliyorum ya vedud esmasını okumaya gayret ediyorum bir de tuzlu su, sirke duş yapıyorum eskiye göre daha iyiyim.Ben tugce ısınsuya gidicem sanırım benim gibi dertlilere derman oluyor duyuyorum çevreden de
Ona bende gidicem canımBen tugce ısınsuya gidicem sanırım benim gibi dertlilere derman oluyor duyuyorum çevreden de
Ben meditasyon ve dua diyorum. Bu ara meditasyonu arastiriyorum kitaplar vs, zaten etkisi fal ve astroloji gibi olasilik degil, beyin hucrelerine dusunce kalibina direkt etkisi oldugu kanitlanmis. Eski inanislari, degersizlik hissini silemezsek hicbir sey olmuyormus, kendi kendimizi bilincalti inancimizla engelliyoruz. Beyin cok garip demisler mesela sen hic bilmiyorsun neden oyle davrandigini. Cocukken bir seyden korktun diyelim o anda atiyorum oldugun evde duvarlar mavi boyaliydi sonraki donemde mavi renge bagliyormus beyin bu kotu olayi ve mavi renkten nefret ediyorsun veya boyle boyanmis ortamdan kaciyorsun. Iliskilerde, para kazanmada da boyle, 7 yasina kadar bir travma olduysa cevrende mesela annenle bosanmis arkadasi konustu sen de dinledin erkeklere guven olmaz dedi biri beyin bunu kodluyormus sonra omur boyu erkeklere guven olmaz diye dusunuyorsun ve tam ciddi iliskin olacak evleneceksin, o dusunceden dolayi sabote ediyorsun bir sekilde evlenmiyorsun. Davranisin tam tersi de olabilir yani evlenmek istiyorum, butun amacim bu deyip plan yaparken bitiyor mesela iliski. Karsi taraf terkediyor hatta ama aslinda sorun sende, gecmisten beyninde kalan bu erkekler guvenilmez kodlamissin olan kisiyi de bu enerjiyle itmis olyorsun.Olumsuz düşünüp üzülme kimi istiyorsan o beni daha cok istiyor benim onu istediğimden daha fazla benim onun olmamı istiyor diye düşünsen... Senin için daha iyi olmaz mı hm? Yani çok istiyorsan enerjini bozmadan 40 gün denesen. Falı cikmaz çıkmayacak diye kainattaki sessiz ihtimalleri uyandırmayalim gaybi Allah bilir de bazı falcılar hadi çıksın inşallah falin diye yollarlar hatta bazıları ben Allah miyim kız nerden bileyim diyor gülme tutuyor beni ya aslında bir kısmı anlık akıl okuyor ama trans Zeynep e ara ara baktırdım mesela 4 fal ikisinde hatları karıştırır bazen dediği isim veya soyad gerçek çıkıyor isim verenlerin muhtemel varligi var bana 5 ay içinde bunları yaşayacaksın dedi yaşarız yaşamayız dua umut Allah tan kafa dagit geç bosver ama para cok gidiyor bunlara ondan azaltmak gerek aslında enerjiyi düzeltip frekansi yukseltsek bunlara ihtiyacımız yok
Trans Zeynebin de o kadarını ben bilemem dediği fallar var hatta çıkmayan da var benim bi falımda cidden kişileri karıştırdı ay o falı hiç unutmam:)))) gitti paralar ya arada oluyor iyi akıl okur dediklerim o gün akıl tutulması yaşar vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?